Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
alexander_chervyak написав:Уважаемый Delta official Копия платежного поручения мне необходима сегодня. В противном случае - завтра "ответственное подразделение банка " будет выступать в роли детского сада
Мы приложим максимум усилий для скорейшего решения вопроса.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
В мене теж сама проблема, я подавав запит тут на гілці. Нічого не вирішено. Ганьба! Із-за цього посварився з сестрою, бо дитину до садику не хотіли пускати. Нема в них постійного бухгалтера, не можуть самі перевірити оплату. Давай квітанцію та й усе. Ганьба, Дельта підвела!! Зробив прінтскрін та поставив печатку "на входящие" свого підприємства
alexander_chervyak написав:Уважаемый Delta official Копия платежного поручения мне необходима сегодня. В противном случае - завтра "ответственное подразделение банка " будет выступать в роли детского сада
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
В мене теж сама проблема, я подавав запит тут на гілці. Нічого не вирішено. Ганьба! Із-за цього посварився з сестрою, бо дитину до садику не хотіли пускати. Нема в них постійного бухгалтера, не можуть самі перевірити оплату. Давай квітанцію та й усе. Ганьба, Дельта підвела!! Зробив прінтскрін та поставив печатку "на входящие" свого підприємства
Шановний Купорос, Ваш запит знаходиться в роботі. Про результати повідомимо додатково.
бо ви хочете, щоб завжди було швидко і безкоштовно, а в Дельті так не думають,я працюю в школі, кожен раз робимо проплати на конкурси, один раз завучу сказав, що можу проплатити безкоштовно, але прийдеться чекати квитанцію Бог знаєш скільки, не погодилися, а вирішили платити 1% від суми через зелений шкаф і квитанція на руках, не могли так зробити, платіть, платіть через червоний банк, але не нарікайте.
Hotab написав:ДО, так что по новому Андроид-приложению? Можно пользовать? Или то левое?
я користуюсь вже 2 дні, стоїть Drweb і до речі не матюкався, як інші антивірі, без Вашого відома ніхто не зможе перекинути кошти, бо приходить пароль на підтвердження, тестіть.
Подскажите, правильно ли понимаю. Депо - Найкращий Онлайн. Допустим на депо изначально было положено 5к. Правильно ли я понимаю, что пополнить депо можно еще на 25к и суммарно на депо может быть 30К? (Загальна сума поповнення вкладу протягом всього терміну дії депозиту (незалежно від кількості операцій поповнення) не може перевищувати початкову суму вкладу більше, ніж у 5 разів) Уверен, что обсуждали, но навскидку не нахожу.
Alex_TT написав:Подскажите, правильно ли понимаю. Депо - Найкращий Онлайн. Допустим на депо изначально было положено 5к. Правильно ли я понимаю, что пополнить депо можно еще на 25к и суммарно на депо может быть 30К? (Загальна сума поповнення вкладу протягом всього терміну дії депозиту (незалежно від кількості операцій поповнення) не може перевищувати початкову суму вкладу більше, ніж у 5 разів) Уверен, что обсуждали, но навскидку не нахожу.
Уважаемый Alex_TT, совершенно верно!
Hotab написав:ДО, так что по новому Андроид-приложению? Можно пользовать? Или то левое?
я користуюсь вже 2 дні, стоїть Drweb і до речі не матюкався, як інші антивірі, без Вашого відома ніхто не зможе перекинути кошти, бо приходить пароль на підтвердження, тестіть.
пароль на ваш телефон, который может его передать куда угодно )