К сожалению, проблема присутствует при использовании опции DCC. В этом случае банк продавца конвертирует сумму в гривну, затем Дельта в доллар и опять в гривну.
|
|
![]()
А чего не в тему. Подходишь с картой в кассу Дельты. Просишь снять 100$, а тебе - выдать $ не можем только грн. Раньше это можно было трактовать как нарушение - сейчас все законно.
![]() Шановний Lambada, розмір комісії за зняття готівки в банкоматах за кордоном вказаний у Тарифах на обслуговування карткового рахунку. Для надання коректної відповіді просимо вказати назву Тарифного пакету, в якому обслуговується Ваша картка. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Дельта не віддає ні центу у відділенні в м.РівнеСьогодні в черговий раз я не отримав ні центу з чарівного гаманця.Дуже чарівний -туди кладеш,а звідти дуля. ДО написали,що прикладуть всіх зусиль,а в результаті звичайнісіньська брехня! Ні єдиного центу,хоча би для сміху 10 $ дали. Питання до ДО .
1. Коли я отримаю заявлену суму ? 2. Коли я зможу отримати всі свої кошти які у мене є на картках Дельтабанку? 3. Чи потрібно для прискорення процесу писати скаргу до нацбанку?
![]() Шановний Василь-Рівне,
дозвольте Вас запевнити, що співробітники нашого Банку зацікавлені у вирішенні Вашого питання в найкоротший термін. Ми працюємо над врегулюванням ситуації. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Уважаемый Moneta,
мы передали информацию в профильное подразделение Банка. Благодарим, что сообщили. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: ДельтаУ мене поточний рахунок з карткою, і чарівний гаманець.
де дивитися тарифи? ![]() Шановний Василь-Рівне,
заповнюємо Вас, в найближчий час питання буде врегульовано. Приносимо Вам щирі вибачення за тимчасові незручності. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|