|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:17
квестор написав:Farr написав:квестор написав:.
??? В чому "здаватись"? 
Пардон...  Але, Ви теж не розлабляйтесь...підтримуйте Кредо депозитами до третьої декади квітня..  ...
Чому до третьої декади?(Ящо Ви маєте на увазі збільшення статутного фонду анонсоване на квітень-а це саме цікаве - саме збільшення статутного фонду живими грошима на 1 000 000,00 гривень з копійками - а не - назвем так- загального капіталу за рахунок субординованих довготермінових кредитів - які з чаосм треба буде віддаввати("Разницу улавливаете?") Якщо буде все йти як зараз - депозити видають без проблем, платежі день в день- були і є(зараз набагато скоріше -як до кризи - дві-три години і гроші в партнерів), настрій в працівників хороший, по мому базжанню видавали потрібним мені номіналом купюр депозит(на разі бавлюся одно, двох тижневими,були і на місяць часу) - на валютному ринку не дуже спокійно -буду працювати і далі з ним. "Мама" - потужна структура за участю держави - Польща - прибуткова установа...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:27
Sir John написав:Финансовые интересы России вторичны, для нее главенствует политическое влияние. И в банковской сфере.
Вторичны?? они неразрывны с политическими! reef написав:Если Украина окажется на грани дефолта, то Россия однозначно использует свои банки, чтобы добить нас. И потом забрать всё у нас задарма.
Подозреваю, что именно россия и толкает Украину на грань дефолта. ни для кого не секрет, что русские ведут против нас информационную войну. кто слушал их новости, тот поймет, о чем я.
У нас регулярно появляются сообщения, что Украине грозит дефолт. спрашивается, откуда??? послушаешь европейцев - не грозит, тимошенко тоже отрицает. какие же скоты распространяют эти слухи?
а все началось с ПИБа. одного расшатанного банка хватило для расшатывания всей системы.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:32
petra1000 написав:квестор написав:psi-factor! написав:пане квесторе, скажіть будь ласка, в який банк віднести евро та долл на мегагнучкий рахунок? нещодавно зняв в Юніверсалі все, так на всяк випадок, але зараз подумую знову віднести кошти в якись надійний банк. дякую.
Не знаю.
Если Квестор сказал не знаю, то, ВИДИМО, УЖЕ ВСЕ ОЧЕНЬ ПЛОХО...... Не так ли? Или не хотите, брать на себя роль "советчика"?
Не согласен! если Квестор не знает, это означает, что банк просто не давал повода нашему римскому магистрату, то бишь Квестору, обращать на себя внимание.
впредь не забывайте об ответственности за те сообщения что вы здесь оставляете.
Востаннє редагувалось Ilizarov в Чет 26 бер, 2009 01:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:40
Farr написав:квестор написав:Farr написав:квестор написав:.
??? В чому "здаватись"? 
Пардон...  Але, Ви теж не розлабляйтесь...підтримуйте Кредо депозитами до третьої декади квітня..  ...
Чому до третьої декади?(Ящо Ви маєте на увазі збільшення статутного фонду анонсоване на квітень-а це саме цікаве - саме збільшення статутного фонду живими грошима на 1 000 000,00 гривень з копійками - а не - назвем так- загального капіталу за рахунок субординованих довготермінових кредитів - які з чаосм треба буде віддаввати("Разницу улавливаете?") Якщо буде все йти як зараз - депозити видають без проблем, платежі день в день- були і є(зараз набагато скоріше -як до кризи - дві-три години і гроші в партнерів), настрій в працівників хороший, по мому базжанню видавали потрібним мені номіналом купюр депозит(на разі бавлюся одно, двох тижневими,були і на місяць часу) - на валютному ринку не дуже спокійно -буду працювати і далі з ним. "Мама" - потужна структура за участю держави - Польща - прибуткова установа...
Не надавайте великого значення формі залучення капіталу....головне щоб воно було- це залучення. А більшість використовує субординовані кредити не тільки тому, що їх (вкладені) гроші простіше повернути.....але і тому, що процес надання кредиту простіший і швидший ніж збільшення статутника..
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:43
Farr написав: "Мама" (ПКО Банк Польскі)- потужна структура за участю держави - Польща - прибуткова установа...
Уместно будет напомнить, что основы благополучия ПКО БП заложил Рафал Ю.щ.а.к, который сейчас призван Ахметовым на службу в ПУМБ.
Востаннє редагувалось Ilizarov в Чет 26 бер, 2009 01:47, всього редагувалось 2 разів.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:45
reef написав:квестор написав:reef написав:[quote="квестор"?
Це так, але дискусiя мае i iнший бiк - чи варто нам в цьому допомогати Росii?
Це завдання "хвельдшера" та інших "адміністраторів"......а мета нашого спілкування полягає у визначенн надійних місць зберігання грошей.....
ПС...а україно- російські стосунки- це сумний результат взаємних помилок..на жаль.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:51
Ilizarov написав:petra1000 написав:квестор написав:psi-factor! написав:пане квесторе, скажіть будь ласка, в який банк віднести евро та долл на мегагнучкий рахунок? нещодавно зняв в Юніверсалі все, так на всяк випадок, але зараз подумую знову віднести кошти в якись надійний банк. дякую.
Не знаю.
Если Квестор сказал не знаю, то, ВИДИМО, УЖЕ ВСЕ ОЧЕНЬ ПЛОХО...... Не так ли? Или не хотите, брать на себя роль "советчика"?
Не соглсен! если Квестор не знает, это означает, что банк просто не давал повода нашему римскому магистрату, то бишь Квестору, обращать на себя внимание. впредь не забывайте об ответственности за те сообщения что вы здесь оставляете.
Колеги...я неодноразово підкреслював ..,що ПОРАД НЕ ДАЮ !!! ...і ніякого іншого підтексту. 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 01:58
квестор написав: Тобто мотив збереження присутності російських банків Є ??! Ми ж дискусію ведем про банки ???
Несомненно есть.
цели россии понятны любому здравомыслящему человеку - это вернуть влияние: международное в целом и на Украину в частности. Банковский капитал, газ - это все средства на пути достижения цели.
пока баланс соблюден, но россия, пользуясь кризисом, постарается усилить свое присутствие и влияние. и никакое падение цен на нефть их не остановит.
мотивы понятны и противны, но с точки зрения надежности вкладов и банков в целом, российские банки занимают сильные позиции и уходить с рынка не собираются.
я допускаю неприязнь к русским банкам, но речь-то ведём о степени надёжности и сохранности наших сбережений.
Запад должен понимать, что им нельзя уменьшать своё присутствие в Украине. иначе их место займет россия. они никогда не излечатся от своей империалистической болезни, её симптомы постоянно дают о себе знать. живя в москве, приходилось выслушивать разные бредни.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 02:01
квестор написав:Farr написав:квестор написав:Farr написав:квестор написав:.
??? В чому "здаватись"? 
Не надавайте великого значення формі залучення капіталу....головне щоб воно було- це залучення. А більшість використовує субординовані кредити не тільки тому, що їх (вкладені) гроші простіше повернути.....але і тому, що процес надання кредиту простіший і швидший ніж збільшення статутника..
На мою думку - це як раз і свідчить про серйозність намірів...
-
Farr
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 02:04
квестор написав: Колеги...я неодноразово підкреслював ..,що ПОРАД НЕ ДАЮ !!! ...і ніякого іншого підтексту. 
Интересно, а какую изначально цель Вы преследовали, создавая эту ветку?
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему