Nighthawk написав:Люююди! Патріоти, блін, хрєнові! Шо, жаба дусить віддавати бабло? Шо, звикли отримувати 23% в доллярі, ібо гривня стабільно по курсу восємь? І всі, як один, думали, що найрозумніші і встигнете вистрибнути з гривні перед виборами? Сорі, рєбята, не треба бути такими хитрограними. Тут вас розвели як котят. Рівноважний курс гривня-долар по currency board-12,44. Потенціал для росту ще є Чи ізволітє, щоб Нацбанк палив залишки ЗВР (15,5 ярда, йопта!), тільки шоп ви отримали 23% в доллярі з грндепо? А фігу вам! Халява закінчилася! Зато, блін, вже не будете малювати довбані таблички, шоб наочно продемонструвати шо такі да, грндепо кладе на лопатки доллярдепо у довгостроковій перспективі. Далі, по податку. Якщо чесно, то перспектива віддавати 15-17% доходу з депо не дуже тішить. І що далі? Ви вже готові підкидати чепчики вгору перед окупаційним урядом Рашки і Хряком, лиш би вам % всі виплатили? В бюджеті-діра, в країні повна ж***, ворог у воріт, тоді як армія тільки-тільки мобілізувалася і все ще не готова дати повноцінну відсіч 3,14***. А ВИ ТУТ ПРО СРАНІ ПРОЦЕНТИ З ГРНДЕПО НИЄТЕ? Вибачте, але людьми вас назвати не можу... Хіба слизняками... P.S. Олігархів подоять. Попізже Тобто подоїти їх зможе одна людина-ЮВТ. Якісно. Більшу частину собі, канєчно, але щось і народу перепаде-бо інакше як Киці заробити народну любов?
Знаєте, мені мама завжди казала коли мені було дуже добре або було дуже погано (як я тоді думав):синку не все так буде! Я прекрасно розумів, що завжди такого хорошого доходу депозити приносити не будуть і рано чи пізно це скінчиться. Сьогодні початок такого кінця. Але не треба всіх хаяти обзиваючи псевдопатріотами. За себе скажу - я не псевдопатріот, я справжній патріот і готовий платити податок з доходів по депозитам, але його адміністрування не повинно відбуватися по Закону, який, як казав колись пародійний персонаж у політиці Добкін "текст как то по де*** написан"! Я готовий платити і 15, і 17, і 20, і 25, і навіть 30% на дохід від депозиту- але вибачте позбавте мене від необхідності оббивати пороги банків і податкової і збережіть таємницю розміру моїх коштів у банках.
Nighthawk написав: То чого Ви добиваєтеся? Лиєте воду на млин Пуцькіна? Держава давно потребувала різких і болючих реформ. Не все буде гладко, і функція народу тут-не гальмувати, але неможливо за день відновити механізм, який трощили і безбожно гвалтували останні 4 роки... Ви точно цього хочете?!
Я добиваюсяся того...щоб заплатили за бенкет...ті хто й так морально забовязані віддати борги народу....А не хитрувати і за рахунок хомяків пройти складні часи в державі.Тобто я за справедливість! Питання актуальне на всі часи: А хто повинен за все заплатити? Питання моралі...Як я міркую...той хто чесно хомячив...не повинен платити....А хто крав...повинен ділитися у складні часи. Чому чесний хомяк повинен страждати? Він хомячив...недоїдав...недопивав...і знову поститися? Ні....я ПРОТИ цього! Нехай вори підтримують перехідний етап у розвитку держави...Вони до того поїли ..попили добряче за чужий рахунок... Бачили хатинки...машинки....Досить! Нехай платять за АМНІСТІЮ...і перетворюються на громадян...а не бандюків...То плата за АМНІСТІЮ...Не там шукає гроші теперешня влада...
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Вів 01 кві, 2014 01:48, всього редагувалось 1 раз.
От не пойму - только у синих пр голова варит? Зарегили проект о отмене всех новшеств. Будут рассматривать. Зарегил краснолицый Ефремов. Никогда и ни при каких обстоятельствах не поддерживал пр,уж извините, но тут поддерживаю. Налог нужен и платить буду, если будет сохранена банк тайна и не нужно будет общаться с бандформированием из налоговой.
Такое впечатления, что либо нас разводят и по просьбе трудящихся налог вернут и сорвут уже овации, либо осознанно или нет, но подигрывают синим. В любом случае похоже идет какая-то игра, где все мы пешки, впрочем как обычно.
Трудно придумать схему, как упростить администрирование и при этом не взимать налог с нищебродов... Для себя на перспективу прикинул, на след год ставки 16% грн и 8% бакс, при 50/50% можно держать около 170000 на человека, на семью из троих как раз заветные пол ляма раскидывается. П.С. при том, что я прилично теряю на новшествах кроля, надо признать, что популизма в его законах мало, а это хорошо для страны в такое время.
Доброе утро всем! Прочитал статью о нововведениях, в т.ч. и налогах с депозитов: http://business.vesti.ua/45285-kak-novy ... -ukraincev. Как по мне, в трактовке юриста налогооблагаемая база с процентов по депозиту определяется НЕПРАВИЛЬНО. Допустим есть два человека: первый за год получил совокупного пассивного дохода 12100 грн, второй - 12200 грн. Если следовать логике юриста, первый НЕ ДОЛЖЕН платить налог 15%, а второй должен. Это неверно! Поскольку 12180 грн - НЕ облагаемый минимум. Т.е. налогооблагаемая база для 15% налога должна определяться так: (12200-12100)*0,15 = 100 грн*0,15 = 15 грн. Жду конструктивной критики!
vkuzemko Разумно. Тогда получается, что и прогрессивная ставка берется по частям. Если доход в месяц 20к, 12180 под 15%, 20000-12180=7820 под 17%. Итого с 20000 надо уплатить 3156,40
так там же в соответствующих статьях ставки указанны как ".....на сумму такого перевищення......" (емнип)
Вообщем, в который раз, учитывая разговоры, догадки, предположения, гадания и т.д по теме, если ндфл по % не будут удерживать автоматом, то такая ахинея начнется.....