|
Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Суб 29 бер, 2014 02:11
ulia_g написав:Запорожье. Заказала за два дня (по окончании депо)- вернули гривневый депозит 40000 без проблем. Через день подумала и положила вновь на "великолепную семерку" и уже 50 000.
Сам хотів розмістити такий депозит, але з’явилися відгуки, що віддають частинами. Після вашого відгуку, знову задумався про депозит.
-
Webracer
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 337 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 08:45
KOKS Запорожье. В нашем отделении начальница сидит всегда в операторском зале и со всеми общается,здоровается и проявляет к каждому подход. Так, что наверное все зависит от начальника отделения, как построена работа. 
-
ulia_g
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 52 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 15:57
Сьогодні зважився на відкриття гривневого депозиту «Блискуча сімка». Чи було це рішення правильним покаже час. Українські гроші в українському банку в даний час актуально як ніколи. Підтримаємо відчизняні банки  У відділенні спокійно. Поки читав умови договору, заходили клієнти банку з приводу різних питань (поповнення депозиту, зняття грошей з картки в касі банку, технічних питань та ін.), ніякої паніки, все спокійно, як і має бути.
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 29 бер, 2014 22:38
Webracer написав:Сьогодні зважився на відкриття гривневого депозиту «Блискуча сімка». Чи було це рішення правильним покаже час. Українські гроші в українському банку в даний час актуально як ніколи. Підтримаємо відчизняні банки  У відділенні спокійно. Поки читав умови договору, заходили клієнти банку з приводу різних питань (поповнення депозиту, зняття грошей з картки в касі банку, технічних питань та ін.), ніякої паніки, все спокійно, як і має бути.
всё будет пучком. я 15 лет с банком. правда последние 5 лет только в валюте. но боюсь что с "инновациями" новых покращивателей я свалю не только с этого банка....
-
ВВГ
-
-
- Подякував: 91 раз.
- Подякували: 77 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 бер, 2014 13:39
ВВГ написав: Webracer написав:Сьогодні зважився на відкриття гривневого депозиту «Блискуча сімка». Чи було це рішення правильним покаже час. Українські гроші в українському банку в даний час актуально як ніколи. Підтримаємо відчизняні банки  У відділенні спокійно. Поки читав умови договору, заходили клієнти банку з приводу різних питань (поповнення депозиту, зняття грошей з картки в касі банку, технічних питань та ін.), ніякої паніки, все спокійно, як і має бути.
всё будет пучком. я 15 лет с банком. правда последние 5 лет только в валюте. но боюсь что с "инновациями" новых покращивателей я свалю не только с этого банка....
Які іновації ви маєте на увазі? Податок з відсотків по депозитах? Якщо я не помиляюся, то це нововведення буде з 2015 року. Навіть у випадку введення податку на відсотки тримати гроші вдома не вигідно. Ну буде дохід на 10-15% відсотків меншим, але ж він (дохід) все-таки буде!
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 бер, 2014 14:57
Webracer Кстати, просмотрев новые тарифы, выходит при снятии депозита сроком до 90 дней (это я говорю и о "великолепной семерке") комиссия 1,5%. Т.е со всей суммы? Получается если приспичит снять в одну из недель - доход почти месячный снимут  Или это только если вносились деньги безналичным путем?
-
ulia_g
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 52 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 30 бер, 2014 22:25
ulia_g написав:Webracer Кстати, просмотрев новые тарифы, выходит при снятии депозита сроком до 90 дней (это я говорю и о "великолепной семерке") комиссия 1,5%. Т.е со всей суммы? Получается если приспичит снять в одну из недель - доход почти месячный снимут  Или это только если вносились деньги безналичным путем?
Пункт 3.2.3 договору: «У разі зняття суми вкладу готівкою, сплатити банку комісію відповідно до тарифів, .... якщо грошові кошти були внесені клієнтом на депозитний рахунок у безготівковому порядку.»
-
Webracer
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 31 бер, 2014 15:16
Сегодня отдали 30К гривен через кассу, сказали больше не могут, у них лимиты. С завтрашнего дня сказали, лимиты уменьшаются и смогут отдавать по 20К:-(
-
sergey sv
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 кві, 2014 11:20
не могу снять депо по ИБ. (пишет технические причины) У всех так?
-
_nata_78
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 01 кві, 2014 12:35
Банк не отдает закончившийся валютный депозит!
в кассе нет валюты,играют в футбол.
-
pavel12095
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|