Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 116117118119120 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 15:26

квестор написав:Резюме...головний критерій ОЧІ( дзеркало душі) власників і менеджменту...бо, цифри в балансах я і сам вмію малювати.. :wink:

Квесторе, да Ви ще та пташка, якщо маєте можливість дивитись в очі власників та топ-менеджерів банків. В НБУ не всіх реальних власників банків на ім'я знають, а Ви про очі ...
Vial

Подякував: 150 раз.
Подякували: 111 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 15:51

Vial написав:
квестор написав:Резюме...головний критерій ОЧІ( дзеркало душі) власників і менеджменту...бо, цифри в балансах я і сам вмію малювати.. :wink:

Квесторе, да Ви ще та пташка, якщо маєте можливість дивитись в очі власників та топ-менеджерів банків. В НБУ не всіх реальних власників банків на ім'я знають, а Ви про очі ...

Мабуть ви маєте рацію :D
Але пропоную не приділяти цьому аспекту надмірну увагу, щоб не злякати ненароком. Бо вилетить наша пташка і буде як у народній нєнєцькій казці, в якій діти біжали за своєю мамою, яка перетворилась на птаху. :wink:
Ilizarov

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 16:13

Ilizarov написав:
Vial написав:

Але пропоную не приділяти цьому аспекту надмірну увагу, щоб не злякати ненароком. Бо вилетить наша пташка і буде як у народній нєнєцькій казці, в якій діти біжали за своєю мамою, яка перетворилась на птаху. :wink:

Як кажуть в Одесі "Щоб я так жив .." !!!
А очі Путіна і по телевізору можна роздивитись ! :wink:
Пам"ятаю, колись давно прийшов до банку за кредитом....поклава перед заступницею підрозділу папери, вона починає в них порпатись, калькулятор димить....я кажу їй " Що ти робиш ?" ...подивись мені у вічі...кредит взяв, повернув. ....з того часу частенько телефонує запитує "А тому можна давати?"...
Тому, панове , "психология сильнее математики" ... :roll:
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 16:57

квестор написав:
Ilizarov написав:
Vial написав:

Як кажуть в Одесі "Щоб я так жив .." !!!
А очі Путіна і по телевізору можна роздивитись ! :wink:
Пам"ятаю, колись давно прийшов до банку за кредитом....поклава перед заступницею підрозділу папери, вона починає в них порпатись, калькулятор димить....я кажу їй " Що ти робиш ?" ...подивись мені у вічі...кредит взяв, повернув. ....з того часу частенько телефонує запитує "А тому можна давати?"...
Тому, панове , "психология сильнее математики" ... :roll:

Квестор браво!
Сажите правду вы коммерс который всех знает? Или знают Вас? Видимо Вы известный человек.. :D :?: :?: :?:
petra1000

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 17:14

пане квесторе, скажіть будь ласка, в який банк віднести евро та долл на мегагнучкий рахунок? нещодавно зняв в Юніверсалі все, так на всяк випадок, але зараз подумую знову віднести кошти в якись надійний банк. дякую.
psi-factor!

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 18:00

psi-factor! написав:пане квесторе, скажіть будь ласка, в який банк віднести евро та долл на мегагнучкий рахунок? нещодавно зняв в Юніверсалі все, так на всяк випадок, але зараз подумую знову віднести кошти в якись надійний банк. дякую.

Занесите обратно, вроде никакого негатива по нем не было)) Укрсиб, гос. банки, Крещатик (для диверсификации, потому что процент никакой, хотя может подняли). У меня еще лежит в Альфа.
Просто Виталий

Подякував: 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 18:03

psi-factor! написав:пане квесторе, скажіть будь ласка, в який банк віднести евро та долл на мегагнучкий рахунок? нещодавно зняв в Юніверсалі все, так на всяк випадок, але зараз подумую знову віднести кошти в якись надійний банк. дякую.

А чем же Универсал не угодил-то? Отдал без проблем, проценты там относительно неплохие, в "белый" список банков его пока можно отнести, поскольку ни в чем "таком", порочащем его, замечен не был :)
Справедливости ради, ему бы и отнесли. Плюс, может, процент, как постоянному клиенту, накинут (это практикуют многие банки):wink:
Востаннє редагувалось yuma в Сер 25 бер, 2009 18:06, всього редагувалось 1 раз.
yuma

Подякував: 6 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 18:06

У меня периодически возникают свободные 25-30К Евро. Размещаю на месячных депозитах в Эрсте. Еще неплохой банк "Форум", особенно прояснится в нем ситуация после апреля. Раньше держал большие деньги в ОТР, но сейчас из-за Венгерской экономики опасаюсь.
Российским банкам, несмотря на их "могущество" не верю, главным образом памятуя 1991 год и испытываю личную неприязнь к Путину. Может просто "кинуть".
Из украинских стабильны ахметовские, если их искусственно не подрубят.
Sir John

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 18:19

Якийсь надійний банк - це і є Універсал :) тому рекомендую продовжити співробітництво з ними.
якщо хочеш диверсифікувати ризики, то можна довіритися ПУМБу, Ерсте, Сведбанку - у них нема проблем з валютою.
Ilizarov

Повідомлення Додано: Сер 25 бер, 2009 18:33

Пока у нас не отменят мараторий НБУ на снятие вкладов, лично я ничего и ни кому не понесу. На данный момент получается ситуация что относя в банк деньги человек их официально ему дарит - он больше не может ими распоряжатся потому что "мараторий" и что бы забрать деньги нужно долго уговаривать банк, доказывать что твои же деньги тебе очень нужны :) или вообще подавать в суд.

Думайте очень хорошо прежде чем комуто доверять свои деньги именно сейчас.
Вкладывать деньги нужно туда где у вас есть контроль и где есть материальные гарантии (залог).
MordorSV

Подякував: 443 раз.
Подякували: 465 раз.

Профіль

#<1 ... 116117118119120 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор