|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 бер, 2009 01:04
_Aleksandr_ написав:квестор написав:... 2)Ймовірність сувереннсго дефолту України оцінюю - не більше 40%. ...
Саме в 2009 чи взагалі? І чому так високо, квесторе? На мою думку, в поточному році суверенний дефолт малоймовірний (не вище 10 -15 %  ). Прокоментуйте, будь ласка.
1) Баффет втрачає гроші....погана прикмета
2) "Невмєняємість" національної "адміністрації" перевищує звичайний рівень 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 01:17
нУ ТЫ И ЛОХ-вкладчик написав:Tomika написав:Ну вот ,- пациентов в реанимации побильшало за один день сразу на два. Кроме "Родовида" туда поместили и "Биг-Энергию". Кто следующий ?
УКРГАЗБАНК 100% CЕГОДНЯ ПОХОРОНИЛ 20Т. ЗЕЛЕНИ В ЭТОМ БАНКЕ. ДАЖЕ ВЫПИТЬ- ПОМЯНУТЬ НЕ ХОЧЕТСЯ.А ВЕДЬ ЧИТАЮ ЭТУ ВЕТКУ ДАВНО. ВОТ И ЛОХ.
я не хочу вас в чём то обвинять но сегодня мой товарищ забрал с депозита 70 000 грн с отделения Укргазбанка на ул. Фрунзе в г. Киеве
да с утра денег небыло а в 14 часов позвонили сказали что может забирать
кстати он там и как юр. лицо обслуживается дак вот последнюю неделю со счёта уходили только платежи в бюджет и мелкие платежи до 2-х тысяч гривен крупные "висели" но сегодня тоже ушли....
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:04
Ilizarov написав:Farr написав:Пояснюю не Тобі а Вам: Це означає, що з банку пішов великий відтік грошей(фізичних осіб , юридичних осіб -як депозитів так із рахунків), заміщає банк їх купівлею на міжбанку в інших банків....( а на міжбанку вони не на великиий термін...і не завжди є ... або дуже дорогі...) Так як Ви є "Поклонником" ПУМБа - щось скажіть про можливе об"єднання його з Донгором...
Судя по статистике за январь, ПУМБ не набрал межбанкосвких кредитов, а надавал. если я не ошибаюсь. Откуда у них ресурсы? http://organizations.finance.ua/ru/info/~/274/finresОб объединении пока ничего не слышно. Официальной информации я не встречал. все покрыто тайной.
Навпаки - набрався - посилання;
http://www.aub.com.ua/ua/2009.html?_m=p ... c&id=14935
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:22
квестор написав:Ilizarov написав:Farr написав:Пояснюю не Тобі а Вам: Це означає, що з банку пішов великий відтік грошей(фізичних осіб , юридичних осіб -як депозитів так із рахунків), заміщає банк їх купівлею на міжбанку в інших банків....( а на міжбанку вони не на великиий термін...і не завжди є ... або дуже дорогі...) Так як Ви є "Поклонником" ПУМБа - щось скажіть про можливе об"єднання його з Донгором...
Судя по статистике за январь, ПУМБ не набрал межбанкосвких кредитов, а надавал. если я не ошибаюсь. Откуда у них ресурсы? http://organizations.finance.ua/ru/info/~/274/finresОб объединении пока ничего не слышно. Официальной информации я не встречал. все покрыто тайной.
Колеги...не "терзайте" калькулятори....я, особисто, прогнозую, що із власністю п.Ахмєтова....... під керівництвом одного з найкращих банкірів Східної Європи нічого поганого не станеться... 
Калькуляторів ніхто не "терзає" - треба цифри(факти) правильно називати!!!
ПУМБ -точно хотіли продавати - але не встигли до кризи,,,
Щодо польського банкіра - як особисітсть - досить цікава та неординарна (Перед призначенням в ПУМБ читав його біографію, звичайно в неті,) 
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:29
квестор написав:cuteman написав:Очень радует заход к нам Deutsche Bank , а особенно(!) HSBC. У найскладний для вітчизняних банків період найбільші фінансові групи світу - Deutsche Bank і HSBC - оголосили про відкриття повноцінних банківських установ в Україні....ніхто не очікував приходу в країну двох "мастодонтів" світової банківської системи - німецького Deutsche Bank і британського HSBC. На думку експертів, на український ринок виходять дві абсолютно різні стратегії. Якщо Deutsche Bank сконцентрується на корпоративному сегменті й обслуговуванні великих позичальників, то HSBC відкриттям банку протестують український роздріб, щоб вибрати банк для поглинання. ... http://www.epravda.com.ua/news/49be93bcbe639/
Це дійсно великий позитив...і навіть у самому факті такого кроку відразу двох представників світової банківської еліти більше позитиву ніж в усіх "мантрах" нашої "адміністрації" та "хвельдшера"... Шкода, що вони будуть недосяжними пересічному вкладнику...Дойч буде працювати лише в корпоративі....хоча є надія, що Гонконгзько-Шанхайська банківська корпорація все ж зважиться на роздріб... ПС. До речі , над цим фактом, апологетам настання дефолту теж варто подумати.. 
HSBC - колись хотів купувати Фініки( Але передумав) - бо Фніки спочатку вимахувалися а потім дуже пропонувалися .....- почалася криза
Щодо дефолту - Рубіж Еквадору пережити? - пережили! Котування по CDS -вже пару днів йде до низу (приємно) Посилання:
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=CUKR1U5:IND
Востаннє редагувалось Farr в Сер 18 бер, 2009 02:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:34
З великих банків мене тривожать два...Фініки і Кредитпром.[/quote]
Ув. квестор присоединяюсь ко всем словам благодарности. Ваши диагнозы, позновательные и понятные комментарии заслуживают доброго слова.
Вопрос по существу, Ваша тревога по ФиКу (вопрос не праздный и очень горящий) в четверг заканчивается депо в американских президентах хх 000 USD, деньги на руки в принципе не нужны, успеваю зарабатывать и еще откладывать с заработанного, дома держать не хочется однозначно, плюс какие то проценты уже хорошо.
Выбор банка был обусловлен личным знакомством с начальником отделения, на сегодня предварительно предупредил, что буду забирать, вроде бы обещают без проблем все отдать в срок, но предлагают оставить, мотивы - личная гарантия (без юридических подтверждений) начальника (боюсь потерять хорошие отношения  ), вроде как увеличивают уставник, платежи день в день, депы возвращают вроде бы. Но как говорится это на сегодня.
Фика в палатах я не видел, это значит он в Г, какие перспективы?
Заранее спасибо
-
miridi7
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:43
miridi7 написав:З великих банків мене тривожать два...Фініки і Кредитпром.
Ув. квестор присоединяюсь ко всем словам благодарности. Ваши диагнозы, позновательные и понятные комментарии заслуживают доброго слова. Вопрос по существу, Ваша тревога по ФиКу (вопрос не праздный и очень горящий) в четверг заканчивается депо в американских президентах хх 000 USD, деньги на руки в принципе не нужны, успеваю зарабатывать и еще откладывать с заработанного, дома держать не хочется однозначно, плюс какие то проценты уже хорошо. Выбор банка был обусловлен личным знакомством с начальником отделения, на сегодня предварительно предупредил, что буду забирать, вроде бы обещают без проблем все отдать в срок, но предлагают оставить, мотивы - личная гарантия (без юридических подтверждений) начальника (боюсь потерять хорошие отношения  ), вроде как увеличивают уставник, платежи день в день, депы возвращают вроде бы. Но как говорится это на сегодня. Фика в палатах я не видел, это значит он в Г, какие перспективы? Заранее спасибо[/quote]
Вибачайте, що вмішуюся(Питання до Квестора) -зайдуть на Народні рейтинги - Банки -ФіНіКи,,, Щось персонал в них без настрою та й літак з міста А в місто В - довго летить...(нових доларів в них щось давно не бачив...)
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 02:53
Вибачайте, що вмішуюся(Питання до Квестора) -зайдуть на Народні рейтинги - Банки -ФіНіКи,,, Щось персонал в них без настрою та й літак з міста А в місто В - довго летить...(нових доларів в них щось давно не бачив...)[/quote]
В тому то і справа, що судячи з рейтингів та відгуків депозити поки що повертають, можила існують невилчики нюанси, але все ж таки. Фік найбільший гравець на ринку ввезення готівкової іноземної валюти. Ось і стоїть дилема.
-
miridi7
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 03:13
miridi7 написав:Вибачайте, що вмішуюся(Питання до Квестора) -зайдуть на Народні рейтинги - Банки -ФіНіКи,,, Щось персонал в них без настрою та й літак з міста А в місто В - довго летить...(нових доларів в них щось давно не бачив...)
В тому то і справа, що судячи з рейтингів та відгуків депозити поки що повертають, можила існують невилчики нюанси, але все ж таки. Фік найбільший гравець на ринку ввезення готівкової іноземної валюти. Ось і стоїть дилема.[/quote]
Колись був, не зараз,,,нових доларів в них щось давно не бачив...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 08:42
miridi7 написав:З великих банків мене тривожать два...Фініки і Кредитпром.
Ув. квестор присоединяюсь ко всем словам благодарности. Ваши диагнозы, позновательные и понятные комментарии заслуживают доброго слова. Вопрос по существу, Ваша тревога по ФиКу (вопрос не праздный и очень горящий) в четверг заканчивается депо в американских президентах хх 000 USD, деньги на руки в принципе не нужны, успеваю зарабатывать и еще откладывать с заработанного, дома держать не хочется однозначно, плюс какие то проценты уже хорошо. Выбор банка был обусловлен личным знакомством с начальником отделения, на сегодня предварительно предупредил, что буду забирать, вроде бы обещают без проблем все отдать в срок, но предлагают оставить, мотивы - личная гарантия (без юридических подтверждений) начальника (боюсь потерять хорошие отношения  ), вроде как увеличивают уставник, платежи день в день, депы возвращают вроде бы. Но как говорится это на сегодня. Фика в палатах я не видел, это значит он в Г, какие перспективы? Заранее спасибо[/quote]
Тривожать кілька факторів..
- займав одну з лідируючих позицій по отриманому рефу..
-а відтік ресурсів у січні перевищує середню температуру по палаті..
-ненайвище співвідношення сформованих резервів до загальних активів..
-обмежені кризою можливості власника по підримці банку..
Буду радий помилитися..
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-