Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 150151152153154 ... 1612>
Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 19:55

Уважаемый Квестор! Объясните, пожалуйста, прыжки балансового капитала и капитала в фин результатах "Кредобанка":в январе +30% и + 40% соответственно, в феврале - 4% и -3%, а в марте -85% и -46%. Так скоро в этом банке и капитала не останется, а он у нас в палате А. Или это особый стиль работы поляков. Может так и должно быть, а я зря переживаю. Спасибо.
вик123

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 20:17

Згідно аналізів АУБ Форум збільшив статутний капітал з 160,567 млн.ЄВРО у січні до 229,583 млн.ЄВРО у лютому. Не слабо так
idontbite

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 20:40

petra1000 написав:
квестор написав:
idontbite написав:Мені чомусь приглянулись ось ці пацієнти:

1. Ерсте
2. Астра
3. Сбєрбанк Росії
4. Ощадбанк
5. Свед
6. ВТБ

А чому в перелік банків Ви включили.".спецагента Ощад"?....на банк він схожий лише наявністю ліцензії та назвою....Спецагент Ощад- це Контора по фінансуванню Нафтогазу (53% кредитного портфелю)...тобто знущання над здоровим глуздом та основними принципами банкінгу+ дика технологічна відсталість....звичайно він не загине(..бо, інструмент) але це не банк...це глум...і сором. Тому , тільки як місце зберігання грошей....можливо, ....але бридко ...

Уважаемый Квестор! Мне порой кажется, что Вы агент ФСБ!
Искренне хочу ошибиться!

Шановний Квесторе!
Давеча Вы говорили, что в школе не любили микроскопы, а "бавились" телескопами. Как в таком случае у Вас на 37-е место попал ПроФинБанк, который в рейтинге НБУ занимает лишь 151-е место? Может это Ваш собственный банк?
reef

Подякував: 194 раз.
Подякували: 198 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 21:41

petra1000 написав:
квестор написав:

1. Ерсте
2. Астра
3. Сбєрбанк Росії
4. Ощадбанк
5. Свед
6. ВТБ

А чому в перелік банків Ви включили.".спецагента Ощад"?....на банк він схожий лише наявністю ліцензії та назвою....Спецагент Ощад- це Контора по фінансуванню Нафтогазу (53% кредитного портфелю)...тобто знущання над здоровим глуздом та основними принципами банкінгу+ дика технологічна відсталість....звичайно він не загине(..бо, інструмент) але це не банк...це глум...і сором. Тому , тільки як місце зберігання грошей....можливо, ....але бридко ...

Искренне хочу ошибиться!

Це була дещо емоційна характеристика якості роботи менеджменту Ощада...Складається враження, що лише п.Морозов пробував наблизити цей "інструмент" до банку....
Ваше щире бажання не буде обманутим. :lol:
квестор

Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 21:46

reef написав:
petra1000 написав:
квестор написав:

1. Ерсте
2. Астра
3. Сбєрбанк Росії
4. Ощадбанк
5. Свед
6. ВТБ

Искренне хочу ошибиться!

Шановний Квесторе!
Давеча Вы говорили, что в школе не любили микроскопы, а "бавились" телескопами. Как в таком случае у Вас на 37-е место попал ПроФинБанк, который в рейтинге НБУ занимает лишь 151-е место? Может это Ваш собственный банк?

На превеликий жаль я не є власником Societe Generale , українським вкрапленням якої є ПроФін.... :wink:
А це французьке банківське "сузір"я" добре видно на світовому банківському небосхилі....навіть без телескопу.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 21:57

idontbite написав:Згідно аналізів АУБ Форум збільшив статутний капітал з 160,567 млн.ЄВРО у січні до 229,583 млн.ЄВРО у лютому. Не слабо так

Відбулась реєстрація проведеної восени емісії....не більше.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 22:17

Банк Морской

Ув. КВЕСТОР !
Извините за назойливость мою... Я писал Вам в личку сообщение.
Если сможете, пожалуйста, ответьте мне на мой вопрос.
Спасибо заранее.
shlang

Подякував: 133 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 22:17

вик123 написав:Уважаемый Квестор! Объясните, пожалуйста, прыжки балансового капитала и капитала в фин результатах "Кредобанка":в январе +30% и + 40% соответственно, в феврале - 4% и -3%, а в марте -85% и -46%. Так скоро в этом банке и капитала не останется, а он у нас в палате А. Или это особый стиль работы поляков. Может так и должно быть, а я зря переживаю. Спасибо.

....бо, ЧЕСНО РЕЗЕРВУЄТЬСЯ І ФІКСУЄ ЗБИТОК.....
......у грудні був+ бо поляки трішки залили ресурсів, у січні-лютому банк , очевидно , критично оцінив ризики і в повному обсязі зарезервувався, що автоматично призводить до збитків та втраті капіталу....молодці , не побоялись показати справжній обсяг проблем !!! ..одночасно підтвердивши збільшення у квітні статутного капіталу на понад 1млрд.грн..........
....заповажав я шляхту за таку сміливість і рішучість. :!:

ПС. По діям Кредо можна оцінити РЕАЛЬНИЙ стан проблематики пацієнтів нашого лазарету.. :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 кві, 2009 22:57

квестор написав:
вик123 написав:Уважаемый Квестор! Объясните, пожалуйста, прыжки балансового капитала и капитала в фин результатах "Кредобанка":в январе +30% и + 40% соответственно, в феврале - 4% и -3%, а в марте -85% и -46%. Так скоро в этом банке и капитала не останется, а он у нас в палате А. Или это особый стиль работы поляков. Может так и должно быть, а я зря переживаю. Спасибо.

....бо, ЧЕСНО РЕЗЕРВУЄТЬСЯ І ФІКСУЄ ЗБИТОК.....
......у грудні був+ бо поляки трішки залили ресурсів, у січні-лютому банк , очевидно , критично оцінив ризики і в повному обсязі зарезервувався, що автоматично призводить до збитків та втраті капіталу....молодці , не побоялись показати справжній обсяг проблем !!! ..одночасно підтвердивши збільшення у квітні статутного капіталу на понад 1млрд.грн..........
....заповажав я шляхту за таку сміливість і рішучість. :!:

ПС. По діям Кредо можна оцінити РЕАЛЬНИЙ стан проблематики пацієнтів нашого лазарету.. :wink:

Розкриваєте нам очі!
I.De

Подякував: 17 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 06 кві, 2009 11:08

квестор написав:
idontbite написав:Шановний Квесторе, на вашу думку, як останні данні від АУБ вплинули на стан пацієнтів у шпиталі?
Ніяк...цифри відтоку коштів клієнтів є цікавими, але цілком прогнозованими із раніше озвученої інформації нБУ..."аналізи" АУБ надає сумнівної якості і в обмежених показниках...Чекаєм "Основних тенденцій грошово-кредитного ринку за березень " та фінансовий стан банків на 1,04,09 від "хвельдшера"...

Это точно, что за 0 в половины банков, где убытки? Теряет репутацию АУБ. Когда все хорошо это одно, а реальная морда видна когда ситуация хреновая! :evil:
Просто Виталий

Подякував: 2 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 150151152153154 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор