|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 бер, 2009 17:27
Арамат написав:romss написав:квестор написав:...а тим часом, на сайті АУБ вже кілька годин продовжуються " технічні роботи на 10хвилин".. здається мені хочуть позбавити громадськість інформації..... дивна політика, де візьметься довіра ??!
нічого дивного - зараз потрібно набагато більше "нулів" намалювати у звітності ніж минулого разу. домалюють и покажуть. Квесторе, прохання, коли отримаєте ці дані - сходіть до Вашої улюбленої кав'ярні, подивіться на стелю, поміркуйте над "пацієнтами". Залюбки пішов би з Вами - але я в іншому місті. І ще одне питання - зараз все більше говорять про відміну мораторію - Держфінпослуг вже відмінила мораторій для СК, як Ви вважаєте - відмінять в квітні-травні чи ні ? Вчера прочитал(а) на 1 марта депозиты физлиц 196,257 млрд ,юрлиц 124,2 млрд грв  ВЫВОД  КТО ж такие деньги отдаст добровольно  Кстати отток в январе 7,9 в феврале 11,4
Я бы перефразировал вопрос: Где их взять??? 
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 17:32
Schmeiser написав:Арамат написав:romss написав:квестор написав:...а тим часом, на сайті АУБ вже кілька годин продовжуються " технічні роботи на 10хвилин".. здається мені хочуть позбавити громадськість інформації..... дивна політика, де візьметься довіра ??!
нічого дивного - зараз потрібно набагато більше "нулів" намалювати у звітності ніж минулого разу. домалюють и покажуть. Квесторе, прохання, коли отримаєте ці дані - сходіть до Вашої улюбленої кав'ярні, подивіться на стелю, поміркуйте над "пацієнтами". Залюбки пішов би з Вами - але я в іншому місті. І ще одне питання - зараз все більше говорять про відміну мораторію - Держфінпослуг вже відмінила мораторій для СК, як Ви вважаєте - відмінять в квітні-травні чи ні ? Вчера прочитал(а) на 1 марта депозиты физлиц 196,257 млрд ,юрлиц 124,2 млрд грв  ВЫВОД  КТО ж такие деньги отдаст добровольно  Кстати отток в январе 7,9 в феврале 11,4
Я бы перефразировал вопрос: Где их взять??? 
Додам:
1) Хто їх дасть ?!
2) Кому ?! ... 
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 17:37
квестор написав:newsweek написав:квестор написав:Смутно пам"ятаю виступ Павлова....був ажіотаж з купюрами..заморозку вкладів не пам"ятаю....можливо....Але залишається запитання ...Чому ці події мають впливати на теперішніх нащадків Сбєрбанка СРСР ??!
потому что память человеческая в краткосрочной перспективе коротка, а в доллгосрочной КРЕПКА как никогда и то что СЛАВЯН один из мудрецов средневековья назвал бесперспективной нацией ПОДТВЕРЖДАЕТСЯ перманентно помня о прошлом, ты можешь избежать ошибок в будущем СТРАХ и НЕДОВЕРИЕ в подкорке... Россия же постоянно заявляет о своем господстве и в ручном режиме норовит натянуть поводья (из последних свежых событий, их недовольство что в обход мы договаривается с еврозоной о реконструкции ТРУБЫ, даже встреча министров перенесена на неопределенный срок и Т.П
1)Ви можете уявити введення ТА у доньку Сбєрбанка Росіїї ??! 2) Ви уявляєте політичні та іміджеві втрати Росіїї у випадку ліквідації або банкрутства їхніх дочірніх державних банків ??! У мене досить добре розвинена уява ( геометричні задачі розвязував без креслень на папері) ..але нічого подібного я , особисто, уявити НЕ МОЖУ !
Имидж России??? Без коментариев. У них экономика вторична, а политика первична. Старая традиция СССР - содержали всяких африканских людоедов, которые по очереди то строили социализм на наши деньги, то размещали базы США (на американские). Россия переняла эту порочную практику.
-
Sir John
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 17:38
в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА?
и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
-
newsweek
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 17:47
Студент Иванопуло написав:Schmeiser написав:Введение ВА предпологает рефинансирование, у НБУ не хватит средств на поддержку всех проблемных банков. Мораторий - незаконен, и вряд-ли поможет. 2 варианта: Либо печатный станок включат, либо массовое банкротство банков,СК и т.п.
1) ВА не предполагает рефинансирование, доказано практикой. 2) Незаконный мораторий, можно тянуть разными способами допосле выборов и потом протянуть узаконивание в парламенте. 3) Банкротство.... "Это врядли" (с) Сухов, скорее уж станок, но и это врядли, с 91-го года мир сильно изменился.
Т.е. либо много непопулярных мер спасения экономики,
либо одна популярная - дать ВСЕМ!! денег.
Перед выборами?? Без вариантов. 
-
Schmeiser
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 18:13
newsweek написав:в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА? и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
массововсть ВА нереальна проще уже мораторий расширить на возврат депозитов по которым срок окончился например частями по 20% в месяц ну или 10% в месяц
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 18:35
newsweek написав:в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА? и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
З Іспанії... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 18:50
квестор написав:newsweek написав:в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА? и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
З Іспанії... там,здається, вже процес пішов.... 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 18:55
квестор написав:квестор написав:newsweek написав:в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА? и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
Шановный Квестор!!! Стоит ли ожидать в близжайшее время ВА в ОТП Украина???  !
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 19:08
petra1000 написав:квестор написав:квестор написав:newsweek написав:в общей суматохе забыли спросить у Квестора, из каких паутинок у него появилось НЕОЖИДАННОЕ видение массовости ВА? и о часе ИКС т.е ЗАВТРА
Шановный Квестор!!! Стоит ли ожидать в близжайшее время ВА в ОТП Украина???  !
НЕ ЗНАЮ !!!
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-