Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kmm3 написав:Дивує тут інше - "третя особа"! А хто друга? Це не тільки стосується допису ДО, а взагалі такого формулювання. Нерідко траплялося таке по роботі, причому, здається, цей вислів пішов з англійської "third party". Чи хтось знає, чому так?
сделайте допкарту на ее имя к свой карте... тогда вы можете пополнять свою, а пользоваться она .. имя будет эмбосированно ее и проблем никаких не будет
На то часу потрібно багато, а людині вже треба. Ліміти на внутрішньобанківські платежі можна пов'язати з лімітом на 2500 грн. Якщо б ліміту не було, то можна поперекидувати кошти на картки родичів чи знайомих і зняти за день доволі значну суму. А так максимум 12500 грн можна для ВІП. Хоча іміджеві втрати, на мою думку, значно більші.
карта идет обычно ТРИ дня ... закажете завтра - во вторник получите уже
Та ну! Мені точно довше робили, понад тиждень, хоча я сильно не наполягав
V2 написав:Шановна Delta official! Чи планується продовження "8 років разом" чи Ви так, як і ми бедете слідкувати за новинами на сайті банку?
У випадку продовження дії даної Акції інформація буде анонсована на сайті нашого Банку.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
nick написав:І знову немає чіткої відповіді на питання. Питаєш про одне, а тобі відповідають це що вважають за потрібне. Позор одним словом.
Мне кажется, или Вы уже просто докапываетесь?
Ви помиляєтесь, просто набридли шаблонні відписки ДО, можливо Ви не замітили, но реальна інформація у відділеннях значно відрізняється від інфи ДО. Я б сказав, що на практиці діють "не гласні правила", а на форумі пишуться відповіді які відповідають нормативним документам банку. Для себе я висновки зробив.
по регламенту 10 дней .. но обычно 3 дня идет из места изготовления (вышгород) до отделения с учетом дня заказа и дня получения ... на сл. день в ИБ вы же видите уже номер вашей карты и даже можете ее уже активировать и даже закинуть на нее деньги )
Алексей77 написав:Если открыть депо через му дельту завтра ( в пятницу) до 17 00 с какого дня будут начисляться % с субботы или понедельника?
В описанной ситуации начисление процентов будет происходить с субботы.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
ПросьбаDelta official. В связи с тем, что уже два дня в Донецке отделение по ул. Ткаченко 98 не работает, можете посодействовать в получении в пределах ограничения средств по валютному депозиту в отделении банка, которое работает. Например, на просп. Ильича, 19 или в г. Макеевке? Срочно нужны средства т.к. 5 июня коммерческая поездка в Китай. Просьбу продублировал на consultant<собака>deltabank.com.ua.
kmm3 написав:Дивує тут інше - "третя особа"! А хто друга? Це не тільки стосується допису ДО, а взагалі такого формулювання. Нерідко траплялося таке по роботі, причому, здається, цей вислів пішов з англійської "third party". Чи хтось знає, чому так?
Первое лицо - банк. Второе лицо - Вы.
Мабуть, так і є. Хоча, як на мене, то логічно воно неправильно. Є моя картка і картки інших людей, банк ні при чому. ДО, не чіпляюсь до слів . Просто цікавило це питання вже давно
kmm3 написав:Мабуть, так і є. Хоча, як на мене, то логічно воно неправильно. Є моя картка і картки інших людей, банк ні при чому.
Это понятие в первую очередь отображает суть отношений. То есть отношение банк - Вы, Вы - другой клиент банка = 3 лица. Например: Вы делаете перевод на счет другого клиента - уже два лица (Вы и другой клиент). В этом процессе банк выступает посредником, который предоставляет вам обоим такую возможность - третье лицо
Востаннє редагувалось good_times в Чет 29 тра, 2014 18:03, всього редагувалось 1 раз.