Правекс-Банк (2004 - 2020)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 910111213 ... 226>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Правекс-Банк (2004 - 2020) 2.4 5 303
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
40%
120
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
49
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
11%
33
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
42
Всього голосів : 303
Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 09:50

щож, Бес по першій темі дуже багато документів,
тому спочатку підтверджую 2 історію там тільки 5 листів відповідей і трішки більше квитанцій..... тому відправила вам 1 лист
ще лист відповідь ЗАКАРПАТСЬКОЇ ФІЛІЇ, за підписом директора філії, виконавцем якого є головний бухгалтер філії п. Староста
зверніть увагу що філія існувала....

Куда тепер "пропала " філія невідомо.

Договір був заключений від імені філії...
Miola

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 10:56

Марина написав:Но я знаю массу примеров, когда проблемы клиентов, связанные с Правэксом, так и оставались их проблемами. Правэкс - это машина, которая беспощадно давит все на своем пути, и юристам ничего не стоит обернуть дело в свою пользу.

дакую Марина, згідна з вашими словами.
Miola

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 12:02

Miola написав:відправила вам 1 лист ще лист відповідь ЗАКАРПАТСЬКОЇ ФІЛІЇ за підписом директора філії, виконавцем якого є головний бухгалтер філії п. Староста
зверніть увагу що філія існувала....

Спасибо, письмо получил. Вот оно:
открыть в новом окне (94 кБ)

Да, в нем значится именно филиал. Однако письмо датировано 99 годом, с тех много воды утекло и, скорее всего, филиальная сеть просто была переформирована.

По сути. Ваша фирма оплатила 187 гривен за газ. При этом, как следует из письма, получателем в вашей квитанции значится ЗАО "Закарпатресуры". Деньги же были перечислены ОАО "Закарпатгаз". Четкого объяснения такой операции банк не дал.

Могу лишь предположить, что ваша фирма ошиблась, расплачиваясь за газ с "Закарпатресурсы". Деньги, судя по всему, должны были уйти именно на "Закарпатгаз", т.к., на сколько мне известно, именно они являются газодистрибьютором в Закарпатье. (поправьте меня, пожалуйста, если мои выводы где-то неверны)

Другой вопрос, что странно когда банк делает такие поправки в платежах без ведома клиента. :?

В любом случае, деньги ушли не на совсем "левую" компанию.

Нарушение, конечно же, со стороны банка на лицо -- они должны непременно согласовать с клиентом свои действия. Однако, пока что криминала я не вижу. Ждем дальнейшего развития событий. 8)

П.С. Миола, спасибо за взаимопонимание.
Bes

Подякував: 3 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 14:21

Невеличке уточнення тодішня фірма (БІЛЬША ФІРМА, по розповіді) на якій я працювала називалася ЗАТ “Закарпатресурси”, і ці гроші і ці гроші мали піти на ЗАТ “ЗАКАРПАТРЕСУРСИ”, зараз наравляю лист де гроші пішли на третю фірму, і з часом відправлю ще декілька листів та квитанцій, на яких чітко вказані реквізити….

А потім будемо ДОКУМЕНТАЛЬНО підтверджувати історію з маленькою фірмою.
Далі
історія з маленькою фірмою тягнеться з 1998 року !!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: купа судів, та різних рішень, навіть печатку від директора прийшлось “через суд” забирати
Miola

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 16:00

Второй документ, присланный Миолой:
открыть в новом окне (73 кБ)

В свете данных вами пояснений: ваша компания получала платежи за газ. При этом часть платежей попадала на счета других компаний -- государственных предприятий газовой отрасли. Так?

В данном случае, банк, в отсутсвие четкого указания в пользу какого поставщика совершить платеж, перевел деньги непосредственно на отраслевого "папу". То есть тупо протолкуть платеж, дальше разбирайтесь сами.

Хотел бы уточнить, Правэкс в первом письме ссылается на отсутсвие договора. Что имеется ввиду?
Bes

Подякував: 3 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2005 16:19

Bes написав:Однако письмо датировано 99 годом

Миола, у меня вопрос что называется "в общем". Почему решили вспомнить об этом сейчас?

Ведь, коль скоро, документа из сюжета "Большая Фирма - Большой Банк" датированы сентябрем 1999 года, можно предположить, что сюжет "Маленькая Фирма - Большой Банк" имеет еще более ранние даты?

Что Вас заставило вспомнить об этом именно в 2005 году?
Костя

Повідомлення Додано: Сер 27 лип, 2005 11:28

Костя, я почала писати свою історію обслуговування в цьому банку, так документи давні, але в першій історії точки нема дотепер. :roll:

Справа в тому, що звільнили директора, як забрати печатку? :?: Вибачте, піти набити морду і силою забрати ? :x Це вже КРИМІНАЛ.. Ми пішли єдиним, як нам задалося, правильним шляхом, понаписували в всі інстанції листи, і подали директора в суд, і суд виніс рішення яким зобов’язав звільненого директора передати всі документи . Печатка фірми забиралась через суд. :shock: :shock: Суд з директором затягався, тоді існував порядок 2 рази можна було не прийти на суд :shock: , а третій раз написати якесь клопотання, потім знову двічі не приходити :shock: , Справа затягалася, так як розкрадалися кошти, в кінці їй треба було в воду сховати. Приходив судовий виконавець забирати документи в директора, вона по декілька бумажок давала….
:shock: :shock: в той час БАНК навіть нове керівництво до даних про рух коштів не підпускав, :shock: (Збори засновники для них були –НІХТО) правоохоронні органи також. Туда пішла людина з правоохоронних органів( по нашій скарзі) але їй не допустили, бумажку про перешкоджання роботи цій людині також маю.

Після винесення рішень судів проти директора , в суді опинився сам БАНК. Ці судові засідання також довго тривали….. також більш ніж півроку не виконувались банком рішення судів. потім Верховний суд відправив на повторне читання і знову почалось все з нуля…… Зараз справа знову в Верховному суді…. так ця історія триває з 1998 року….ДОТЕПР.

Ви думаєте я дописала історію про більшу фірму ? НІ. Справа в тому що її “угараздило занести.” обслуговуватися в інший банк ….. так –так , правильно догадуєтеся, саме в Правекс… :shock: :shock: :shock: (ставлю три точки), тому що далі буде
Miola

Повідомлення Додано: Сер 27 лип, 2005 11:41

Bes написав:Второй документ, присланный Миолой:
открыть в новом окне (73 кБ)

В свете данных вами пояснений: ваша компания получала платежи за газ. При этом часть платежей попадала на счета других компаний -- государственных предприятий газовой отрасли. Так?

В данном случае, банк, в отсутсвие четкого указания в пользу какого поставщика совершить платеж, перевел деньги непосредственно на отраслевого "папу". То есть тупо протолкуть платеж, дальше разбирайтесь сами.

я відправила вам для розміщення акт на звороті якого є відмітка про полату тому я цей документ називала "квитанцією" в кавичках

Саме на звороті акту стоїть відмітка про оплату в нижньому
лівому куті всі реквізити для оплати ... грооші мали піти на
раунок, який документально підтверджується документом і на
якому (звороті) стоїть дані про оплату, а не "як хтось сказав",або
"як хтось подумав"

всі акти-квитанції схожі....

одним словом в мене 5 відповідей банку...... по 5 випадках,
в деяких з них по декілька оплат....
Bes написав:Хотел бы уточнить, Правэкс в первом письме ссылается на отсутсвие договора. Что имеется ввиду?

поняття не маю про який договір йде мова, просто відписка, якщо банк не мав якогось договору, то для чого він приймав гроші ,а якщо і прийняв то мав відправити на рахунок що вказаний в ДОКУМЕНТІ. на якому поставив штамп.
Востаннє редагувалось Miola в Сер 27 лип, 2005 11:50, всього редагувалось 1 раз.
Miola

Повідомлення Додано: Сер 27 лип, 2005 11:42

Чому я згадала зараз…. а я ніколи й не забувала……..просто тут почитала розповіді інших людей, і вирішила й свою історію написати. Хотілось би почутий історію знайомих Марини.
наскільки я зрозуміла ця тема відрита для того щоб обсудити обслуговування в різних банках ми цю тему й обсуждаємо
Miola

Повідомлення Додано: Сер 27 лип, 2005 13:49

Miola написав:наскільки я зрозуміла ця тема відрита для того щоб обсудити обслуговування в різних банках ми цю тему й обсуждаємо
Я тоже думаю, что для этого. Просто удивили сроки.
Miola написав:поняття не маю про який договір йде мова, просто відписка, якщо банк не мав якогось договору, то для чого він приймав гроші ,а якщо і прийняв то мав відправити на рахунок що вказаний в ДОКУМЕНТІ. на якому поставив штамп.
Могу ошибаться, но, скорее всего речь идет о Договоре между Банком и Фирмой о том, что транзакцию оплачивает Фирма, а не плательщик. Как правило, подобный Договор заключается между Банком и Фирмой, если у фирмы массовый покупатель.
Как пример, такой Договор многие банки заключают с коммунальными службами, операторами связи, кабельного телевиденья и т.д.
После заключения такого Договора Банк, как правило, программирует прием таких платежей в список типовых. Оператор в оперзале не требует у плательщика заполнять платежное требование и все что с этим связано. Видит стандартную квитанцию, выбирает стандартный платеж и вперед.

Коль скоро, в случае Миолы речь идет об оплате за газ, то, скорее всего Банк имел ранее Договор с другим газовым оператором. И оператор, не задумываясь, направлял средства на привычный счет.
Разумеется, это неправильно, и виноват Банк, но при автоматизации массовых платежей подобные казусы и сплошь и рядом.

У меня был случай с точностью до наоборот. Не мог оплатить из-за отсутствия Договора. Подключался к кабельному оператору Воля.
Получил два счета для оплаты. В первом получатель Воля-кабель за услуги кабельного телевиденья, а во втором - Воля-сервис (или что-то похожее) за цифровой тюнер.
Первый платеж запросто приняли в первом же банке. А со вторым намучался. Не берут и все. Обошел три ближайших отделения крупных банков и везде получал стандартный ответ: "У нас нет с ними Договора". Мои доводы, о том, что сам заплачу за транзакцию, и не смотрите на присутствие слово "Воля" и т.д., действия не возымели.
Отчаявшись, пошел в отделение Ощадбанка, и случилось чудо, приняли мой платеж. Оказалось, что у них есть Договор и с "Воля-Кабель" и с "Воля-Сервис". Кстати сумма этого злополучного платежа была 1 грн. :cry:
Костя

#<1 ... 910111213 ... 226>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє