flyman написав:Маю інфу по кімнатам починаючи 2010 року. Ціни майже не мінялися, яка зара реальна ситуація, тяжко сказати, але аренда жостко прив"язана до доходів, і я можу сказати, що останніх 3 роки вони не росли. в Ірпені я знімав кімнату в 2010 в приватному секторі 750 грн в 2011 кімнату в багатоповерхівці 1000 грн + комуналка до 150 грн в 2013 в тій самій квартирі, але більшу кімнату знову за 1100 грн + ком. до 150 грн (менша здавалася за ті самі 1000) в листопаді 2013 - січень 2014, кімната в приватному секторі, центр.,800 грн. Навряд чи зара виросла, так я в основній масі дохід не прив"язаний до курсу грн до валют. 1к квартири були від 1500 грн. В основному 1800-2000 грн. І ціни за період з 2010 не змінювалася.
Картина цікава. "Є пропозиції по $2500", але знімаємо кімнату у передмісті, катаємося електричками/маршрутками і хом'ячимо бакси на депо. Або брехня або форменний мазохізм. Знімати кімнату замість окремої квартири - це дуже істотний дискофорт. Треба бути хіба якимось фанатом гуртожитків і т.п. Електрички, якими я в свій час наїздився по саме нехочу, особисто в мене викликають неабияку огиду, що не компенсується ніякою економією. Та й вокзали взагалі. Я собі уявити не можу людину в Україні, що зароблала б від 1000 баксів, і жила б життям бідного студента, тулячись по кімнатах і по пару годин на день пропарюючись у маршрутках за місто чи у смердячих електричках. Тут навіть Юрко меркне зі своїм "впадлу повкалувати на родовий капітал".
Кстати , Юру что-то давно не слышно. Сделал уже ремонт, или нет? Тема ремонтов меня волнует не меньше цен на РЖН.
Управляющая компания “Сити Групп” осуществляет инвестиционно – строительную деятельность с 2003 года. На протяжении этого времени компанией было построено около 300 000 м2 жилья и объектов социально-бытового обслуживания населения. Сегодня в ней работает более чем 1000 человек. Это один из крупнейших застройщиков в Украине с 12 объектами на разных стадиях строительства.
Поздравляем City Group с наградой Национального бизнес – рейтинга! По результатам общегосударственного рейтингования эконо- мических показателей предприятий Украины стало “Лидером отрасли 2013”. Заняв лидирующие позиции в рейтинге и потвердив это награда- ми, компания еще раз подтвердила высокий уровень ответственности перед обществом. Это независимое государственное оценивание пока- зало, что City Group – надежный застройщик. Для того чтобы молодые семьи смогли купить квартиру в Киеве, предприятие стало учасником программы “Доступное жилье”. Высокие стандарты City Group позволяют строить также и элитное жилье для са- мых изощренных покупателей. Именно такой подход помог предприятию в 2013г занять 1 место в номинации “Инвестиционная деятельность”, а в номинации финансово – хазяйственная деятельность малых пред- приятий получить “Золото рейтинга”.
Faceless написав:Електрички, якими я в свій час наїздився по саме нехочу, особисто в мене викликають неабияку огиду, що не компенсується ніякою економією. Та й вокзали взагалі.
Це треба пережити)))) І відійти подалі від такого "комфорту". Я електричками перестав їздити років 15 назад, і то їхній важкий запах до сих пір пам,ятаю...
А как правильно считать. Вот совские пруды от ... Стоили по 7200, а стали по 8500. http://www.citygroup.kiev.ua/objects/so ... /info.html Так вот, подорожало или нет, супер рентабельность или нет, как Вам место г или нет если они его сдавать не собираются?
Срочно! 3-к, Н. Островского 9, ст. М Вокзальная Продам просторную видовую 3-к квартиру на Островского, рядом ст. М Вокзальная, РЦ Ультрамарин, магазины, школа, парковая зона
zahar_ написав:Срочно! Продам 1-комнатную квартиру на Милославской 2, дом сдан, заселение июнь, 18/25 этаж, 36/17/7.3, хороший вид, после строителей. Переуступка!Цена: 42 000 у.е.
Чему удивляться если в строящемся доме на Позняках около 41 тыс.у.е. , так что как по мне для Трои дороговато , кто то пытается сбагрить теряющий в цене актив . http://investbud.kiev.ua/images/Prais.pdf
flyman написав:Маю інфу по кімнатам починаючи 2010 року. Ціни майже не мінялися, яка зара реальна ситуація, тяжко сказати, але аренда жостко прив"язана до доходів, і я можу сказати, що останніх 3 роки вони не росли. в Ірпені я знімав кімнату в 2010 в приватному секторі 750 грн в 2011 кімнату в багатоповерхівці 1000 грн + комуналка до 150 грн в 2013 в тій самій квартирі, але більшу кімнату знову за 1100 грн + ком. до 150 грн (менша здавалася за ті самі 1000) в листопаді 2013 - січень 2014, кімната в приватному секторі, центр.,800 грн. Навряд чи зара виросла, так я в основній масі дохід не прив"язаний до курсу грн до валют. 1к квартири були від 1500 грн. В основному 1800-2000 грн. І ціни за період з 2010 не змінювалася.
Картина цікава. "Є пропозиції по $2500", але знімаємо кімнату у передмісті, катаємося електричками/маршрутками і хом'ячимо бакси на депо. Або брехня або форменний мазохізм. Знімати кімнату замість окремої квартири - це дуже істотний дискофорт. Треба бути хіба якимось фанатом гуртожитків і т.п. Електрички, якими я в свій час наїздився по саме нехочу, особисто в мене викликають неабияку огиду, що не компенсується ніякою економією. Та й вокзали взагалі. Я собі уявити не можу людину в Україні, що зароблала б від 1000 баксів, і жила б життям бідного студента, тулячись по кімнатах і по пару годин на день пропарюючись у маршрутках за місто чи у смердячих електричках. Тут навіть Юрко меркне зі своїм "впадлу повкалувати на родовий капітал".
Що це ви так возбудилися. Люди роками живуть на середньо-ринкову. От і я намагаюсь не відставати від народу. Живу на 3000-4000 грн в місця. Решту - кладу в "скарбничку". Правда віртуальні мільйонери зара знову почнуть істерику, як так, на 3000 грн. живуть лише бомжі на вокзалі, а ми знімаєм по $1000, а решта - ніщеброди.
zahar_ написав:Срочно! Продам 1-комнатную квартиру на Милославской 2, дом сдан, заселение июнь, 18/25 этаж, 36/17/7.3, хороший вид, после строителей. Переуступка!Цена: 42 000 у.е.
Чему удивляться если в строящемся доме на Позняках около 41 тыс.у.е. , так что как по мне для Трои дороговато , кто то пытается сбагрить теряющий в цене актив . http://investbud.kiev.ua/images/Prais.pdf
А где это 1к "воздух" на Позняках 41 тыс. долл - у Пети Шилюка в ЖК Поэтичный?
flyman написав:Люди роками живуть на середньо-ринкову.
На середньоринкову живуть ті, хто живе у спадщині/з батьками, або катається с власного житла у селі в місто. Віртуальні мільйонери тут ні до чого, але картина 40-річного дядьки, що позиціонує себе як досить високооплачуваного фахівця (рівня 2500 баксів на міс), до того ж ніби то має непогані заощадження, але живе на 3000-4000 грн по зйомних кутках (навіть не окремій квартирі) і катається одним з найнеприємніших варіантів громадського транспорту - електрички та заміські маршрутки. В принципі, такий типаж може бути й насправді, але це рідкісний випадок якогось скнари, що незрозуміло для кого й для чого живе заради депозиту.