Тракторист
пробовал сто раз эту функцию и все сто раз было успешно
|
|
![]() Шановний Haza,
в своїй роботі Дельта Банк неухильно дотримується норм чинного законодавства України. Про зміни Клієнти будуть проінформовані на сайті Банку, а також з допомогою СМС-повідомлення. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Уважаемый Powerlife,
мы приносим извинения за доставленные неудобства. Со своей стороны мы приложим максимум усилий для решения Вашего вопроса в сжатые сроки. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: ДельтаУв. ДО, во вторник вы мне пообещали решить вопрос о выдаче мне средств с дол. карты и сообщить, в среду мне позвонил представитель Дельтабанка и пообещал позвонить в пятницу с решением данной проблемы. До конца пятницы конечно же время еще есть, но практика подсказывает, что сегодня мне не стоит ожидать звонка. Потому спрашиваю очередной раз - как мне получить мои средства с карты?
![]()
Ніхто вас не судить, але панове коментатори дивляться на речі менш емоційно, ніж ви, що в такій ситуації цілком нормально. Доки у вас не буде офіційних доказів участі чоловіка у АТО, ви нічого не доб’єтесь. Задумайтесь над тим, що довідка про участь у АТО і отриману шкоду здоров’ю впливає не лише на ситуацію з банком, а і на лікування, реабілітацію і подальші можливі пільги. Потрібно слати офіційні письмові запити до командира частини, військкомату, генштабу, Міністерства оборони і т.д. Можливо, через адвоката (тоді відповідь має бути за 10 днів, а не за 30). Якщо не допоможе, то взяти у свідки людей, що служили з чоловіком і йти до суду. Саме довідка про участь у АТО - це ваш ключ до подальшого вирішення проблем. У протилежному випадку вам кожен раз доведеться вмовляти і благати, як ось зараз, і те, що вас почують і підуть вам на поступки - дуже малоймовірно. Я не думаю, що допомогти вам і списати відсотки без будь-яких документів може зробити будь-хто зі службовців банку, крім, скажімо Попової, але я не думаю, що вона буде таким займатись. Тому, вам потрібно підійти до вирішення проблеми з правильного кінця і зосередитись на довідці. ![]() Брешете. Я свій гривневий депозит забирав неділю,та ще й картку заблокували,мабуть щоб швидше віддати."Патамучто ситуація сложная".Де ж тут неухильне дотримання норм чинного законодавства, культури обслуговування.Чи ви тільки інформувати суспільство можете, що ви один з найкращих банків. Це чиста правда.Якщо ви такі справедливі, давайте звяжемось, поясните,чому ваші слова не відповідають дійсності.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|