|
Алгоритм розрахунку вартості житла ,оптимальної дати покупки |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
Додано: Сер 25 бер, 2009 22:58
Вы думаете, кто-то сидит с лета 400 000 гривен на руках и не гасит кредит досрочно, а платит проценты? У кого были деньги на руках, гасили досрочно ещё в сентябре - октябре. Это нововведение коснется от силы нескольких сотен кредитчиков продавших какое -либо имущество с целью досрочно погасить кредит
.
Я так не думаю , але в мене зустрічне запитання :
Навіщо населення масово скуповувало валюту по 6-7-8-9-10-9-8 за гривні які силою виривало з банків ( депозити )
На мій погляд відповідь проста - бакс єдиний товар , купивши який вчора - завтра продаш дорожче + рентабельність на рівні 1000 % річних
НБУ запровадивши аукціони для планових погашень - збив бажання купувати бакс кредитчикам на майбутнє.
Другим кроком - аукціони для дострокового погашення - дав можливість тим в кого є гривневі доходи - перевести їх для погашення валютних кредитів по солодкому на сьогоднішній день курсу + зменшення грошової маси на руках і збільшення її в банках.
По першому кроку приблизно 200 млн $ х 7,80 = 1,56 млрд грн в місяць
По другому - 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 26 бер, 2009 05:14
budivelnik написав: Після появи грн на банківських рахунках - чекаєм іпотеку 
вы то сами в это верите?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 26 бер, 2009 10:46
budivelnik написав: Після появи грн на банківських рахунках - чекаєм іпотеку
вы то сами в это верите
А ви можете запропонувати свій варіант розвитку економіки , в якому відсутній механізм кредитування в тому ( іпотека ) чи іншому вигляді
З другого боку - коли це буде і в якому вигляді 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 кві, 2009 15:45
budivelnik написав: Після появи грн на банківських рахунках - чекаєм іпотеку убийца эфира написав : вы то сами в это верите budivelnik написав: А ви можете запропонувати свій варіант розвитку економіки , в якому відсутній механізм кредитування в тому ( іпотека ) чи іншому вигляді З другого боку - коли це буде і в якому вигляді
Отже не пройшло і місяця
Ощадбаннк - іпотека в гривні під 25 % річних
Багатенько , але краще ніж нічого 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 кві, 2009 16:46
Ипотека будет. Если будут желающие ей воспользоваться.
По перше - не буде а вже є
По друге - як тільки ставка в гривнях впаде нижче 20% , бажаючі зявляться , а в разі падіння нижче 15% , від бажаючих відбою не буде
P S
Ще місяць тому назад багато тут присупніх прогнозували відновлення кредитування не раніше як через рік 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 кві, 2009 17:23
budivelnik написав:По перше - не буде а вже є
Я об ипотеке, как массовом явлении.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 17:43
Я об ипотеке, как массовом явлении.
А що таке масове
В 2009 дай боже щоб 80 000 квартир ( 6-7 млн кв м )побудували і здали в експлуатацію
Середня ціна квартири приблизно з 60-70 к $ , банки будуть перестраховуватись , так що більше ніж 40-50 % вартості квартири не дадуть + грошей знятих з депозитів вистарчає .
Думаю на Україну тисяч 30 бажаючих взяти кредит набереться  , таким чином 30 000 ( бажаючих ) х 30 000 $ = 0,9 млрд $ . Навіть якщо всі захочуть в кредит взяти , то одного траншу МВФ - вистарчить 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 20 кві, 2009 18:12
budivelnik написав:Я об ипотеке, как массовом явлении.
А що таке масове В 2009 дай боже щоб 80 000 квартир ( 6-7 млн кв м )побудували і здали в експлуатацію Середня ціна квартири приблизно з 60-70 к $ , банки будуть перестраховуватись , так що більше ніж 40-50 % вартості квартири не дадуть + грошей знятих з депозитів вистарчає . Думаю на Україну тисяч 30 бажаючих взяти кредит набереться  , таким чином 30 000 ( бажаючих ) х 30 000 $ = 0,9 млрд $ . Навіть якщо всі захочуть в кредит взяти , то одного траншу МВФ - вистарчить 
Интересно, под какое обеспечение кредита банки выдают ипотечные кредиты НА ПАДАЮЩЕМ рынке недвижимости, лежащих рынках земли и фондовом и невнятной перспективе доходов заемщика даже на конец 2009 года? Уверен: выдача кредитов - не более чем очередной ПиаР-ход: в к. 2008 г. многие банки тоже декларировали выдачу ипотечных кредитов, НО фактически их не выдавали. Блажен, кто верует.
-
Миша-клиент
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 20 кві, 2009 18:46
Интересно, под какое обеспечение кредита банки выдают ипотечные кредиты НА ПАДАЮЩЕМ рынке недвижимости, лежащих рынках земли и фондовом и невнятной перспективе доходов заемщика даже на конец 2009 года? Уверен: выдача кредитов - не более чем очередной ПиаР-ход: в к. 2008 г. многие банки тоже декларировали выдачу ипотечных кредитов, НО фактически их не выдавали. Блажен, кто верует.
1 Вони видають під заставу житла яке саміж оцінюють приблизно в половину сьогоднішньої вартості в грн ( до речі ціна в гривнях практично не змінилася на протязі цієї кризи ) )
2 Якщо людина половину оплатила сама , і тільки другу половину взяла в банку , як Ви думаєте ця людина вміє сама рахувати " перспективу доходов заемщика "
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1