Menwyy написав:4% дерет, как за обнал. Я попался на этомconsul написав:WachtAmRhein написав:consul
еще страничка флуда на эту тему и наш опыт вам может не понадобиться.
Могли бы в личку написать.
Спасибо. Тема закрыта.
|
|
![]() Дельта
Спасибо. Тема закрыта. ![]() Re: consulСмс покажет. Или на будущее, платите на сумму остатка. И не надо ничьего опыта.
![]() Re: Дельта
Опыт таки нужен. Остаток четырехзначная цифра. ![]() Знову повернення депозитуВ суботу закінчився онлайн депозит на 35000грн. Перед тим в четвер телефонував співробітник банку - чи буду забирати. На мою ствердну відповідь, сказав, що в понеділок зможу забрати в касі відділення (Львів, пл.Липнева). Щойно, відстоявши півгодини в черзі, касир мило повідомила, що мушу ще постояти в черзі до економістів - замовити гроші, а потім знову до неї в чергу. Обслуговування на рівні... Прохання до представника банку - мені сьогодні дуже потрібні ці гроші, в черзі цілий день провести не можу, свої дані я залишив в книзі скарг у вказанному відділенні. Хочеться вірити, що СЬОГОДНІ мені зателефонує відповідальна людина (якщо в Дельті такі ще є) і скаже, о котрій годині вони зможуть виконати свої зобов"язання по договору.
![]()
Шановний attaman, приносимо вибачення за завдані незручності. Вказана Вами інформація передана до відповідального підрозіду для прийняття необхідних заходів. Очікуйте, будь ласка, на зворотній зв'язок найближчим часом. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті:
![]() Интересно, много ли людей пользуется Дельта-платежами? А оплатой счетов через ИБ (не беря во внимание простые платежи "пополнить счет мобильного"?
Интересует именно полное использование, с сохранением подписок, получение счетов за текущий месяц, ввод показаний счетчиков и т.д. Я уже несколько подходов пытался сделать, чтобы наконец-то перейти от одного известного интернет-портала по оплате платежей, но каждый раз, как только начинаю - все усилия разбиваются об очень-очень-очень не интуитивный и неудобный интерфейс. Если вдруг будет время - не парьтесь особо, и сделайте такой же интерфейс и функционал как и у известных сервисов - тогда куча людей сможет перейти на оплату платежей через ИБ и Дельта платежи безболезненно. Я честно очень хотел бы делать все платежи, управление счетом и т.д. через единый центр ![]() ![]()
Уважаемый 6apa6ywka, спасибо за Ваше замечания. Для более детального изучения ситуации конкретизируйте, пожалуйста, в личных сообщениях Ваши предложения. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: Востаннє редагувалось Delta official в Пон 21 лип, 2014 11:22, всього редагувалось 1 раз.
![]() Не отдают валютный депозитDelta official Назначили на понедельник, пообещав всю сумму, но отдали вновь только 200 дол.Отделение по Запорожье ул. Чаривная.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|