|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:35
квестор написав: В залежності від банків від30% до 70%. Власні польові дослідження. 
по каким банкам есть у вас цифры?
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:38
Ilizarov написав:Я согласен с Квестором, что утверждения типа "я не считаю россиийские банки надежными, потому что я их не люблю" не являются агрументом при обсуждении их надежности. Я не помню, что там было в начале 90-х, поэтому не имею возможности экстраполировать те события на нынешнюю ситуацию, но убежден, что русские банки уйдут из Украины в числе последних.
Они и не уйдут с Украины!
Но верить им совсем не обязательно. Хотя вероятность, что они соберут бабло и свалят очень незначительная!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:38
petra1000 написав:alfaromeo написав:Печатным станком можно решить проблему с гривневыми депозитами. А что делать с валютными? Переведем по курсу в гривны в принудительном порядке по курсу НБУ. Причем курс НБУ понизим до 5.05 или 4.85..... напечатаем гривну и покроем все все все!А если не устроит, проведем вааще ПАВЛОВСКУЮ РЕФОРМУ КАК В 1991Г. Как такой вариант?
Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....банкам не допоможе.
Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.
-
квестор
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 394 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:41
petra1000 написав:квестор написав: В залежності від банків від30% до 70%. Власні польові дослідження. 
по каким банкам есть у вас цифры?
" Не нашкодь"- святе правило банківських знахарів..намагаюсь дотримуватись 
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:46
квестор написав:Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....
Если не ошибаюсь - апрель 1991г............... Какая разница? Запретят "старые деньги" и все! А новые в обмен не более 1000 грн или что-то подобное..... Заморозят все депозиты и "гуляй вальсом". квестор написав: Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.
Вы считаете, что на межбанке можно будет откупить 20 млрд долларов для возврата населению?  СМЕШНО!
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:48
petra1000 написав:Они и не уйдут с Украины! Но верить им совсем не обязательно. Хотя вероятность, что они соберут бабло и свалят очень незначительная!
я о том же. именно нежелание российских банков уходить отсюда и их служение в качестве инструментов империалистической политики россии являются основой финансовой надежности русских банков. по крайней мере в краткосрочной перспективе. для пересичного вкладчика на данный момент это важнее, чем обиды прошлого. ощадбанку доверяют же.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:48
квестор написав:" Не нашкодь"- святе правило банківських знахарів..намагаюсь дотримуватись 
тогда мне в личку............ я НИКАМУ НИ СКАЖУ 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:51
romss написав:квестор написав:...а тим часом, на сайті АУБ вже кілька годин продовжуються " технічні роботи на 10хвилин".. здається мені хочуть позбавити громадськість інформації..... дивна політика, де візьметься довіра ??!
нічого дивного - зараз потрібно набагато більше "нулів" намалювати у звітності ніж минулого разу. домалюють и покажуть. Квесторе, прохання, коли отримаєте ці дані - сходіть до Вашої улюбленої кав'ярні, подивіться на стелю, поміркуйте над "пацієнтами". Залюбки пішов би з Вами - але я в іншому місті. І ще одне питання - зараз все більше говорять про відміну мораторію - Держфінпослуг вже відмінила мораторій для СК, як Ви вважаєте - відмінять в квітні-травні чи ні ?
Я так понимал, что мораторий вводился на шесть месяцев. Значит срок - 13 апреля.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 22:57
Ilizarov написав:я о том же. именно нежелание российских банков уходить отсюда и их служение в качестве инструментов империалистической политики россии являются основой финансовой надежности русских банков. по крайней мере в краткосрочной перспективе. для пересичного вкладчика на данный момент это важнее, чем обиды прошлого. ощадбанку доверяют же.
только берем во внимание, что мы в Украине и НБУ может ввести очередной мараторий на выдачу депозитов как таковых!!!!! 
-
petra1000
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 бер, 2009 23:02
petra1000 написав:квестор написав:Нагадую ще раз....Павловська реформа стосувалась обміну купюр і була проведена не у 1991 р, а у кінці 80-х....
Если не ошибаюсь - апрель 1991г............... Какая разница? Запретят "старые деньги" и все! А новые в обмен не более 1000 грн или что-то подобное..... Заморозят все депозиты и "гуляй вальсом". квестор написав: Які прблеми з валютними депо ? Заливається гривня , на міжбанку купується валюта. Результат відомий...і сумний для власників гривневих активів.
Вы считаете, что на межбанке можно будет откупить 20 млрд долларов для возврата населению?  СМЕШНО!
Загальний обсяг валютних депозитів населення -12,5 млрд.д станом на 1,03,09,....резервів поки , що більше ..+ можливо хтось таки "подасть"...і це вже навіть не смішно...а сумно ..
ПС, Можливо і 1991 р...не можу пригадати точно...в тей час подібними нудними речами мало цікавився.
-
квестор
-
-
-
-
Профіль
-
-
|