|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2014 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:03
spitfirekdv Не, ну если каркасник 80 кв.м. в селе.... то канечно лучше квартиры в Киеве. Там и молочко.... хотя нет, молочка уже нет....
ЛЮДИ давайте сравнивать сравнимое...
Че лучше жить в доме или в квартире - наверное в доме. Но ДОМ в Киеве, в сопоставимом с квартирой месте и в норм состоянии в НЕСКОЛЬКО РАЗ если не на порядок ДОРОЖЕ КВАРТИРЫ.
Зы. Почему трудно понять, шо трехкомнатная ЧЕШКА на ДВРЗ такая же как и на бульваре Л.Украинки, но ЦЕНА То разная!!! Догадываеть почему?
Востаннє редагувалось Первый в Вів 08 лип, 2014 17:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:03
Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок. Щодо того, що витрати набагато більші на утримання будинку ніж квартири я не зовсім згодний. В батьків будинок в селі трішки більше 100 квадратів так за опалення вони платять менше ніж я за 2к квартиру і це при тому, що теплоізоляція там зовсім слабенька (2-2,5 кирпіча). Так в місті ще потрібно підключити каналізацію - додаткові витрати, але їх не можна назвати шаленими. І от проживши значну частину життя в будинку, а потім проживши спочатку на орендованих квартирах в різних районах, потім і на своїй, але душа все ж прагне власний будинок в місті. Перш за все приваблює те, що малих дітей можна не боячись випускати гратись у двір, відсутність шумних сусідів (перш за все зверху), можливість побудувати будинок там чином, що й у дітей вже буде житло, коли підростуть, залежність тільки від самого себе, а не від забудовника, який може заморозити будівництво. Так, знайти норм участок в хорошому місці в Києві задача не проста, але все ж досяжна - я підшукував десь 3-4 роки. Кому цікаво відпишусь скільки буде коштувати побудуватись в Києві ($/m2) з урахуванням вартості землі. На даний момент подано документи на отриманні свідоцтва на моє ім"я. Дивно, але поки жодного натяку на хабар в процесі переоформлення не було - це радує
-
tiglio
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:07
tiglio написав:Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок. Щодо того, що витрати набагато більші на утримання будинку ніж квартири я не зовсім згодний. В батьків будинок в селі трішки більше 100 квадратів так за опалення вони платять менше ніж я за 2к квартиру і це при тому, що теплоізоляція там зовсім слабенька (2-2,5 кирпіча). Так в місті ще потрібно підключити каналізацію - додаткові витрати, але їх не можна назвати шаленими. І от проживши значну частину життя в будинку, а потім проживши спочатку на орендованих квартирах в різних районах, потім і на своїй, але душа все ж прагне власний будинок в місті. Перш за все приваблює те, що малих дітей можна не боячись випускати гратись у двір, відсутність шумних сусідів (перш за все зверху), можливість побудувати будинок там чином, що й у дітей вже буде житло, коли підростуть, залежність тільки від самого себе, а не від забудовника, який може заморозити будівництво. Так, знайти норм участок в хорошому місці в Києві задача не проста, але все ж досяжна - я підшукував десь 3-4 роки. Кому цікаво відпишусь скільки буде коштувати побудуватись в Києві ($/m2) з урахуванням вартості землі. На даний момент подано документи на отриманні свідоцтва на моє ім"я. Дивно, але поки жодного натяку на хабар в процесі переоформлення не було - це радує
побудуватись буде коштувати як і під Києвом або у Львові. Питання ЗЕМЛЯ і похідні. Зи. Осокорки - па 35 т уе. за 6 соток з сарайчиком під знесення. Всі туди 
-
Первый
-
-
- Подякував: 235 раз.
- Подякували: 2383 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:13
yura_ написав:ну так типа по себестоимости, а кто не могет строить? ну там музыкант? врач? учитель?
Это не по себестоимости, т.к. использовался наемный труд. Просто рабочих надо контролировать.
-
spitfirekdv
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:15
spitfirekdv написав: yura_ написав:ну так типа по себестоимости, а кто не могет строить? ну там музыкант? врач? учитель?
Это не по себестоимости, т.к. использовался наемный труд. Просто рабочих надо контролировать.
Как минимум время то свое вы потратили, и думаю немало. А теперь представьте себе обычного киевского работника на полный день. Когда он там будет контролировать? Я уже не говорю, что для этого надо еще знать как и что.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1495 раз.
- Подякували: 8233 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:16
yura_ написав:почем продадите?
А почем купите? 
-
spitfirekdv
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 43 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:17
Первый написав:Но ДОМ в Киеве, в сопоставимом с квартирой месте и в норм состоянии в НЕСКОЛЬКО РАЗ если не на порядок ДОРОЖЕ КВАРТИРЫ.
это до многих не доходит... в таких сравнениях обычно квартира в спальнике, а дом в 15...20км от белой таблички кыйов я вот когда в ирпень-бучу ездил смотреть дома, то на обратном пути засекал растояние и ехал через офис на краснозвездном, короче 36...38км получалось в одну сторону. А в объявах пишут 15...20км от киева
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:20
Первый написав: tiglio написав:Тема будинку в Києві мені також цікава, дозвольте вставити свої 5 копійок. Щодо того, що витрати набагато більші на утримання будинку ніж квартири я не зовсім згодний. В батьків будинок в селі трішки більше 100 квадратів так за опалення вони платять менше ніж я за 2к квартиру і це при тому, що теплоізоляція там зовсім слабенька (2-2,5 кирпіча). Так в місті ще потрібно підключити каналізацію - додаткові витрати, але їх не можна назвати шаленими. І от проживши значну частину життя в будинку, а потім проживши спочатку на орендованих квартирах в різних районах, потім і на своїй, але душа все ж прагне власний будинок в місті. Перш за все приваблює те, що малих дітей можна не боячись випускати гратись у двір, відсутність шумних сусідів (перш за все зверху), можливість побудувати будинок там чином, що й у дітей вже буде житло, коли підростуть, залежність тільки від самого себе, а не від забудовника, який може заморозити будівництво. Так, знайти норм участок в хорошому місці в Києві задача не проста, але все ж досяжна - я підшукував десь 3-4 роки. Кому цікаво відпишусь скільки буде коштувати побудуватись в Києві ($/m2) з урахуванням вартості землі. На даний момент подано документи на отриманні свідоцтва на моє ім"я. Дивно, але поки жодного натяку на хабар в процесі переоформлення не було - це радує
побудуватись буде коштувати як і під Києвом або у Львові. Питання ЗЕМЛЯ і похідні. Зи. Осокорки - па 35 т уе. за 6 соток з сарайчиком під знесення. Всі туди 
Ні, спасибі, я не любитель лівого берегу, тим більше "під садівництво". Для себе вподобав місце на Сирці (парк, 10 мин метро пішки)
-
tiglio
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 34 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:22
Faceless написав:Как минимум время то свое вы потратили, и думаю немало. А теперь представьте себе обычного киевского работника на полный день. Когда он там будет контролировать?
ну типа выехал из офиса в 18:00 и за город, посмотреть что сделали, попинать да посчитать, ну а потом едем домой спать
-
yura_
-
1
-
- Подякував: 1060 раз.
- Подякували: 1314 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 лип, 2014 17:24
Первый написав: Квартира в Ипене - нонсенс.
не нонсенс, а альтернатива хрущу
-
unrokan_pff
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|