Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Webracer написав:В тарифах Ощадної картки вказано, що можна без комісії знімати гроші в будь-якому банкоматі України. Але разом з тим у дужках зазначається, що може бути комісія іншого банку. З власних спостережень, які банки беруть комісію при знятті готівки з Ощадної картки Мастеркард і які не беруть?
Шановний Webracer, рекомендуємо звернутись з даним запитанням безпосередньо до Банка-еквайера. Дякуємо за звернення!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Webracer написав:В тарифах Ощадної картки вказано, що можна без комісії знімати гроші в будь-якому банкоматі України. Але разом з тим у дужках зазначається, що може бути комісія іншого банку. З власних спостережень, які банки беруть комісію при знятті готівки з Ощадної картки Мастеркард і які не беруть?
Шановний Webracer, рекомендуємо звернутись з даним запитанням безпосередньо до Банку-еквайеру. Дякуємо за звернення!
Я ж не можу звернутися в кожний банк України, я ж не знаю де може знадобитися зняти гроші і який банкомат буде поряд. Я впевнений, що є люди які з цим стикалися. І не вірю, що у вас немає таких даних.
Шановний Webracer, рекомендуємо звернутись з даним запитанням безпосередньо до Банку-еквайеру. Дякуємо за звернення!
Я ж не можу звернутися в кожний банк України, я ж не знаю де може знадобитися зняти гроші і який банкомат буде поряд. Я впевнений, що є люди які з цим стикалися. І не вірю, що у вас немає таких даних.
Звертаємо Вашу увагу на те, що зі сторони Дельта Банку комісія відсутня. Як повідомлялося раніше, наявність комісії за зняття готівки зі сторони іншого Банку рекомендуємо уточнювати безпосередньо перед фактом зняття коштів у даного Банка.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Отримуйте соціальні та пенсійні виплати на картку Дельта Банку! Детальніше на сайті: http://deltabank.com.ua/personal/debit- ... iyna/#full
Для Дельти вигідно, щоб клієнт знімав з Ощадки в банкоматі іншого банку чи навпаки не вигідно? Маю на увазі фінансовий момент, бо зрозуміло, що знімаючи готівку в іншому банку у Дельти зменшується потреба в постійному підвозі готівки в свої банкомати. Я можу знімати, наприклад, лише в російських банках, щоб їх піднапрягти, але чи фінансово вони від цього не виграють?
Webracer написав:В тарифах Ощадної картки вказано, що можна без комісії знімати гроші в будь-якому банкоматі України. Але разом з тим у дужках зазначається, що може бути комісія іншого банку. З власних спостережень, які банки беруть комісію при знятті готівки з Ощадної картки Мастеркард і які не беруть? Можливо у офіційного представника є список?
вроде украинским банкам запретили брать доб. комиссию за снятие нала с банкомата - у многих даже сообщение типа: "банк "Рога и Копыта" комиссию не берёт, комиссия согласно тарифов вашего банка" (т.е. комиссию за такую операцию устанавливает только банк выпустивший карту, а банк владелец банкомата доп. комиссию с клиента брать не может)
З.Ы. по всей видимости могут быть иногда ситуации когда можно нарваться на банкомат не украинского банка
Востаннє редагувалось uaprofi в Пон 11 сер, 2014 00:28, всього редагувалось 1 раз.