А шуО , па300 боязно в голосовалку ???

|
|
![]() По курсу.
Согласно ссылки http://organizations.finance.ua/ru/info ... 2014/04/09 курс приёма должен был быть 12.20. Обменный пункт с таким обменным курсом в районе ст. Левобережная НАЙДЕН НЕ БЫЛ. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Вот копишь годами капитал, прикидываешь суммы в баксах, а потом бац. И тыща грн в день на подкуп президента
![]() 1 Я не можу збанкрутувати - бо в мене відсутні кредити ( я навіть авто купив з оплатою 100% відразу) 2 В мене зявився фінансовий розрив по причині зупинки проплати виданих мною кредитів , тобто від того що стали платити повільніше ніж я витрачаю на будівництво - зробити мене банкротом не вийде , по тій простій причині що я просто в стані зупинити будівництво , а мої боржники не в стані зупинити проплати. 3 Так само я не можу залишитись з фантіками бо в мене магазин + 180 м2(зараз) + вже 1,5 місяці будую нове 4 Тільки вчора ввечері цікавились моєю останньою -готовою квартиркою в 62 м2 На питання ціна - відповів - 45 000 доларів , при цьому щоб не втратити покупця - порахував долар по 10 , тобто 450 000 грн Для людей по сьогоднішньому курсу - це 39 000 доларів Для мене це 450 000 грн ( а три місяці тому це було всього 382 000 грн) Порівняйте з своїм депо в омно банку.... 5 Поки що конструкція в мене - чистий бетон На керамзитобетон перейду на слідуючому обєкті ( або й не перейду щоб не здорожчувати будівлю , адже бетон=680 грн/м3 , керамзитобетон(тієїж міцності)=1100 грн/м3 і при цьому цей матеріал ще й дуже капризний в роботі)
![]() Ребята в ЗВР - голый Вася а не 15 ярдов. Я поражаюсь как можно даже мысль допустить о том, что в ЗВР хоть что-то ликвидное оставили. Все спи*или, а 15 ярдов ЗВР - ни-ни - это, типа, святое. Не будьте детьми. В ЗВР живых денег в пределах ярда максимум. Никаких интервенций не будет вплоть до получения кредитов. Поэтому можем спокойно сходить и к 13 и к 14 и выше. Это ПЦ. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Кто хочет понять, что у нас на самом деле в ЗВР - добро пожаловать сюда:http://bank.gov.ua/control/uk/publish/article?showHidden=1&art_id=72631&cat_id=45692
Смотрим на прогноз поступлений за год. Делим на объем ЦБ в ЗВР. Понимаем, что ликвидных ЦБ приносящих 0.004% годовых в природе не существует. Делаем выводы. Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 09 кві, 2014 23:26, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?На самом деле эти 10 ярдов "ценных" бумаг достались злочинному режиму еще от папередников и я наблюдаю эту картину уже 4-й год. Но была надежда что папередники разрулят все из текущих заимствований и затягивая гайки...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|