Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 139140141142143 ... 1612>
Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:35

квестор написав: В залежності від банків від30% до 70%. Власні польові дослідження. :wink:

по каким банкам есть у вас цифры?
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:38

Ilizarov написав:Я согласен с Квестором, что утверждения типа "я не считаю россиийские банки надежными, потому что я их не люблю" не являются агрументом при обсуждении их надежности.
Я не помню, что там было в начале 90-х, поэтому не имею возможности экстраполировать те события на нынешнюю ситуацию, но убежден, что русские банки уйдут из Украины в числе последних.

Они и не уйдут с Украины!
Но верить им совсем не обязательно. Хотя вероятность, что они соберут бабло и свалят очень незначительная!
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:38

petra1000 написав:
alfaromeo написав:Печатным станком можно решить проблему с гривневыми депозитами. А что делать с валютными?

Переведем по курсу в гривны в принудительном порядке по курсу НБУ. Причем курс НБУ понизим до 5.05 или 4.85..... напечатаем гривну и покроем все все все!

А если не устроит, проведем вааще ПАВЛОВСКУЮ РЕФОРМУ КАК В 1991Г.
Как такой вариант?

Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....банкам не допоможе.
Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:41

petra1000 написав:
квестор написав: В залежності від банків від30% до 70%. Власні польові дослідження. :wink:

по каким банкам есть у вас цифры?

" Не нашкодь"- святе правило банківських знахарів..намагаюсь дотримуватись :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:46

квестор написав:Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....

Если не ошибаюсь - апрель 1991г............... Какая разница?
Запретят "старые деньги" и все! А новые в обмен не более 1000 грн или что-то подобное..... Заморозят все депозиты и "гуляй вальсом". :D

квестор написав: Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.

Вы считаете, что на межбанке можно будет откупить 20 млрд долларов для возврата населению? :D СМЕШНО!
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:48

petra1000 написав:Они и не уйдут с Украины!
Но верить им совсем не обязательно. Хотя вероятность, что они соберут бабло и свалят очень незначительная!

я о том же. именно нежелание российских банков уходить отсюда и их служение в качестве инструментов империалистической политики россии являются основой финансовой надежности русских банков. по крайней мере в краткосрочной перспективе. для пересичного вкладчика на данный момент это важнее, чем обиды прошлого. ощадбанку доверяют же.
Ilizarov

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:48

квестор написав:" Не нашкодь"- святе правило банківських знахарів..намагаюсь дотримуватись :wink:

тогда мне в личку............ я НИКАМУ НИ СКАЖУ :D
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:51

romss написав:
квестор написав:...а тим часом, на сайті АУБ вже кілька годин продовжуються " технічні роботи на 10хвилин".. :wink:
здається мені хочуть позбавити громадськість інформації.....
дивна політика, де візьметься довіра ??!

нічого дивного - зараз потрібно набагато більше "нулів" намалювати у звітності ніж минулого разу. домалюють и покажуть.
Квесторе, прохання, коли отримаєте ці дані - сходіть до Вашої улюбленої кав'ярні, подивіться на стелю, поміркуйте над "пацієнтами". Залюбки пішов би з Вами - але я в іншому місті.

І ще одне питання - зараз все більше говорять про відміну мораторію - Держфінпослуг вже відмінила мораторій для СК, як Ви вважаєте - відмінять в квітні-травні чи ні ?

Я так понимал, что мораторий вводился на шесть месяцев. Значит срок - 13 апреля.
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 22:57

Ilizarov написав:я о том же. именно нежелание российских банков уходить отсюда и их служение в качестве инструментов империалистической политики россии являются основой финансовой надежности русских банков. по крайней мере в краткосрочной перспективе. для пересичного вкладчика на данный момент это важнее, чем обиды прошлого. ощадбанку доверяют же.

только берем во внимание, что мы в Украине и НБУ может ввести очередной мараторий на выдачу депозитов как таковых!!!!! :D
petra1000

Повідомлення Додано: Вів 31 бер, 2009 23:02

petra1000 написав:
квестор написав:Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....

Если не ошибаюсь - апрель 1991г............... Какая разница?
Запретят "старые деньги" и все! А новые в обмен не более 1000 грн или что-то подобное..... Заморозят все депозиты и "гуляй вальсом". :D

квестор написав: Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.

Вы считаете, что на межбанке можно будет откупить 20 млрд долларов для возврата населению? :D СМЕШНО!

Загальний обсяг валютних депозитів населення -12,5 млрд.д станом на 1,03,09,....резервів поки , що більше ..+ можливо хтось таки "подасть"...і це вже навіть не смішно...а сумно .. :wink:
ПС, Можливо і 1991 р...не можу пригадати точно...в тей час подібними нудними речами мало цікавився.
квестор

Профіль

#<1 ... 139140141142143 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор