flyman написав:Причому може дозволити собі не працювати від півроку і більше, поки не знайде щось цікаве з гарною оплатою, із пасивним доходом більшим чим 2,5 рази за середжню у місті- обл. центрі в якому він живе.
flyman написав:Причому може дозволити собі не працювати від півроку і більше, поки не знайде щось цікаве з гарною оплатою, із пасивним доходом більшим чим 2,5 рази за середжню у місті- обл. центрі в якому він живе.
я такой инфы на форуме не раскрывал О_О
так то про бомжа флаймена, ну до доходів будівельника ще далеко, є на кого рівнятися
Ваша главная ошибка заключается в том, что размер блоков может быть любым, а не тем, который вы знаете. В данном случае - 600х500х250.
Ps. Я владелец этого дома.
budivelnik написав:
йцукен написав:
budivelnik написав:Те що я бачу
вы не видите, у вас мираж или желание ви деть то, чего нет. интересно, как простой сараестроитель за 10 секунд может по пережатому фото, неизвесной позиции одного к другому вычислить масштаб на фото.
Спеціально для фахівців па200 Навіть на цьому фото видно кількість блоків як у висоту , так і в ширину Розмір блоків мені відомий 400(довжина)х300(глибина)х200(висота), а тому побачивши в житловій частині 16 блоків х 400 мм = 6,4 м - 2 х 0,3 м ( товщина стіни)= 5,8 м в ширину 20 блоків х 400 мм = 8,00 м - 2 х 0,3 м = 7,4 м в глибину Площа поверху 5,8 м х 7,4 м = 43 м2 перший поверх і мансардний 2 поверх ( тобто максимум 43 м2) Я можу точно стверджувати що ніякими 345 м2 на данному фото не пахне. http://fotohost.org/preview/a118e561.jpg
touaregbrest написав:Ваша главная ошибка заключается в том, что размер блоков может быть любым, а не тем, который вы знаете. В данном случае - 600х500х250.
Ps. Я владелец этого дома.
Без проблем Особисто мене площа цікавить виключно в привязці до вартості будівництва Ви заявили про 150000доларів на 345 м2 , я цьому не повірив ( в розрізі площі) і от моя аргументація: Ширина 16 блоків х 600 мм = 9,6 м - 2 х 0,5(товщина зовнішніх стін) = 8,6 м - якісь внутрішні перегородки Глибина 12 блоків х 600 мм = 7,2 м - 2 х 0,5 = 6,2 м Площа 8,6 х 6,2 х 2 поверхи ( не коректно 2 , бо другий мансардний) =106 м2 + гараж на дві машини
Ви і далі мені будете розповідати про 345 м2
Тому щоб уникнути зайвих суперечок , якщо не важко - викладіть поверхові плани і ми швиденько закриємо цю тему.
ПС Я звичайно можу помилитись на 10-30% - але навіть нічого не рахуючи не можу помилитись в рази.
budivelnik написав:1 Самі по собі будинки різні , тому порівнювати їх це питання смаку 2 На рахунок матеріалу стін Що газобетон , що цегла - ролі не грає при умові правильного проектування Якщо цегла в 1,5 (38 см) а газо(піно)бетон 30 см - і жодного утеплення - то газобетон краще Якщо є утеплення на цеглі ( і товщина 8 см і більше) - то краще цегла.