Batarejkin написав:Юля Кіндра Юля , rfid - это не штриш-код , это радиометка . Это типа пэйпас , только на большем расстоянии считывается.
Я говорю про один із пристроїв, який є в нашому відділенні на банкоматі. Як мені пояснили, RF зчитує інформацію саме по штрих-коду, але там є і інші пристрої, які зчитують інфо безконтактним способом. Аби краще розібратися - запрошуємо до нашого відділення на екскурсію
Batarejkin написав:Юля Кіндра Юля , rfid - это не штриш-код , это радиометка . Это типа пэйпас , только на большем расстоянии считывается.
Я говорю про один із пристроїв, який є в нашому відділенні на банкоматі. Як мені пояснили, RF зчитує інформацію саме по штрих-коду, але там є і інші пристрої, які зчитують інфо безконтактним способом. Аби краще розібратися - запрошуємо до нашого відділення на екскурсію
Квесторе_поверніться написав:Або якщо на рахунку підвязаному до сейфа менше визначеного залишку то підтягнути ці кошти з сейфу. Як ці розпорядження задавати в ФМ.....щось не знайшов.
Сбылась извечная мечта человечества о неразменной монете В отделении его установить получилось?
Ага. Якщо Сейф безрозмірний. В відділенні не встановлював....поки...не було часу. Постараюсь встановити колись....цікаво, як ця фіча буде працювати?
Доручення на перечислення коштів на Сейф можна оформити лише у відділенні.
Юля Кіндра Подскажите, что значит "запрещенная транзакция 100(HostCode:.....100)" при попытке пополнить ПФ? Банк эмитент утверждает, что с лимитом все в порядке, не идет запрос, хотя 11 коп заблокировалось, код авторизации ввожу и... ошибка
Юля Кіндра Да, и хотел еще похвалить ваш банк. С сегодняшнего дня начали выплачивать остатки с текущих и карточных счетов Пивденкомбанка, вот пришел, думал опять как и везде начнут мурыжить, мол денег нет, запишитесь или еще какая отмазка, как было у всех остальных... Распечатали 2 бумажки, поставил две подписи и получил деньги в кассе. Провел в отделении 10 минут. Сумма пару десятков тыщ... Молодцы, что еще сказать, так держать
Вчера посетил 1-й раз (получить от Фонда Был послан, ибо захотели (!) оригинал справки о коде - ксерокопия считается тут некошерной Диспут с отв. сотрудником, в котором я настоятельно рекомендовал прочесть п. 2.3 инстр. 492 НБУ, закончился ответом "А нам так сказали - идите жалуйтесь". Это - полный незачет! Пришлось проехать лишних 25 км за справкой. В остальном - выдали вежливо и быстро. Ненавязчиво предложили депо - немного оставил:)
amc2000 І в чому банк не правий, коли вимагав від Вас оригінал коду?
П.2.3. Банк з метою ідентифікації резидентів має встановити:
для фізичної особи - прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, серію і номер паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу), дату видачі та орган, що його видав; відомості про місце проживання або місце перебування фізичної особи, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта, у якому органами державної податкової служби зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта; http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1172-03
Додатково див.: 2.1. Банки зобов'язані на підставі офіційних документів або засвідчених в установленому законодавством України порядку їх копій ідентифікувати клієнтів ...
V2 написав:amc2000 І в чому банк не правий, коли вимагав від Вас оригінал коду?
П.2.3. Банк з метою ідентифікації резидентів має встановити:
для фізичної особи - прізвище, ім'я та по батькові, дату народження, серію і номер паспорта (або іншого документа, що посвідчує особу), дату видачі та орган, що його видав; відомості про місце проживання або місце перебування фізичної особи, реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта, у якому органами державної податкової служби зроблено відмітку про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта; http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z1172-03
Додатково див.: 2.1. Банки зобов'язані на підставі офіційних документів або засвідчених в установленому законодавством України порядку їх копій ідентифікувати клієнтів ...
Первый раз за мою долгую жизнь банк захотел оригинал. Слово "оригинал" в тексте не вижу