|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Нед 22 бер, 2009 14:54
квестор написав:1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!! 2) Українські державні банки є інструментами реалізації державних функцій..Ключовим словом -є "ІНСТРУМЕНТАМИ"...під час їжі ложку не викидають, бо хлєбать незручно.. 
2) Видимо Вы правы по поводу ложки, но забыли, что правила устанавливает наше государство, точнее руководители! Так что 1991 год запросто может повториться в Украинской интерпритации..... и Ощад и УкрЭксим начнут все с "чистага листа"! Все спишут на кризис! А потом лет через 10 после кризиса появится еще одна ЮВТ и выплатит по 50 гривасов....или не выплатят вообще!
1) Царь то он был пока нефть к 120 баксам с 2000 года шла! И когда развитие было, а не криза!
Посмотрим, что через год будет, когда нефть по 30-35 максимум будет, газ вообще никто покупать не будет (утрирую, но объем и цена упадет). Вот тогда и на Царя пасморим.
Вы Квестор грамотный человек! И прекрасно понимаете, что РФ это не США.....Нет в Росии такой экономической мощи! Хотя чисто политически могут поддержать своих дочек в Украине! При этом урезав от своих!  А могут и не поддержать..............
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 16:55
petra1000 написав:Российские банки я вааще не признаю! Извините, но они не внушают мне доверие! И кроме того, кто сказал, что Россия есть вторая Швейцария??? С чего это вдруг банки Рф стали такими надежными?  хи хи! Лично Путин их поддерживает  Приказал банку жить! И живет! 
+100
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:19
eromeo написав:"Група BNP Paribas посіла 8-е місце у рейтингу «50 найнадійніших банків у світі 2009», за версією Global Finance. 50 найнадійніших банків обрані шляхом порівняння довгострокових кредитних рейтингів та загальних обсягів активів 500 найбільших банків у світі. При цьому враховувалися рейтинги міжнародних агентств Moody's, Standard & Poor's и Fitch. За версією рейтингових агентств, дані банки продемонстрували найбільш розсудливий та стабільний підхід до управління ризиками у порівнянні зі своїми конкурентами на ринку. Журнал Global Finance публікує список «Найнадійніших банків у світі» протягом 17 років. Даний рейтинг є всесвітньо визнаним та надійним стандартом оцінки кредитоспроможності банків. " [url] http://www.ukrsibbank.com/press_centr/p ... kov_v_mire[/url] Как Вы считаете, Квестор, можно это расценивать как маленький, но плюс в рейтинг Укрсибу?
Ну давайте вже наведем усіх героїв які присутні у нас з цього ТОПового списку:
№1-KfW-Прокредит(непряма участь)
№8-Парібас-Укрсиб
№20-Агріколь-Каліон+Індекс
№31-Женераль-ПроФін банк
№32-Інтеса-Правекс
Як маленький можна....але дуже маленький. Нагадаю, що італійці вже оголосили про плани звернутись за допомогою до уряду...
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:21
Через заяви австрійської влади про проблеми банків, викликані їхньою діяльністю в Центральній і Східній Європі, у першу п'ятірку моєї довіри не вношу Аваль, Ерсте, Фольксбанк (у нас дрібний, навіть карток нормальних не випускає, в Австрії - нічогенький). Однак відношу їх до другої групи за надійністю.
Обвалилася моя довіра до італійців - і власники Укрсоцбанку, і Правекса звернулися по допомогу до місцевого уряду. Тож ніяких Унікредит або Intesa Sao Paolo.
Щодо російських банків: Сбєрбанк має в Росії явно забагато вкладів фізичних осіб (52% ринку), дуже нагадує положення Ощадбанку в українських селах; ВТБ - завжди неперший банк, забезпечення зовнішньо-економічної діяльності Росії, той самий основний її інструмент, що залежить від стану промисловості Сибіру; Альфа-банк ніби й великий, але входить до складу однойменої фінансово-промислової групи, яка його тягне донизу; БМ-банк - надто дрібний гравець без широкомасштабних планів в Україні.
Індекс-банк - відмінна материнська структура, але провальний менеджмент в Україні от уже протягом 4 років; незначні обсяги підтримки станом на сьогодні. до речі, "Київ", у якому вже ТА, мав кращий вигляд та більші об'єми, ніж оця подоба надійного банку.
Форум - незавидне становище материнської структури, не вірю в її одужання, нехай покаже реальні прибутки.
Тож банки, яким я довіряю (без ранжування за місцями):
Сведбанк. Знаю про кризу в Швеції, про проблеми їхніх підрозділів у Прибалтійских країнах, але не бачу впливу цього в Україні.
ПроКредит. Те саме: є проблеми в іших країнах присутності, поганенькі рейтинги, але в Україні нічого поганого не чути.
УкрЕксімБанк - про нього вже все сказано, державний і водночас це не ОщадБанк, що загруз у кредитуванні Нафтогазу та ін.
УкрСибБанк - BNP Paribas має проблеми, але підтримує доню вже зараз; 16% ринку іпотеки - страшно, але що поробиш; зате нові продукти та умови поза конкуренцією.
До другої групи включаю Універсал (але не сподівайтеся на швейцарських власників або грецький менеджмент).
ING - тим, хто не боїтья франчайзингових директорів відділень.
На OTP ставлю хрест, через поблеми Угорщини як країни (позика 25 млрд дол. від МВФ - подивіться на розміри і промисловість Угрощини, щось забагато; відставка уряду), а він там займає 25% ринку.
Дуже нерайдужним бачу майбутнє ПУМБ і ДонГорБанку - як-не-як, вони зав'язані на напівживій промиловості.
ВАБ реклама не допоможе, лише великі реальні вливання.
У Кредо повірю лише після вливання коштів за фактом та стабілізації злотого або входження Польщі в зону Євро.
Дельта - винятково споживче кредитування, хто може вірити в перспективи такого?
ПриватБанк, думаю, піде шляхом Фінанси і Кредит, як і БрокБізнесБанк та їм подібні банки політично наближених. Який цей шлях, ще невідомо:)
На ринку утримуватимуться за будь-яких обставин Банк Кіпру та Астра-банк (останній - грецький Альфа-банк).
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:28
I.De написав:Через заяви австрійської влади про проблеми банків, викликані їхньою діяльністю в Центральній і Східній Європі, у першу п'ятірку моєї довіри не вношу Аваль, Ерсте, Фольксбанк (у нас дрібний, навіть карток нормальних не випускає, в Австрії - нічогенький). Однак відношу їх до другої групи за надійністю. Обвалилася моя довіра до італійців - і власники Укрсоцбанку, і Правекса звернулися по допомогу до місцевого уряду. Тож ніяких Унікредит або Intesa Sao Paolo. Щодо російських банків: Сбєрбанк має в Росії явно забагато вкладів фізичних осіб (52% ринку), дуже нагадує положення Ощадбанку в українських селах; ВТБ - завжди неперший банк, забезпечення зовнішньо-економічної діяльності Росії, той самий основний її інструмент, що залежить від стану промисловості Сибіру; Альфа-банк ніби й великий, але входить до складу однойменої фінансово-промислової групи, яка його тягне донизу; БМ-банк - надто дрібний гравець без широкомасштабних планів в Україні. Індекс-банк - відмінна материнська структура, але провальний менеджмент в Україні от уже протягом 4 років; незначні обсяги підтримки станом на сьогодні. до речі, "Київ", у якому вже ТА, мав кращий вигляд та більші об'єми, ніж оця подоба надійного банку. Форум - незавидне становище материнської структури, не вірю в її одужання, нехай покаже реальні прибутки.
Тож банки, яким я довіряю (без ранжування за місцями): Сведбанк. Знаю про кризу в Швеції, про проблеми їхніх підрозділів у Прибалтійских країнах, але не бачу впливу цього в Україні. ПроКредит. Те саме: є проблеми в іших країнах присутності, поганенькі рейтинги, але в Україні нічого поганого не чути. УкрЕксімБанк - про нього вже все сказано, державний і водночас це не ОщадБанк, що загруз у кредитуванні Нафтогазу та ін. УкрСибБанк - BNP Paribas має проблеми, але підтримує доню вже зараз; 16% ринку іпотеки - страшно, але що поробиш; зате нові продукти та умови поза конкуренцією.
До другої групи включаю Універсал (але не сподівайтеся на швейцарських власників або грецький менеджмент). ING - тим, хто не боїтья франчайзингових директорів відділень.
На OTP ставлю хрест, через поблеми Угорщини як країни (позика 25 млрд дол. від МВФ - подивіться на розміри і промисловість Угрощини, щось забагато; відставка уряду), а він там займає 25% ринку.
Дуже нерайдужним бачу майбутнє ПУМБ і ДонГорБанку - як-не-як, вони зав'язані на напівживій промиловості. ВАБ реклама не допоможе, лише великі реальні вливання. У Кредо повірю лише після вливання коштів за фактом та стабілізації злотого або входження Польщі в зону Євро.
Дельта - винятково споживче кредитування, хто може вірити в перспективи такого? ПриватБанк, думаю, піде шляхом Фінанси і Кредит, як і БрокБізнесБанк та їм подібні банки політично наближених. Який цей шлях, ще невідомо:)
На ринку утримуватимуться за будь-яких обставин Банк Кіпру та Астра-банк (останній - грецький Альфа-банк).
Ну..дещо категорично але непогано..дозволю собі лише нагадати, що у греків теж все далеко не дуже добре....хоча радий, що ВИ помітили хорошу капіталізацію Астри.
ПС. Модний Унівесал має вже юридиного батька нідерландський холдинг...фактичний тато - грецький нафтовий мільярдер не змінився..тому Швейцарська конфедерація може спати спокійно 
Востаннє редагувалось квестор в Нед 22 бер, 2009 17:39, всього редагувалось 1 раз.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:39
квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:: 1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!! 
Кроме всех моих вышеизложенных комментариев добавлю САМЫЙ значимый!
" Я НЕ ВЕРЮ РУССКИМ БАНКАМ!" - Это самый важный психологический фактор!!! А доверие в банковской системе - 90% работоспособности!
Нет аргумента, который заставит меня поверить в БАНК имени Путина!
Нет столетней традиции банковского дела в России! А если и есть, то с подмоченной репутацией! И воббще, РФ - не самый ненадежный финансовый партнер!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:40
квестор написав:I.De написав:
Ну..дещо категорично але непогано..дозволю собі лише нагадати, що у греків теж все далеко не дуже добре....хоча радий, що ВИ помітили хорошу капіталізацію Астри.
В Астрі працюють знайомі, чув, як її будували з нуля, все робилося правильно, тому мажу давати позитивний відгук. Нехай за планом почнуть випускати карткові продукти в першому півріччі 2009 р., тоді ми зможемо їх оцінити в щоденній дії.
Астра має масштабні плани, капіталізація, так би мовити, на майбутнє. Восени вони кинулися на ринок кредитування (навіть була можливість прямої онлайн-заявки ледь не з усіх інтернет-магазинів), але вчасно схаменулися.
До речі, як вам єдина відсоткова ставка за валютними вкладами в Астрі - 1%!
http://www.astrabank.ua/ua/individuals/ ... assic.html
Від Простобанку знаємо, що єдиний банк Греції, що не звертався по допомогу до уряду - це власник Морського Транспортного банку. Але банки таких розмірів і без планування розвитку обговорювати недоцільно.
Категоричнісь викладу ввів для простоти сприймання. Не судіть як остаточну позицію.
Знаюче товариство, прокоментуйте щось про Фольксбанк, ніби має непогані перспективи.
Universal'ні новини я проспав. Несерйозно це якось з їхнього боку.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:44
petra1000 написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:: 1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!! 
Кроме всех моих вышеизложенных комментариев добавлю САМЫЙ значимый! " Я НЕ ВЕРЮ РУССКИМ БАНКАМ!" - Это самый важный психологический фактор!!! А доверие в банковской системе - 90% работоспособности! Нет аргумента, который заставит меня поверить в БАНК имени Путина! Нет столетней традиции банковского дела в России! А если и есть, то с подмоченной репутацией! И воббще, РФ - не самый ненадежный финансовый партнер!
Про смаки не сперечаємся ...
Але, вважаю, що ланцюг україно- російської "дружби" є міцнішим за швейцарський сейф.. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 17:55
квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:petra1000 написав:квестор написав:: Про смаки не сперечаємся ... Але, вважаю, що ланцюг україно- російської "дружби" є міцнішим за швейцарський сейф.. 
Ув.Квестор! Я очень уважаю Ваше мнение!
Вы неоднократно оказывались правым! Но не могу я согласиться с тем, что
Вы ПЕРЕОЦЕНИВАЕТЕ Россиян!
Да и сейфы в Швейцарии будут надежней............ 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 22 бер, 2009 18:01
Квестор,
а как Вы оцениваете ПИБ в текущих условиях? Говорят, что они сейчас от изобилия зеленого и недостатка гривни страдают...
Исходя из этого - общий вопрос про те банки, у которых зеленого сейчас валом, а с гривной не очень, как их состояние оценить, как улучшающееся или склонное к расстройсту пищеварения?
-
Зритель
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему