mooshka написав:Юля Киндра, Вклад Зеленый Коридор можно разорвать в любое время. Значит ли это, что продержав деньги на депо хоть месяц, хоть неделю я все равно получу 24% (в Фидомаркете) прибыли? Можно ли это вклад разорвать досрочно в Фидомаркете(если я его там открою) или обязательно посетить отделение? За сколько дней до планируемого получения денег нужно разрывать вклад, например, я разорвал депо 18 июня, какого июня я смогу ими воспользоваться? Спасибо!
Вклад ЗК можна розірвати у будь-який час без втрати відсотків, хоч через місяць, хоч через тиждень. За фактичну кількість днів розміщення буде нарахована повна відсоткова ставка. Розірвати договір можна лише у відділенні. Банк повертає вклад протягом двох днів з дати отримання заяви про дострокове повернення вкладу. Зазвичай, практично завжди, ми повертаємо вклад у день отримання заяви. Вклад повертається шляхом виплати на поточний рахунок вкладника, відкритий у банку.
А Депозитная картка считается поточным рахунком, т.е на нее может быть выплачено тело и проценты депозита?
Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, які деповклади можна достроково розривати в ФМ, щоб не відвідувати відділення?
Дострокове розторгнення строкових вкладів можливе лише через відділення банку. Через ФМ можна зписувати кошти з вкладів «до запитання» (Свобода, Старт)
Квесторе_поверніться написав:Юля Кіндра, які деповклади можна достроково розривати в ФМ, щоб не відвідувати відділення?
Дострокове розторгнення строкових вкладів можливе лише через відділення банку. Через ФМ можна зписувати кошти з вкладів «до запитання» (Свобода, Старт)
А в відділенні казали що можна....пожартували....мабуть.
Можете кинути посилання де про Старт тлумачать? Щось на сайті не знайшов.
1. В інтернет-банку (Фидомаркеті) відсотки за депозитами вищі від тих, що у відділенні?
2. У відділенні на роздруківці бачив депозит «Зелений коридор +», на сайті його немає, так само як і немає депозиту «Старт», який був згаданий тут в коментарях.
Востаннє редагувалось Webracer в Чет 19 чер, 2014 14:20, всього редагувалось 1 раз.