|
Байки про банки і не тільки.... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 02 кві, 2009 17:10
cuteman написав:_Aleksandr_ написав:Цифри по відтоку, звичайно ... вражають 
Разные источники сообщают, что со второй половины марта отток приостановился. Проверим по данным за март.
Сам очікую того ж  . Думаю березень буде місяцем перелому тенденції. Але до мартовських даних ще добрий місяць ...
Щодо лютневих даних подібного і чекав, адже загальні цифри були відомі. Але бачити такі цифри втрат по конкретним банкам невесело ...
Форум втратив близько 20% депозитів юросіб за 1 місіць,
десь по 10 - 12 % втратили Укрексим, Альфа та Райф
Укрсоц втрати до 10 % депозитів фізосіб за місяць, стільки ж - Приват ...
Тож і залишається лише сподіватись на зміну тенденції ... 
-
_Aleksandr_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 17:51
юрики за місяць поклали на депо в ощаді 748,849млн
Востаннє редагувалось idontbite в Чет 02 кві, 2009 18:02, всього редагувалось 1 раз.
-
idontbite
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 18:00
cuteman написав:Ilizarov написав:Блин, ну и как относиться к этим данным? насколько они правдивые?
Можно сделать много интересных выводов. Например, по универсальным/гибким депозитам (до востребования) есть приток по нескольким банкам: Форум +129 млн. грн Правекс +28 Альфа +24 ВТБ +7 Эрсте +3 А вот у Привата аж минус 851(!) млн. Почему-то Укрсибу "активни гроши" не помогли - отток 165млн.
Да потому, что УкрСиб поскупился на проценты по Активным долларам и Евро. По Еврику -- всего 5% годовых... Унылая цифра. Весьма и весьма скромный запас прочности (при нынешней-то инфляции!).
Вполне соизмеримо с европейскими ставками депозитов.
Вот народ и голосует ... ногами.
А в Правэксе вчера на 1 месяц Евро 10,8%. Почувствуйте разницу. Находятся оба банка дверь в дверь...
-
melania
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 18:08
квестор написав:"Единственным новым инвестором Альфа-банка может стать государство" "Мне кажется, что вхождение государства в капитал частных банков сегодня почти неизбежное зло..." заявив президент Альфа-банку П. Авен... ..і я з ним згоден...
Квесторе, можливо Альфа не заслуговує такого високого місця в третій палаті?
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 18:15
idontbite написав:newsweek написав:обгрунтуйте будь-ласка, чому держава заливає сама собі і ніяк не хоче перемайтися проблемними банками
а чому у банків ніхто не купує заставне житло за цінами вдвічі вище ринкових? гадаю, банки у кілька разів завищили свою вартість, от держава і не поспішає перейматися
Вартість заставного майна якось корелює з вартістью банку?
А не поспішають з покупкою, бо невідомо коли пройдуть вибори. 
-
Студент Иванопуло
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 19:07
Karabas Barabas написав:квестор написав:"Единственным новым инвестором Альфа-банка может стать государство" "Мне кажется, что вхождение государства в капитал частных банков сегодня почти неизбежное зло..." заявив президент Альфа-банку П. Авен... ..і я з ним згоден...
Вообще-то цитата из статьи про Альфа-Банк РФ.
-
Инспектор
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 19:30
Инспектор написав:Karabas Barabas написав:квестор написав:"Единственным новым инвестором Альфа-банка может стать государство" "Мне кажется, что вхождение государства в капитал частных банков сегодня почти неизбежное зло..." заявив президент Альфа-банку П. Авен... ..і я з ним згоден...
Вообще-то цитата из статьи про Альфа-Банк РФ.
Альфабанк РФ має пряме відношення до нашого...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 19:53
Від нового рейтингу я в захваті!
Радий, що можу простежити в ньому і свої ідеї (це позиції ОТП, Астри, МТБ, Піреус, Фолькс, Банк Кіпру, ПроФін).
Одразу прошу усіх бажаючих прокоментувати такі думки:
1) в Ерсте не приймають депозити понад 1 млн дол./євро. У гілці дійшли висновку, що не знають, що з ними робити, тобто банк не планує залучатися у фінансування реальної економіки;
2) наскільки відмінні позиції ПУМБ+Донгор та Хрещатик? Не думаю, що вони у зовсім різних групах;
3) сильний Креді Агріколь ще мало зробила добра Індексу;
4) Укрсоц як структура страждає разом із італійскою мамою Унікредит, його позиція мотивується, очевидно, харизмою Тимонькіна;
5) є великі зауваження щодо майбутнього БТА, враховуючи проблеми в Казахстані (арешти у зв'язку з корупцією).
Прокредит за розмірами активів поза ТОП-40. Не кажучи вже про Астра, Фолькс, Хоум Кредит. Останнього, до речі, щойно відкрив до себе.
Днями відкрию рахунок у ІНГ Україна - чіпову картку з 10% річних на залишок. А офіс Кредо там через дорогу, може зазирну, коли щось у кишенях з'явиться 
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 19:58
reef написав:eromeo написав:Квестор, а можно вопрос? Кто это под № 28 - МТР? Смотрю, Астра все-таки переместилась в палату Б! И еще!!!! Квестор, а где Бегемот?!! Неужели он в палате ГГГ?
А нам, простым вкладчикам, какой толк от этой Астры?
Надійні гривневі депозити у зручно розташованих офісах.
-
I.De
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 кві, 2009 20:08
Karabas Barabas написав:Альфабанк РФ має пряме відношення до нашого...
Это я знаю. Уточнил для тех, кто не будет вникать в то, что в статье речь идет о материнской компании.
-
Инспектор
-
-
- Подякував: 10 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
|