Azz
офіційного представника тут немає
|
|
![]() Таки да, говорят, 15 дней досрочка депозита. Не прикольно. А когда клал, говорили "у нас можно забрать день в день, досрочно, потеряете только проценты". Вот она, стабильность.
![]() 4.2. Дострокове повернення строкового Депозиту. 4.2.1. У випадку розірвання Договору з ініціативи Клієнта, він зобов’язаний попередити Банк про свій намір не пізніше, ніж за 15 (п'ятнадцять) операційних днів шляхом подання відповідної Заяви про розірвання (витребування) депозиту. Повернення суми Депозиту та сплата нарахованих процентів в даному випадку здійснюється шляхом перерахування відповідної суми коштів на Рахунок, зазначений у Заяві, у відповідності до визначених умов його розірвання за ініціативою Клієнта. ![]() работаете в банке а не читаете с новыми нормативными документами... это постановление втупило в силу с 29 мая..... надо ознакомиться... я дал ссылочку скачивать надо с низу предпоследний документ.... условия открытия и обслуживания банковских вкладных (депозитных) счетов ..действуют с 29,05,2014... ![]() ![]() ![]() ![]() Все эти "дополнительные условия", которыми банки крутят как хотят - это возмутительное узаконенное мошенничество. Какой смысл в подписывании договоров, какой смысл в депозитах, сроках и т.п. если в период действия депозита банк может перекрутить условия как ему нравится?!
![]() Я клал депозит под обещания "получите назад в любой момент, день в день, "мамой клянусь". А тут бац - депозит стал "придется подождать полмесяца. Кому оно надо на таких условиях??? Да за полмесяца тут что угодно случиться может, может так статься что ни банка ни... не останется. Обнаглели!
![]() На рахунок "кіпіша"
Вчора була заява від клієнта, обробили за 3 години... якщо не вірите, потратьте трохи вашого часу. візьміть 500 грн, оформіть Капітал на 3 місяці, через 2 дні прийдіть і напишіть заяву на розірвання. буду вдячний якщо напишете тут скільки Вашу заяву виконували
![]() Тракторист
Капиталист это да. старый очень. По нему скорее всего поднимали оригинал договора с архива, вот и затянулось
![]() Тракторист
К сожалению не могу это прокоментировать, нету информации Но, вы можете пользоваться Ощадним и Активным, они доступны через ИБ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|