З 08 липня 2014 р. банк «АРКАДА» розпочинає залучення коштів на інвестування будівництва квартир у 25-поверховому житловому будинку «ДИКАНЬКА» (№7) житлового масиву «ПАТРІОТИКА» (станція метро «Осокорки»). Базова ціна квадратного метра – 9 250 грн./м2. (При розрахунку загальної вартості квартири необхідно враховувати коефіцієнти поверху та комфортності, а також винагороду банку – 1, 9%)
При інвестуванні квартири у ж/б «ДИКАНЬКА» ж/м «ПАТРІОТИКА» Ви можете отримати знижку від 2,5% до 5 % за умовами Програми лояльності «Липневі знижки» та додатково 5% за умовами Програми лояльності «Клуб постійних клієнтів».
Не иначе опять всё "выкупит" хапуга-застройщик Дениска Костржевский (намутил пуповую прелЭсть жк цымбалов яр) - в своё время трещал в инете: предложите мне первичку па_васемсот всё выкуплю?
Ну так предложите мне толковую первичку, а не "воздух" и даже без котлована на Осокорках.
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 02 лип, 2014 15:12, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Ну ОК, если такая ситуация продлится еще 5 лет - будете еще 5 лет ютиться в комнате с холодильником? (не вижу смысла переезжать в квартиру - т.к. если вы не делаете этого сейчас при упавших в пол арендных ставках - вы точно не сделаете этого, если арендные ставки хотя бы чуть-чуть дернутся вверх)
та надо снимать однушку... вот в теме девушки есть? как вам кавалер из комуналки? отож...
flyman написав:Можу жити в селі, в хаті на Житомирщині, можу в квартирі в Тернополі, а орендувати там, де є робота. Буде робота на кілька років у Києві і признаки стабільності в державі, можна буде думати і про нерухомість в Києві. п.с. Кілька сторінок тому написав - буде стабільна робота до нового року,то через 6 місяців спокійно перейде в оренду повноцінної однокімнатної квартири, так як за півроку можна наскирдувати спокійно 10куе, які даватимуть додатково 100уе деподоходу, за які можна покращити умови оренди. Без втрат бюджету.
flyman, вы уже восемь лет "улучшаете" свои жилищные условия, приводя одни и те же железные аргументы в пользу съемного угла. Вашей жене не надоел такой образ жизни супруга?
mimmo написав:flyman, вы уже восемь лет "улучшаете" свои жилищные условия, приводя одни и те же железные аргументы в пользу съемного угла. Вашей жене не надоел такой образ жизни супруга?
думаю он не женат... жена бы выпросила отдельную хату, хоть и съемную
flyman написав:Можу жити в селі, в хаті на Житомирщині, можу в квартирі в Тернополі, а орендувати там, де є робота. Буде робота на кілька років у Києві і признаки стабільності в державі, можна буде думати і про нерухомість в Києві. п.с. Кілька сторінок тому написав - буде стабільна робота до нового року,то через 6 місяців спокійно перейде в оренду повноцінної однокімнатної квартири, так як за півроку можна наскирдувати спокійно 10куе, які даватимуть додатково 100уе деподоходу, за які можна покращити умови оренди. Без втрат бюджету.
flyman, вы уже восемь лет "улучшаете" свои жилищные условия, приводя одни и те же железные аргументы в пользу съемного угла. Вашей жене не надоел такой образ жизни супруга?