Хутін Пуй написав:Квесторе_поверніться я понял Вашу логику!(наверное женщина).Вас смущает то,что
тарифы введены в действие протоколом №73
с 03/07/2014.Но в п.1.5 тарифов есть
сноска *3(чтобы из-за изменения только ставки не собирать ТК).Но Вы и Ваша логика переменчивы (опять же скорее женщина),потому как в посте от 03/07/2014 в 17:30 Вы писали "Ні, по ПФ процентна ставка включена в тарифи і
повідомляти потрібно про зміни тарифів за 30 днів.".Насчет уведомления я пояснял в тот же день...
ПС. а если ставка вырастет(изменится),с уведомлением заранее,тоже вопросов будет?
Це знову маніпуляція Фідобанку.
В старих тарифах по ПФ (до речі де вони на сайті?) ніякої
зноски 3 немає.
Це ж треба так придумати (через одне місце)....зміни в Правила вносити зноскою 3 в Тарифи.
Ось ця зноска 3 (що стосується відсоткової ставки по ПФ)
--------------------------------------------------
Цей параметр може змінюватися протягом строку дії Тарифного пакету на основі відповідних рішень Комітету з управління активами та пасивами Банку. В разі такої
зміни застосовується механізм та строки інформування клієнтів про зміну ставки, визначений 2.2.5 Умов функціонування банківських (поточних) рахунків, операції за
якими можуть здійснюватись з використанням електронних платіжних засобів, зокрема, платіжних карток, та здійснення операцій за цими рахунками (Додаток 2 до
Правил надання банківських послуг на умовах комплексного банківського обслуговування для клієнтів-фізичних осіб в ПУАТ «ФІДОБАНК»)
----------------------------------------------------------------
І 2.2.5 можу привести.
-------------------------------
2.2.5. За Рахунком процентна ставка може змінюватись протягом строку дії Рахунку, про що Банк повідомляє
Клієнта шляхом розміщення інформації на Офіційному сайті Банку не пізніше, ніж за 15 (п'ятнадцять) календарних днів до
дати набуття чинності цих змін.
-----------------------
Знову ж таки за 15 днів.
Так що як не ліпи....а воно не ліпиться.
Порушення очевидно. Негайно відмінити...щоб не було роботи Банківському Нагляду.