Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
да і іще питаннячко в сій темі а з чим повязана така ситуація що не можна ввести в країну валюту??? у нас шо валюти занадто багато? се тепер така політика всіх банків україни чи тільки привату? хотілося щоб представник банку відгукнувся
Это не политика банка самого, по закону сейчас переводы получать можно только в гривне, а ведь если потом купите доллары, то государство и банк на этом заработают)
dymdym написав:да і іще питаннячко в сій темі а з чим повязана така ситуація що не можна ввести в країну валюту??? у нас шо валюти занадто багато? се тепер така політика всіх банків україни чи тільки привату? хотілося щоб представник банку відгукнувся
так вы ж не стране инвалюту вводите, а себе. Страна ждет свою валюту, которую она может вам потом нарисовать в неогранниченом кол-ве В Неньке инвалютные переводы по межбанку запрещены! Переводите ВестернЮнионом, Свифтом...
asem9077_iren написав:Это не политика банка самого, по закону сейчас переводы получать можно только в гривне, а ведь если потом купите доллары, то государство и банк на этом заработают)
сей закон прийнятий ще при ялинковичі й до недавна він якось не заважав
чесно кажучи я чайник у всіх сих свіфтах... до недавно мене абсолютно все в приваті влаштовувало... та і хіба можна сього свіфта всюди обналичити? та й у юніоні чув відсоткі більші ніж були у привата... можливо я помиляюсь
Свифт перевод, его не обналичивать нужно, он дает возможность переводить в долларах, если не изменяет память там за перевод комиссия 35 долларов+2% от перевода. Если согласны можете пользоваться.
asem9077_iren написав:Свифт перевод, его не обналичивать нужно, он дает возможность переводить в долларах, если не изменяет память там за перевод комиссия 35 долларов+2% от перевода. Если согласны можете пользоваться.
дорого я не олігарх я перевожу в місяць ну 2-3 перекази по 250 баксів так шо се я маю з 750 баксів 105 на вітер викинути... та й у приваті наче 1.5 відсотки було
asem9077_iren написав:Свифт перевод, его не обналичивать нужно, он дает возможность переводить в долларах, если не изменяет память там за перевод комиссия 35 долларов+2% от перевода. Если согласны можете пользоваться.
dymdym написав:о чудова тема де я можу висловитись й можливо бути почутим у мене є парочка питань по валютним переказам з-за кордону в Україну...
Суть питання: У мене є валютна картка голд приватбанка. На неї я нормально собі виводив гроші з-за кордону до останнього часу... Аж поки 2 тижні тому не пройшов перший переказ. Формулювання чому не пройшов переказ наступне
Настоящим письмом уведомляем Вас о том, что заявка на вывод средств, №.... была отклонена, согласно постановлению НБУ от 16 сентября 2013 года. Вам необходимо в личном кабинете LiqPay установить карту для приема платежей в валюте UAH для того, чтобы мы могли перечислить Вам средства. За дополнительной информацией Вы также можете обратиться к представителям платежной системы LiqPay https://www.liqpay.com.
Звязувався по он-лайн з лікпей- там взагалі морозяться. Таке відчуття шо папуг посадили і ті повторюють тіко всіляку хрєнь... Я їм кажу- я ж тиждень тому нормально все отримував...- а вони мені мичать шо валюту не переводим шо робити конкретно нічого не пояснюють крім того шо тіпа переводь в гривню й роби переказ... Думаю в кінці тижня піти в відділення привату поговорити... Коротше питання- підкажіть будь ласка шо мені робити- можна якось по іншому з закордонної контори доляри на валютну картку голд перевести? якшо можна на ту ж картку іншим способом а не лікпеєм- чудово, якшо ні, то може поясните хто знає через які системи ще можна знімати гроші... ну щоб се було просто й всюди... Бажано пояснити покроково , бо я чайник зовсім в сих переказах й тп. Ну хоча б коротко.
dymdym, добрий день!
Згідно з вимогами НБУ, виплата переказу, що надійшов в іноземній валюті з-за кордону на користь фізичної особи, в сумі, в еквіваленті 150 000 гривень і більше на місяць, здійснюється в гривнях і зараховується на поточний рахунок одержувача переказу. Найімовірніше, що описані труднощі виникли з цієї причини.