Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Martlet написав:Delta official Дякую. У відділенні попросили ще передзвонити повторно через 3 дні. Це звичайна практика?
Шановний Martlet, в описаному випадку телефонувати до відділення необхідності немає. Для покращення якості обслуговування просимо надіслати на електронну адресу Банку (info@deltabank.com.ua або consultant@deltabank.com.ua) Ваші персональні дані та адресу відділення Банку, до якого Ви звертались. Заздалегідь вдячні.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Козак-характерник написав:Delta official Дельта... ...маякните плиз када попытку номер 2 мона делать...шоб кредитную карту погасить...Хочется до 17.00 успеть.... ....спасибо!
Delta official Ще раз дякую. Дані сьогодні відправлю. У відділенні повідомили, що без повторного дзвінка через 3 дні про мою заяву "можуть забути", що мене здивувало і змусило звернутись за роз'ясненнями.
kos65 написав:Delta official 07,07,14 совершал платежи в MyDelta, получилСМС,что прошло успешно...Платежи были сделаны по шаблонам,заранее сохраненным...Сейчас платежей нет ни в "Истории платежей" вообще пусто,нет и сохраненных шаблонов. Т.к. от одного из получателей приходит уведомление,что он деньги не получл,а я даже не могу проверить правильность платежа и т.д.
Уважаемый kos65, указанная Вами информация передана в ответственное подразделение Банка для проверки и принятия необходимых мер. О результатах сообщим дополнительно.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! До 18% річних у гривні та безкоштовне отримання готівки у банкоматах будь-яких банків на території України! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Спасибо за быструю реакцию! Молодцы. Эх,если бы все банки так работали
kmm3 написав:Панове, чи є правомірною вимога щодо нотаріальної довіреності для відкриття додаткової картки до валютного рахунку?
ДО, чи є якась можливість знімати валютний вклад іншої особи без оформлення нотаріальної довіреності?
Шановний kmm3, підтверджуємо, що для оформлення додаткової картки на ім'я третьої особи до рахунку, відкритого в іноземній валюті, необхідно надати оригінал нотаріально завіреної довіреності або її нотаріально завірену копію, а також паспорт громадянина України та ідентифікаційний код. Дана вимога зумовлена Постановою НБУ № 365 "Про порядок надходження коштів в іноземній валюті на поточні рахунки фізичних осіб в межах України" від 16 вересня 2013 року. Дякуємо за запитання.
Delta official написав:Уважаемые Alександр и crumd, операции в режиме STAND IN возможны, если нет связи с банком-эмитентом. Однако в данном случае платежные системы подтвердили, что запросы не поступают от банка-эквайера.
Режим STAND IN подразумевает как отсутствие связи между платежной системой и эмитентом, так и отсутствие связи между эквайрером и платежной системой. Поэтому отсутствие в платежной системе запросов от банка-эквайера не является оправданием неработоспособности режима STAND IN для премиум-карт Дельта-банка.
Увы, но на отсутствие связи с банком-эквайером STAND IN не распространяется. Ради интереса проверял лично ПИБовской платиной. Было как-то в июне перевозбуждение у процессинга Привата, когда его POS-терминалы отказывались принимать карты других банков.
Востаннє редагувалось Аlександр в Вів 22 лип, 2014 17:16, всього редагувалось 1 раз.
Delta official написав:Постановою НБУ № 365 "Про порядок надходження коштів в іноземній валюті на поточні рахунки фізичних осіб в межах України" від 16 вересня 2013 року
Ну і де ж там щось сказано про довіреність? Начебто все тільки про порядок надходження, про зняття ні слова. Я не буду поповнювати рахунок, додаткова картка потрібна тільки для зняття коштів
Delta official написав:Постановою НБУ № 365 "Про порядок надходження коштів в іноземній валюті на поточні рахунки фізичних осіб в межах України" від 16 вересня 2013 року
Ну і де ж там щось сказано про довіреність? Начебто все тільки про порядок надходження, про зняття ні слова. Я не буду поповнювати рахунок, додаткова картка потрібна тільки для зняття коштів
Шановний kmm3, консультація надана в телефонному режимі.