|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 18 бер, 2009 13:34
glory_a написав:finan написав:Люди, не соглашайтесь на взятки (откаты) НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ. Максимально доставайте Нацбанк, и результат будет положительный.
При закрытии кредита депозитом дается не откат, а дисконт - то есть плата за услугу. И она идет не банку а кредитчику пополам с юристом который оформляет договор переуступки долга и бегает вместо вас по инстанциям. И воля каждого выбирать что ему делать - идти в суд, идти на акции к НБУ или погашать чей-то кредит с дисконтом. Я лишь информирую об одном из возможных вариантов.
Усім депозитникам пропоную корпоративну стратегію: Ніяких дисконтів по взаємозаліках!
Це ми реально можемо робити. Вимагати дисконт на взаємозалік абсолютно аморально і усякий кредитник, який це пропонує є покидьком та гнидою. Саме в такому ключі і має вестись контрпропаганда.
І взагалі маємо бути агресивними та наглими там, де це можна. Кредитники є нашими ворогами, бо вони у нас вкрали гроші за посередництвом банку і тепер ще нас узялися гуртом шантажувати.
Між іншим такий дисконт є банальним прибутком, з якого гниди-кридитники мали б сплачувати податок. Зрозуміла річ, що жодна гнида ніякого податку не заплатить.
Я просто дивуюся аморальності цих покидьків! Мало того, що накралися кредитів, так вони ще вимагають, щоб їм хтось їх частково погасив і за це не хочуть сплачувати жодних податків!
Депозитники візьміть себе в руки і не погоджуйтеся на такий шантаж!
-
Black Doddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 13:43
zavul написав: Прошу також звільнити заявника та його представника від судового збору на підставі частини 37 ст. 4 Декрету Кабінету Міністрів України «Про державне мито». - вот это есть ошибка, с приветом, юрист. позже напишу как надо
Вот нашелся еще один юрист, который считает также, как я.  Жаль только, что молодой очень ( в смысле опыта мало).
Декрет изучала. И я как раз посчитала, что это статья для судебного приказа неприменима. И заплатила этот судебный сбор (0,5%) В этой статье меня смутила формулировка:
" за позовами про відшкодування збитків,
завданих неповерненням у терміни, передбачені договорами"
Про відшкодування збитків! А не возвращения основной суммы долга!
Хотя несколько человек на форуме пишут, что у них принимали... Так что я уже не уверена, кто прав.
А в Вашей практике случалось, что суд отказывал в принятии заявления на выдачу приказа именно по причине неуплаты гос.пошлины, со ссылкой на этот Декрет? И вообще, у Вас есть судебная практика?
Востаннє редагувалось Morgana в Сер 18 бер, 2009 15:43, всього редагувалось 2 разів.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 13:43
Ніхто вас не шантажує. Вам пропонують варіант. А ви погоджуєтесь або ні. Якщо ви знаєте інший варіант щоб залучити кошти в банк в нинішніх умовах - пропонуйте свій вихід із ситуації. А я як кредитчик вже написала вище - я обломалась ходити по банках, тримаю свої гроші в матрасі.
P.S. Хтось може чекати, а хтось ні. комусь гроші потрібні ТЕРМІНОВО.
-
glory_a
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:02
glory_a написав:Ніхто вас не шантажує. Вам пропонують варіант.
В цих умовах -- це шантаж. "Дядя, купи кірпіч!', називається. glory_a написав:А ви погоджуєтесь або ні. Якщо ви знаєте інший варіант щоб залучити кошти в банк в нинішніх умовах - пропонуйте свій вихід із ситуації.
Вихід простий, ви повертаєте в банк кредит, а банк мені виплачує депозит в повному обсязі. glory_a написав:А я як кредитчик вже написала вище - я обломалась ходити по банках, тримаю свої гроші в матрасі.
Якщо ви свідомо не сплачуєте зобов'язання по кредиту ви банальний злочинець, місце якого у в'язниці. З повною конфіскацією майна.
І знов таки, ви маєте сплачувати податок з суми дисконту, який ви отримали. Більше того, це є незаконна операція.
-
Black Doddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:07
Black Doddy написав:glory_a написав:finan написав:Люди, не соглашайтесь на взятки (откаты) НИ В КОЕМ СЛУЧАЕ. Максимально доставайте Нацбанк, и результат будет положительный.
При закрытии кредита депозитом дается не откат, а дисконт - то есть плата за услугу. И она идет не банку а кредитчику пополам с юристом который оформляет договор переуступки долга и бегает вместо вас по инстанциям. И воля каждого выбирать что ему делать - идти в суд, идти на акции к НБУ или погашать чей-то кредит с дисконтом. Я лишь информирую об одном из возможных вариантов.
Усім депозитникам пропоную корпоративну стратегію: Ніяких дисконтів по взаємозаліках!Це ми реально можемо робити. Вимагати дисконт на взаємозалік абсолютно аморально і усякий кредитник, який це пропонує є покидьком та гнидою. Саме в такому ключі і має вестись контрпропаганда. І взагалі маємо бути агресивними та наглими там, де це можна. Кредитники є нашими ворогами, бо вони у нас вкрали гроші за посередництвом банку і тепер ще нас узялися гуртом шантажувати. Між іншим такий дисконт є банальним прибутком, з якого гниди-кридитники мали б сплачувати податок. Зрозуміла річ, що жодна гнида ніякого податку не заплатить. Я просто дивуюся аморальності цих покидьків! Мало того, що накралися кредитів, так вони ще вимагають, щоб їм хтось їх частково погасив і за це не хочуть сплачувати жодних податків! Депозитники візьміть себе в руки і не погоджуйтеся на такий шантаж!
Додик- ты хоть понимаешь,что ты пишешь
Найди для начала кредитчика с деньгами . Это раз.
Второе если у кредитчика есть деньги почему ему просто не расчитаться с банком, а не завязываться на какой-то взаимозачёт.
Совсем другая тема с залоговым имуществом на сайте банка его нет, тут непонятки.
-
Киевлянин
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:13
Black Doddy написав:glory_a написав:Ніхто вас не шантажує. Вам пропонують варіант.
В цих умовах -- це шантаж. "Дядя, купи кірпіч!', називається. glory_a написав:А ви погоджуєтесь або ні. Якщо ви знаєте інший варіант щоб залучити кошти в банк в нинішніх умовах - пропонуйте свій вихід із ситуації.
Вихід простий, ви повертаєте в банк кредит, а банк мені виплачує депозит в повному обсязі. glory_a написав:А я як кредитчик вже написала вище - я обломалась ходити по банках, тримаю свої гроші в матрасі.
Якщо ви свідомо не сплачуєте зобов'язання по кредиту ви банальний злочинець, місце якого у в'язниці. З повною конфіскацією майна. І знов таки, ви маєте сплачувати податок з суми дисконту, який ви отримали. Більше того, це є незаконна операція.
У мене переплата по кредиту зараз є на рік наперед. Але незважаючи на це банк прислав мені листа з проханням заплатити ще тіло кредита на квартал наперед інакше підвищить мені ставку по кредиту. Ось на такий випадок у мене і лежать гроші в матрасі.
Податки заплачу тільки після того як наші депутати заплатять податки після перепродажі своїх банків.
-
glory_a
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:24
Киевлянин написав:Додик- ты хоть понимаешь,что ты пишешь.
Абсолютно. Киевлянин написав:Найди для начала кредитчика с деньгами . Это раз.
Так вони самі лазять тут і пропонують собі дисконти. Киевлянин написав:Второе если у кредитчика есть деньги почему ему просто не расчитаться с банком, а не завязываться на какой-то взаимозачёт.
Взаємозалік спрямований на видурювання собі чужих грошей, що аморально. Киевлянин написав:Совсем другая тема с залоговым имуществом на сайте банка его нет, тут непонятки.
Закладним майном згоден. Там можна і треба торгуватися. Але дисконти при взаємозаліках річ принципово не прийнятна!
-
Black Doddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:31
glory_a написав:У мене переплата по кредиту зараз є на рік наперед. Але незважаючи на це банк прислав мені листа з проханням заплатити ще тіло кредита на квартал наперед інакше підвищить мені ставку по кредиту. Ось на такий випадок у мене і лежать гроші в матрасі.
А це і є злочин, якщо ви свідомо не виконуєте зобов'язань згідно договору з банком. Мені кажуть, що мене персонально ніхто не змушував нести гроші на депозит. І вас персонально ніхто не змушував брати кредит під ті умови. І ви тепер ваші зобов'язання чомусь переклали на мене. Я принципово проти. Якщо ви не згодні з трактуванням договору з банком, то ідіть до суду, як це роблять депозитники, і відстоюйте свою позицію. Але ви обрали більш простий шлях взагалі впасти на дно. Якщо вас не покарати, то тоді ми не матимем морального права судити злочинців, які грабують прочан на великій дорозі. Ваш вчинок мало чим різниться від діянь грабіжників та шахраїв. glory_a написав:Податки заплачу тільки після того як наші депутати заплатять податки після перепродажі своїх банків.
А може вони вже заплатили?
Ось до речі чудова ілюстрація про те, кому зараз краще жити! Ось кредитник падає на дно, а ви з вашими депозитами -- подихайте! Моральна і раціональна позиція...
-
Black Doddy
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:39
Господин юрист,я лично подавала в суд именно с такой формулировкой по освобождению от уплаты госпошлины( юрист составил иск). заявление приняли, назначено предварительное слушание, будет через месяц,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 18 бер, 2009 14:50
Второе если у кредитчика есть деньги почему ему просто не расчитаться с банком, а не завязываться на какой-то взаимозачёт.
Совсем другая тема с залоговым имуществом на сайте банка его нет, тут непонятки.
ДЛЯ ТЕХ КОМУ НЕ ПОНЯТНО,ПОЧЕМУ КРЕДИТЧИКАМ ВЫГОДНО ПОГАСИТЬ КРЕДИТ НЕ СВОИМИ ДЕНЬГАМИ, А ЧУЖИМ ДЕПО___С БЕДНОГО ДЕПОЗИТЧИКА,ОТЧАЯВШЕГО УЖЕ ЖДАТЬ, КРЕДИТЧИК СОРВЕТ"ДИСКОНТ",Т,Е,30% СВОЕГО КРЕДИТА ОН ГАСИТ ТЕМИ ДЕНЬГАМИ, КОТОРЫЕ ДЕПОЗИТЧИК ЕМУ "ОТСТЕГИВАЕТ", Такими действиями депозитчики способствуют тому, что кредитчики своими деньгами и в полном объеме не хотят платить, а ищут депозитчиков, которым срочно нужны деньги и нпользуются чужим горем, Часто "сводничеством" занимаются сотрудники банков за"ОТКАТ"!!!!!И юристы левые тоже!
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему