хто закривав останнім часом "Лояльний" після основного терміну, проблем не було? Питаю в звязку з введенням 17,0% при дострококвому розірванні.
Видача коштів з депозитного (вкладного) рахунку у випадку дострокового розірвання договору з ініціативи клієнта: - по строковим вкладам, незалежно від строків подання Заяви на дострокове розірвання договору, за виключенням депозитів: "Лояльний", "Капітальний", "Знову Разом", "Новорічні Ініціативи" (якщо розірвання здійснюється по закінченні основного строку зберігання вкладу - в залежності від умов Договору після 30/100/120/180/370 днів), та "Інтернаціональний" (якщо розірвання здійснюється з 91-го по 94-й або з 181-го по 184-й день) 17,0% від суми виданих готівкових коштів, без ПДВ
Sanyok77 та я все прочитав, що там написано. У мене було запитання, на який термін (строк) оформляється? Коли я можу забрати свій незнижувальний мінімум 5000 грн?
В некоторых отделениях, по моему личному опыту в прошлом, не выдавали доп.соглашение на пополнение, только квитанцию о внесении средств )))
По законодательству допсоглашение и не требуется, если условиями договора предусмотрено пополнение. Достаточно квитанции, а выписка по депозитному счету дополнительно подтверждает (ну и ещё если было начисление процентов на новую сумму — ещё одно подтверждение).