А что вы скажете про состояние такого больного как банк Платинум?

спасибо
|
|
![]() банк платинумУв.квестор!
А что вы скажете про состояние такого больного как банк Платинум? ![]() ![]() спасибо
![]() до Квесторакак отразится на ОТП привлечение 50 лимонов на 7 лет?
достаточно ли этих средств для покрытия проблем ?
![]() Re: банк платинум
Хороший жарт.. ![]() Але самі розумієте, час такий, що навіть Голдмани та інші серйозні "дідусі" можуть втратити інтерес до екзотичних інвестицій...тим більше , що на старті неправильний напрямок спеціалізації вибрали ... ![]() ![]() У меня есть мнение,что весь этот цирк с ВА и кураторами, и вообще с банковской системой - просто затягивание времени ( желательно до выборов, а там как получится) все давно уже поняли,что система требует серьезных перемен, а какие банки останутся, а какие нет и что с ними будет , по-моему не знает никто. Так что каждый сам должен думать угадает он или нет с банком. Извините , если это и так всем ясно.
![]()
![]() Re: до Квестора
1. Позитивно. 2. Усіх..ні. ![]() "Щодо п"ятірки ЄБРР"
Порився в морі інформації, задумався і викладаю особисту думку(враховуючи реалії в банках з доступної інформації): 1. Форум в квітні має вертати 115 000 000,00 дол,США (Комерц надати не може - сам в дежави напросився) 2. Укрсибанк в травні має вертати 250 000 000,00 дол.США 3. Укрсоц отримує вливання через ЄБРР(Бо "МАМА" сам просить допомоги в держави) 4. Укрексімбанк не мдуже зрозуміло( один з можливих варіантів - для "поддержки штанов" по "текущих платежах") 5. Мегабанк - зовсім дивно - не думаю, що капіталісти хочуит кредитувати Турбоатом. 6, На разі відсутній Райф. - вже ЄБРР - перекредитовував. 7. ОТП - мабуть віддадуть Сбергбанку Росии... Тобто получаєтьсяі " вівці цілі та вовки ситі" В кого які думки?
![]()
Кошти вони реально отримають не раніше кінця травня -початку червня...тому по п.1 та п.2 виглядає як підтримка , а не перекредитування п4 має у вересні гасити єврооблігації.. п.5 - це звичайно якийсь ЦИРК.. п7....не засмучуйте колегу.. petra1000 ![]() ![]()
Мегабанк працює з ЄБРР з 2007 як мінімум (кредит на 20 млн. дол). У 2008 - транш на 2,5 млн. На сайті банку про це пишуть так: ВАТ "Мегабанк" отримав черговий транш від Європейського Банку Реконструкції та Розвитку у розмірі 2,5 млн. дол. США в рамках програми кредитування малого та середнього бізнесу. Цей транш є початком другого етапу реалізації програми. Отже, власники користуються налагодженими зв'язками з установою. Найбільш ймовірно, що це давно затверджена програма. Певно, сума буде невеликою - не бідьше 10 млн. ![]()
![]() Через "Форум" проходят многие платежи между Германией и Украиной. Так что этот банк будут поддерживать с обеих сторон. Для Германии - это достаточно недорогое и удобное учреждение, с точки зрения Украины - вполне пристойный банк.
![]()
а я не бачу ніякого зв'язку ахмєтовскіх банків з цією статтею. Нагадаю, що ПУМБ не звертався до НБУ за рефінансуванням (якщо помиляюся, виправте), частка депозитів фізосіб невелика - 20%. нажаль не знаю, що там за якість у кредитного портфелю, але іпотечним кредитуванням не захоплювались. в прессі фігурують дуже рідко. я думаю, що запас міцності у банка є.
|
|