Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 104105106107108 ... 1612>
Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 14:54

квестор написав:1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!!
2) Українські державні банки є інструментами реалізації державних функцій..Ключовим словом -є "ІНСТРУМЕНТАМИ"...під час їжі ложку не викидають, бо хлєбать незручно.. :wink:

2) Видимо Вы правы по поводу ложки, но забыли, что правила устанавливает наше государство, точнее руководители! Так что 1991 год запросто может повториться в Украинской интерпритации..... и Ощад и УкрЭксим начнут все с "чистага листа"! Все спишут на кризис! А потом лет через 10 после кризиса появится еще одна ЮВТ и выплатит по 50 гривасов....или не выплатят вообще!
1) Царь то он был пока нефть к 120 баксам с 2000 года шла! И когда развитие было, а не криза!
Посмотрим, что через год будет, когда нефть по 30-35 максимум будет, газ вообще никто покупать не будет (утрирую, но объем и цена упадет). Вот тогда и на Царя пасморим.
Вы Квестор грамотный человек! И прекрасно понимаете, что РФ это не США.....Нет в Росии такой экономической мощи! Хотя чисто политически могут поддержать своих дочек в Украине! При этом урезав от своих! :D А могут и не поддержать..............
petra1000

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 16:55

petra1000 написав:Российские банки я вааще не признаю! Извините, но они не внушают мне доверие! И кроме того, кто сказал, что Россия есть вторая Швейцария??? С чего это вдруг банки Рф стали такими надежными?
:!: хи хи! Лично Путин их поддерживает :!: Приказал банку жить! И живет! :D

+100
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:19

eromeo написав:"Група BNP Paribas посіла 8-е місце у рейтингу «50 найнадійніших банків у світі 2009», за версією Global Finance.

50 найнадійніших банків обрані шляхом порівняння довгострокових кредитних рейтингів та загальних обсягів активів 500 найбільших банків у світі. При цьому враховувалися рейтинги міжнародних агентств Moody's, Standard & Poor's и Fitch. За версією рейтингових агентств, дані банки продемонстрували найбільш розсудливий та стабільний підхід до управління ризиками у порівнянні зі своїми конкурентами на ринку.

Журнал Global Finance публікує список «Найнадійніших банків у світі» протягом 17 років. Даний рейтинг є всесвітньо визнаним та надійним стандартом оцінки кредитоспроможності банків. "
[url]

http://www.ukrsibbank.com/press_centr/p ... kov_v_mire[/url]

Как Вы считаете, Квестор, можно это расценивать как маленький, но плюс в рейтинг Укрсибу?

Ну давайте вже наведем усіх героїв які присутні у нас з цього ТОПового списку:
№1-KfW-Прокредит(непряма участь)
№8-Парібас-Укрсиб
№20-Агріколь-Каліон+Індекс
№31-Женераль-ПроФін банк
№32-Інтеса-Правекс

Як маленький можна....але дуже маленький. Нагадаю, що італійці вже оголосили про плани звернутись за допомогою до уряду...
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:21

Мій топ-4 та загальне бачення після місяця вивчання форуму

Через заяви австрійської влади про проблеми банків, викликані їхньою діяльністю в Центральній і Східній Європі, у першу п'ятірку моєї довіри не вношу Аваль, Ерсте, Фольксбанк (у нас дрібний, навіть карток нормальних не випускає, в Австрії - нічогенький). Однак відношу їх до другої групи за надійністю.
Обвалилася моя довіра до італійців - і власники Укрсоцбанку, і Правекса звернулися по допомогу до місцевого уряду. Тож ніяких Унікредит або Intesa Sao Paolo.
Щодо російських банків: Сбєрбанк має в Росії явно забагато вкладів фізичних осіб (52% ринку), дуже нагадує положення Ощадбанку в українських селах; ВТБ - завжди неперший банк, забезпечення зовнішньо-економічної діяльності Росії, той самий основний її інструмент, що залежить від стану промисловості Сибіру; Альфа-банк ніби й великий, але входить до складу однойменої фінансово-промислової групи, яка його тягне донизу; БМ-банк - надто дрібний гравець без широкомасштабних планів в Україні.
Індекс-банк - відмінна материнська структура, але провальний менеджмент в Україні от уже протягом 4 років; незначні обсяги підтримки станом на сьогодні. до речі, "Київ", у якому вже ТА, мав кращий вигляд та більші об'єми, ніж оця подоба надійного банку.
Форум - незавидне становище материнської структури, не вірю в її одужання, нехай покаже реальні прибутки.

Тож банки, яким я довіряю (без ранжування за місцями):
Сведбанк. Знаю про кризу в Швеції, про проблеми їхніх підрозділів у Прибалтійских країнах, але не бачу впливу цього в Україні.
ПроКредит. Те саме: є проблеми в іших країнах присутності, поганенькі рейтинги, але в Україні нічого поганого не чути.
УкрЕксімБанк - про нього вже все сказано, державний і водночас це не ОщадБанк, що загруз у кредитуванні Нафтогазу та ін.
УкрСибБанк - BNP Paribas має проблеми, але підтримує доню вже зараз; 16% ринку іпотеки - страшно, але що поробиш; зате нові продукти та умови поза конкуренцією.

До другої групи включаю Універсал (але не сподівайтеся на швейцарських власників або грецький менеджмент).
ING - тим, хто не боїтья франчайзингових директорів відділень.

На OTP ставлю хрест, через поблеми Угорщини як країни (позика 25 млрд дол. від МВФ - подивіться на розміри і промисловість Угрощини, щось забагато; відставка уряду), а він там займає 25% ринку.

Дуже нерайдужним бачу майбутнє ПУМБ і ДонГорБанку - як-не-як, вони зав'язані на напівживій промиловості.
ВАБ реклама не допоможе, лише великі реальні вливання.
У Кредо повірю лише після вливання коштів за фактом та стабілізації злотого або входження Польщі в зону Євро.

Дельта - винятково споживче кредитування, хто може вірити в перспективи такого?
ПриватБанк, думаю, піде шляхом Фінанси і Кредит, як і БрокБізнесБанк та їм подібні банки політично наближених. Який цей шлях, ще невідомо:)

На ринку утримуватимуться за будь-яких обставин Банк Кіпру та Астра-банк (останній - грецький Альфа-банк).
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:28

Re: Мій топ-4 та загальне бачення після місяця вивчання фору

I.De написав:Через заяви австрійської влади про проблеми банків, викликані їхньою діяльністю в Центральній і Східній Європі, у першу п'ятірку моєї довіри не вношу Аваль, Ерсте, Фольксбанк (у нас дрібний, навіть карток нормальних не випускає, в Австрії - нічогенький). Однак відношу їх до другої групи за надійністю.
Обвалилася моя довіра до італійців - і власники Укрсоцбанку, і Правекса звернулися по допомогу до місцевого уряду. Тож ніяких Унікредит або Intesa Sao Paolo.
Щодо російських банків: Сбєрбанк має в Росії явно забагато вкладів фізичних осіб (52% ринку), дуже нагадує положення Ощадбанку в українських селах; ВТБ - завжди неперший банк, забезпечення зовнішньо-економічної діяльності Росії, той самий основний її інструмент, що залежить від стану промисловості Сибіру; Альфа-банк ніби й великий, але входить до складу однойменої фінансово-промислової групи, яка його тягне донизу; БМ-банк - надто дрібний гравець без широкомасштабних планів в Україні.
Індекс-банк - відмінна материнська структура, але провальний менеджмент в Україні от уже протягом 4 років; незначні обсяги підтримки станом на сьогодні. до речі, "Київ", у якому вже ТА, мав кращий вигляд та більші об'єми, ніж оця подоба надійного банку.
Форум - незавидне становище материнської структури, не вірю в її одужання, нехай покаже реальні прибутки.

Тож банки, яким я довіряю (без ранжування за місцями):
Сведбанк. Знаю про кризу в Швеції, про проблеми їхніх підрозділів у Прибалтійских країнах, але не бачу впливу цього в Україні.
ПроКредит. Те саме: є проблеми в іших країнах присутності, поганенькі рейтинги, але в Україні нічого поганого не чути.
УкрЕксімБанк - про нього вже все сказано, державний і водночас це не ОщадБанк, що загруз у кредитуванні Нафтогазу та ін.
УкрСибБанк - BNP Paribas має проблеми, але підтримує доню вже зараз; 16% ринку іпотеки - страшно, але що поробиш; зате нові продукти та умови поза конкуренцією.

До другої групи включаю Універсал (але не сподівайтеся на швейцарських власників або грецький менеджмент).
ING - тим, хто не боїтья франчайзингових директорів відділень.

На OTP ставлю хрест, через поблеми Угорщини як країни (позика 25 млрд дол. від МВФ - подивіться на розміри і промисловість Угрощини, щось забагато; відставка уряду), а він там займає 25% ринку.

Дуже нерайдужним бачу майбутнє ПУМБ і ДонГорБанку - як-не-як, вони зав'язані на напівживій промиловості.
ВАБ реклама не допоможе, лише великі реальні вливання.
У Кредо повірю лише після вливання коштів за фактом та стабілізації злотого або входження Польщі в зону Євро.

Дельта - винятково споживче кредитування, хто може вірити в перспективи такого?
ПриватБанк, думаю, піде шляхом Фінанси і Кредит, як і БрокБізнесБанк та їм подібні банки політично наближених. Який цей шлях, ще невідомо:)

На ринку утримуватимуться за будь-яких обставин Банк Кіпру та Астра-банк (останній - грецький Альфа-банк).
Ну..дещо категорично але непогано..дозволю собі лише нагадати, що у греків теж все далеко не дуже добре....хоча радий, що ВИ помітили хорошу капіталізацію Астри.
ПС. Модний Унівесал має вже юридиного батька нідерландський холдинг...фактичний тато - грецький нафтовий мільярдер не змінився..тому Швейцарська конфедерація може спати спокійно :wink:
Востаннє редагувалось квестор в Нед 22 бер, 2009 17:39, всього редагувалось 1 раз.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:39

квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав::

1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!!
:wink:

Кроме всех моих вышеизложенных комментариев добавлю САМЫЙ значимый!
" Я НЕ ВЕРЮ РУССКИМ БАНКАМ!" - Это самый важный психологический фактор!!! А доверие в банковской системе - 90% работоспособности!
Нет аргумента, который заставит меня поверить в БАНК имени Путина!
Нет столетней традиции банковского дела в России! А если и есть, то с подмоченной репутацией! И воббще, РФ - не самый ненадежный финансовый партнер!
petra1000

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:40

Re: Мій топ-4 та загальне бачення після місяця вивчання фору

квестор написав:
I.De написав:
Ну..дещо категорично але непогано..дозволю собі лише нагадати, що у греків теж все далеко не дуже добре....хоча радий, що ВИ помітили хорошу капіталізацію Астри.

В Астрі працюють знайомі, чув, як її будували з нуля, все робилося правильно, тому мажу давати позитивний відгук. Нехай за планом почнуть випускати карткові продукти в першому півріччі 2009 р., тоді ми зможемо їх оцінити в щоденній дії.
Астра має масштабні плани, капіталізація, так би мовити, на майбутнє. Восени вони кинулися на ринок кредитування (навіть була можливість прямої онлайн-заявки ледь не з усіх інтернет-магазинів), але вчасно схаменулися.
До речі, як вам єдина відсоткова ставка за валютними вкладами в Астрі - 1%!
http://www.astrabank.ua/ua/individuals/ ... assic.html
Від Простобанку знаємо, що єдиний банк Греції, що не звертався по допомогу до уряду - це власник Морського Транспортного банку. Але банки таких розмірів і без планування розвитку обговорювати недоцільно.

Категоричнісь викладу ввів для простоти сприймання. Не судіть як остаточну позицію.

Знаюче товариство, прокоментуйте щось про Фольксбанк, ніби має непогані перспективи.

Universal'ні новини я проспав. Несерйозно це якось з їхнього боку.
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:44

petra1000 написав:
квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
petra1000 написав:

1) Порівняйте фінрезультат держаних російських банків і найбільших швейцарських за 2008р.........Сб"єрбанк Росії з активами 160млрд.дол. є найбільшим банком Східної Європи...іт.д ...НЕ визнавати об"єктивну реальність - є Вашим правом...але я з цим не погоджуюсь.....і наявність ефективного царя тільки посилює їх. Ще раз підкреслю- політична мотивація присутності росіян на нашому ринку робить їх НАДІЙНИМ місцем збереження власних коштів. ..і без варіантів!!!
:wink:

Кроме всех моих вышеизложенных комментариев добавлю САМЫЙ значимый!
" Я НЕ ВЕРЮ РУССКИМ БАНКАМ!" - Это самый важный психологический фактор!!! А доверие в банковской системе - 90% работоспособности!
Нет аргумента, который заставит меня поверить в БАНК имени Путина!
Нет столетней традиции банковского дела в России! А если и есть, то с подмоченной репутацией! И воббще, РФ - не самый ненадежный финансовый партнер!

Про смаки не сперечаємся ...
Але, вважаю, що ланцюг україно- російської "дружби" є міцнішим за швейцарський сейф.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 17:55

квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
petra1000 написав:
квестор написав:
petra1000 написав:

Про смаки не сперечаємся ...
Але, вважаю, що ланцюг україно- російської "дружби" є міцнішим за швейцарський сейф.. :wink:

Ув.Квестор! Я очень уважаю Ваше мнение!
Вы неоднократно оказывались правым! Но не могу я согласиться с тем, что
Вы ПЕРЕОЦЕНИВАЕТЕ Россиян!
Да и сейфы в Швейцарии будут надежней............ :D
petra1000

Повідомлення Додано: Нед 22 бер, 2009 18:01

Квестор,

а как Вы оцениваете ПИБ в текущих условиях? Говорят, что они сейчас от изобилия зеленого и недостатка гривни страдают...
Исходя из этого - общий вопрос про те банки, у которых зеленого сейчас валом, а с гривной не очень, как их состояние оценить, как улучшающееся или склонное к расстройсту пищеварения?
Зритель

#<1 ... 104105106107108 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє