Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Миша_Потикана написав:Пффф...Все працює Ви кредитку намагаєтесь поповнити/кредит на товар? Якщо дебетний рахунок, то не вдасться а буде така інформація відображатись
Сначала пробовал дебетку. Ну так и на дебетке может же висеть спасительный овер. Потом взял Эволюцию, с честным кредитным лимитом. К сожалению, результат тот же. Незвестная ошибка.
Востаннє редагувалось wig в Чет 17 лип, 2014 13:49, всього редагувалось 1 раз.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Миша_Потикана написав:Пффф...Все працює Ви кредитку намагаєтесь поповнити/кредит на товар? Якщо дебетний рахунок, то не вдасться а буде така інформація відображатись
Сначала пробовал дебетку. Ну так и на дебетке может же висеть спасительный овер. Потом взял Эволюцию, с честным кредитным лимитом. К сожалению, результат тот же. Незвестная ошибка.
Поповнити дебетку, навіть з овером змоги не має.
А от відносно того, що кредитка не йде, то прислухайтесь до поради ДО. Перевірить і дасть відповідь
MHS написав:Заказала в Дельте за сутки сумму 40 тыс. грн. снять со счета, начали говорить, позвоните завтра, должно быть подкрепление. Дозвониться в банк очень сложно, почти невозможно, бывает по часу звонить нужно пока трубку возьмут. Дозвонилась на следующий день, говорят, перезвоните после обеда. Дозвониться не смогла, поехала туда. Говорят, подкрепления не было, можем дать вам 10 тыс., приезжайте завтра-послезавтра постараемся вам подсобирать, но не гарантировали, что деньги будут. Хотела открыть депозит в этом банке, но после того, как с текущего счета не могу снять свои деньги, о депозите и думать страшно.
Как я вас понимаю, уточняйте еще какими купюрами выдадут, может случится, что по 1, 5, 10.
MHS написав:Заказала в Дельте за сутки сумму 40 тыс. грн. снять со счета, начали говорить, позвоните завтра, должно быть подкрепление. Дозвониться в банк очень сложно, почти невозможно, бывает по часу звонить нужно пока трубку возьмут. Дозвонилась на следующий день, говорят, перезвоните после обеда. Дозвониться не смогла, поехала туда. Говорят, подкрепления не было, можем дать вам 10 тыс., приезжайте завтра-послезавтра постараемся вам подсобирать, но не гарантировали, что деньги будут. Хотела открыть депозит в этом банке, но после того, как с текущего счета не могу снять свои деньги, о депозите и думать страшно.
Так з Ощадної картки і розмістили б депозит
Я снять деньги хотела, надо было турпутевку оплатить, о депозите пока только думала.
Туристичну путівку Ви могли оплатити не виходячи з дому, по реквізитах туроператора. Абож оформити Віртуальну картку, та оплатити нею путівку.І разом з цим прийняти участь у Акції : http://deltabank.com.ua/press/promo/2014/06/169/
ушел из ПИБа написав:Миша_Потикана Ну, крім цін, ще й самоповага елементарна мала б бути
Як би не чутки та новини які транслюють, то не було б проблем з поїздкою до Криму. Я кожного року їздив до Криму відпочивати і мене все влаштовувало до сьогодення.
А ціни вони майже не мають значення.
Дійсно, море ж не пахне, чого це я розійшовся про самоповагу
ушел из ПИБа написав:Миша_Потикана Ну, крім цін, ще й самоповага елементарна мала б бути
Як би не чутки та новини які транслюють, то не було б проблем з поїздкою до Криму. Я кожного року їздив до Криму відпочивати і мене все влаштовувало до сьогодення.
А ціни вони майже не мають значення.
Дійсно, море ж не пахне, чого це я розійшовся про самоповагу