zzzzzz написав:Стаття 167. Ставки податку 167.1. Ставки податку становлять: 167.1.1. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця не перевищує десять прожиткових мінімумів, то застосовується ставка 15 відсотків. 167.1.2. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує десять прожиткових мінімумів, але не перевищує 17 прожиткових мінімумів, до суми такого перевищення застосовується ставка 17 відсотків. 167.1.3. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 17 прожиткових мінімумів, але не перевищує 33 прожиткових мінімуми, до суми такого перевищення застосовується ставка 20 відсотків. 167.1.4. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 33 прожиткових мінімумів, але не перевищує 66 прожиткових мінімуми, до суми такого перевищення застосовується ставка 25 відсотків; 167.1.5. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця перевищує 66 прожиткових мінімумів, до суми такого перевищення застосовується ставка 30 відсотків
Прожиточный минимум на данный момент 1176 грн.
То бишь обложение доходов на депозит - при любом раскладе. Для определения величины надо совокупить зарплату и прОценты. КАЗЛЫ, блин.
Investor_K Да я сам не могу понять....я читаю закон вижу одно...читаю выступления политиков и вижу другое.....как в той пословице. Стою на асфальте я в лыжи обутый. Иль лыжи не едут. Иль я пи...ый.
если не фейк, куля уже нашла хероя, какабычно у ресторана... У центрі Києва підстрелили голову Нацбанку Кубіва і заступника голови КМДА - ЗМІ Більше читайте тут:
чик написав:если не фейк, куля уже нашла хероя, какабычно у ресторана... У центрі Києва підстрелили голову Нацбанку Кубіва і заступника голови КМДА - ЗМІ Більше читайте тут:
zzzzzz написав:167.1. Ставки податку становлять: 167.1.1. Якщо база оподаткування звітного податкового місяця не перевищує десять прожиткових мінімумів, то застосовується ставка 15 відсотків.
То есть дроби сумму депозита, не дроби, открывай на родственников - все равно заплатишь как минимум 15%. Это победа, товарищи
вроде не он: В пресс-службе столичной милиции "Украинской правде" сообщили, что из-за стрельбы пострадали три человека - 1958, 1995 и 1990 годов рождения - Степан Иванович Кубив; род. 19 марта 1962 но курс всё равно вырастет...
Востаннє редагувалось чик в Пон 31 бер, 2014 22:53, всього редагувалось 1 раз.