Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 4344454647 ... 1126>

ОЦЕНИТЕ обслуживание в этом Банке (или его филиале) и ОБОСНУЙТЕ свою оценку.

Банк Фiнанси та Кредит - БАНКРОТ 2.7 5 620
1 - ОЧЕНЬ ПЛОХО. Нахамили и т.п.
34%
209
2 - ПЛОХО. Некомпетентно.
15%
95
3 - УДОВЛЕТВОРИТЕЛЬНО. Хотелось бы лучше.
15%
95
4 - НОРМАЛЬНО. Как и должно быть.
23%
144
5 - ОТЛИЧНО. Очень понравилось.
12%
77
Всього голосів : 620
Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 09:37

larkas написав:Ну, понятно же, что это описка - конечно, не 29 апреля, а марта. И особого повода так радоваться не вижу.

Посмійтеся хоч на перше квітня :D
А 29.03 була неділя. :lol:
Затримка не така вже й велика. Наскільки я бачу з досвіду форумчан, вона стосується тільки євро.
Tall&k

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 12:16

Tall&k написав:Я хочу тримати депозити в банках та отримувати проценти до тих пір, поки вони мені знадобляться. Мені неприємно, що ви руйнуєте мої плани.
Не Живаго та інші - вони і раніше видавали кредити не лише чужим, а і своїм компаніям. І не кажіть, що ви про це щойно дізналися. Просто вас це не турбувало.
Мені теперішня ситуація нагадує не анекдот, а трагедії, коли натовп у паніці блокує вихід з палаючого будинку.

Я також хотів отримати гроші тоді, коли вони мені знадобились - півроку тому. У мене вклад, який передбачає дострокове розірвання без втрати відсотків (кожні 3 місяці). І я, коли укладав угоду, на це розраховував. Але коли я звернувся за вкладом, банк мені відмовив, посилаючись на мораторій. Міг банк піти назустріч ? Як показує досвід Кредобанка - міг, але не захотів. Так зручніше. Міг переглянути відсотки, адже фактично умови вкладу змінилися (відсотки по моєму вкладу були менші, ніж якби я поклав на звичайний вклад) ? Міг, але не захотів.
А тепер я руйную ваші плани, адже ви не хочете бути в цій піраміді останніми (які, як відомо, залишаються з носом). Вам не здається, що винних Ви шукаєте не там ?
Квінто

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 12:28

Квінто написав:Я також хотів отримати гроші тоді, коли вони мені знадобились - півроку тому. У мене вклад, який передбачає дострокове розірвання без втрати відсотків (кожні 3 місяці).

Чесно? Проблеми виникли через те, що багато людей хотіли зняти гроші достроково не маючи в цьому потреби, а керуючися панічними настроями. Тому був введений мораторій на дострокове зняття.
Tall&k

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 12:36

Tall&k написав:
Квінто написав:Я також хотів отримати гроші тоді, коли вони мені знадобились - півроку тому. У мене вклад, який передбачає дострокове розірвання без втрати відсотків (кожні 3 місяці).

Чесно? Проблеми виникли через те, що багато людей хотіли зняти гроші достроково не маючи в цьому потреби, а керуючися панічними настроями.

Это их право, гарантированное Конституцией и ГК, ведь так?.

Tall&k написав:Тому був введений мораторій на дострокове зняття.

Не имеющий никакой юридической силы...
sergei76

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 14:25

sergei76 написав:Это их право, гарантированное Конституцией и ГК, ведь так?.

Все это верно юридически, но технически банки не могут выдавать всем досрочно депозиты - не из чего выдавать (новых депозитов нет, а старые розданы в виде кредитов со сроками погашения в будущем). По сути альтернативы:

1) Объявить о банкротстве
2) Пользуясь неуклюжим мораторием и другими уловками, максимально оттягивать пункт 1. В течении этого времени получать рефинансирование и отдавать напечатанные деньги, плюс то что принесут по кредитам.
alfaromeo

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 14:37

alfaromeo написав:
sergei76 написав:Это их право, гарантированное Конституцией и ГК, ведь так?.

Все это верно юридически, но технически банки не могут выдавать всем досрочно депозиты - не из чего выдавать (новых депозитов нет, а старые розданы в виде кредитов со сроками погашения в будущем). По сути альтернативы:

1) Объявить о банкротстве
2) Пользуясь неуклюжим мораторием и другими уловками, максимально оттягивать пункт 1. В течении этого времени получать рефинансирование и отдавать напечатанные деньги, плюс то что принесут по кредитам.

Насколько я понимаю, в случае 1 вкладчики получат компенсации из фонда гарантирования вкладов. В случае же 2, который сейчас применим ко многим банкам, вкладчики сейчас получают дулю с маком. Это за свои кровные деньги :)
sergei76

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 15:00

sergei76 написав:Насколько я понимаю, в случае 1 вкладчики получат компенсации из фонда гарантирования вкладов. В случае же 2, который сейчас применим ко многим банкам, вкладчики сейчас получают дулю с маком. Это за свои кровные деньги :)

Неправильно розумієте. Фонд гарантування вкладів закінчився би вже на першому банку (Промінвест або Надра).
Він розрахований на падіння одного невеликого банку, а не на паніку на ринку.
Tall&k

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 15:11

Фонд гарантирования вкладов начинает работать, когда банк становится банкротом. Ни в одном из упомянутых случаев этого не было. Понятно, что такая ситуация выгодна банкирам и, мягко говоря, абсолютно не выгодна вкладчикам.
sergei76

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 15:21

Вывод однозначен. Деньги из банков Украины нужно ТОЛЬКО ЗАБИРАТЬ. Руководство страны постаралось однако. За каких-то 9 месяцев положить всю банковскую систему...
Harry

Повідомлення Додано: Сер 01 кві, 2009 15:40

Harry написав:Вывод однозначен. Деньги из банков Украины нужно ТОЛЬКО ЗАБИРАТЬ. Руководство страны постаралось однако. За каких-то 9 месяцев положить всю банковскую систему...

Деньги счас нужно вкладывать в то, что дешевеет, т.е. в недвижимость :)
А не в банки.
julian

#<1 ... 4344454647 ... 1126>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми