Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
misterA написав:Сумна історія повернення депозиту - короткий звіт для клієнтів Дельта Банку. Львівське відділення, вул..Коперніка, 10. 18 серпня – завершився депозит. Сума до виплати – 2200 доларів США. Написав і зареєстрував письмову вимогу щодо виплати коштів. Не виплатили нічого. 19 серпня – вирвав 100 доларів. 20 серпня – виплатили 200 доларів. Написав і зареєстрував заяву про надання пояснень і графіку виплати. Опублікував звернення до ДО на форумі. 21 серпня – виплатили 200 доларів. 22 серпня – виплатили 500 доларів. Прорив! Невже ДО допоміг? 23-25 серпня – вихідні. 26 серпня – виплатили 500 доларів. Ще трохи – і кінець цим митарствам… 27 серпня – не так сталось, як гадалось! Ранковий дзвінок з банку: - Вибачте, сьогодні інкасації не буде (?!), приходьте завтра… 28 серпня – дзвінок з банку. Вибачте, інкасація буде пізно увечері, давайте завтра… Сьогодні ж спілкувався з начальником відділення. Два головні меседжі: «нам НБУ зняв заявки на купівлю валюти на МВР»(?- до чого тут я і мої нещасні кількасот доларів готівкою?) і «нічого обіцяти не можу»… Запитання до ДО (сподіваюсь, не риторичні): Чи є в Дельта Банку хто-небудь, хто може пообіцяти, що завтра ця сумна історія матиме щасливе закінчення? Або скільки ще днів мені потрібно їздити через пів міста, щоб забрати решту 700 доларів? P.S. Поcпілкувавшись ще з двома клієнтами того ж відділення, я переконався, що на їхньому фоні історія моєї боротьби виглядає практично як переможна реляція. В їхньому активі – виплати по 50-100 зелених в день (не подумайте, що кожного дня) і щоденні навіювання: ще трі-і-ішечки зачекати. Ось-ось все налагодиться, ситуація стабілізується, підвезуть готівку, поповнять статутний фонд, НБУ задовольнить заявку, головний офіс дасть добро і ще чорт-і-що… Сьогодні наче четвер, і дощик у Львові щойно випав – але, мабуть, це ще не той четвер…
Слава богу на юго-востоке (или в центре) проблем с валютой нет. Спокойно снимал с ощадки зелень без предупреждения. Валюта всегда была. А вот в Киеве и на западе страны явные проблемы. Неужто все доллары на революцию пошли? Но это так, шутка)))
good_times написав:[quote="2522248:cdj"]отправить все межбанковские платежи созданные 25.08.2014 и выплатить КАЖДОМУ отправителю 0.4% от суммы каждого задержанного перевода
Почему 0,4%?
4 дня просрочки. 0.1х4 (26,27,28,29 августа).
Ну там действительно 3 дня дается на перевод. Надо считать с 29.08 (или с 01.09, если после 17:00 создавали), я так понимаю.[/quote] Считается с 26-го. Разве что у меня в договоре будет прописан иной срок. Если не прописан - действует статья 8.1 иначе работает статья 8.4 и тогда считается либо с 25 либо с 29-го включительно.
Статья 8.4 ограничивает банки в сроках указываемых в регламентах, а 8.1 приписывает регламент, если банк не прописал иной регламент. Так что против дельты сейчас её же собственный регламент и статья 8.1. Я обращался в банк ещё 27.08. Моё обращение было проигнорировано.
KIM написав:Требую официально зарегистрировать жалобу на Дельта Офишиал в связи с полным игнорированием запросов клиентов.
В случае возникновения у Вас вопросов, жалоб и предложений - у Вас есть возможность обратиться в Банк: — с помощью функционала «Запит до Банку» в СДБО «myDELTA»; — направив письмо на электронный адрес Банка: consultant@deltabank.com.ua или info@deltabank.com.ua. Также хотим добавить, что информация относительно Вашего вопроса была предоставлена в телефонном режиме.
Ага, действительно случилось чудо и после устроенного мною скандала на горячей линии, мне перезвонил начальник отделения, который ранее в тот же день сбрасывал мои вызовы, и сообщил о невероятной сумме, которую я могу забрать. Столь невероятную сумму единоразово я уже и забыл когда получал. Уже сегодня эта сумма уменьшилась в два раза. Я так понимаю, эффект пендаля проходит? Так я могу повторить, хоть это и не доставляет мне никакого удовольствия, поверьте. Неужели с вами можно работать только криком и ругательствами? Надеюсь что нет и оставшаяся совершенно незначительная трехзначная сумма будет мною получена без нервотрепки.
Шановний misterA, ми приносимо вибачення за незручності. Зі свого боку ми докладемо максимум зусиль для врегулювання Вашого запитання завтрашнім днем.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/