Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Тарас Бульба написав:П.С. Терміново проводьте курси по підвищенні кваліфікації працівників, бо так далі жити не можна. Виявляється що на міжбанку можна продавати за тим курсом який скаже клієнт, чого не знають деякі працівники у відділеннях і навіть на гарячій лінії...
Хм...как то странно, должны были Вам предоставить информацию. Может быть Вы не корректно вопрос поставили?
Наприклад як? Якщо питають по якому курсу буде продаж і коли, то я думаю можна чітко відповісти... Ви певно мали на увазі некоректну відповідь мені дали...
П.С. За курсом який вибере клієнт. Немає цього дня такого курсу, отже заявка переноситься ще на день. І т.д.
Востаннє редагувалось Тарас Бульба в Пон 01 вер, 2014 19:31, всього редагувалось 1 раз.
короче я так понял, судя из постановления НБУ, что валюты мы уже не увидим. в лучшем случае отдадут гривну по курсу банка, а курс у банка не очень мягко говоря.
Тарас Бульба написав:Наприклад як? Якщо питають по якому курсу буде продаж і коли, то я думаю можна чітко відповісти... Ви певно мали на увазі некоректну відповідь мені дали...
Просто питання які ми надаємо, можуть бути не чітко сформовані і не так трактовані
Уважаемый Alexus999, Ваш запрос находится в работе. О результатах сообщим дополнительно.
Delta official До сих пор с 8.08.2014 не могу забрать деньги с закончившегося депозита. По обращению № 2330245 до сих пор практически ничего не выполнено, одни завтраки.
BUCH написав:короче я так понял, судя из постановления НБУ, что валюты мы уже не увидим. в лучшем случае отдадут гривну по курсу банка, а курс у банка не очень мягко говоря.
Ну так исходя ис того что в постановлении указано, и с трактовки тут банковских сотрудников, то с текущих счетов можно снять сумму в ин. валюте, без использования карты
Уважаемый Alexus999, позвольте Вас заверить, что сотрудники нашего Банка заинтересованы в решении Вашего вопроса в кратчайшие сроки. Мы работаем над урегулированием ситуации.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
BUCH написав:короче я так понял, судя из постановления НБУ, что валюты мы уже не увидим. в лучшем случае отдадут гривну по курсу банка, а курс у банка не очень мягко говоря.
Ответ официального представителя ПУМБ на его ветке: Де-факто Постанова НБУ №540 обмежує депозитних клієнтів ПУМБ лише в отриманні валютної готівки у наших банкоматах з можливістю отримувати USD. Щодо інших випадків, то, як і раніше, клієнти зможуть отримувати готівку у відповідній валюті зі свого рахінку у касах ПУМБ згідно з встановленими НБУ лімітами (зараз це еквівалент 15000 грн/день). viewtopic.php?p=2528894#p2528894
Востаннє редагувалось Alexus999 в Пон 01 вер, 2014 19:42, всього редагувалось 1 раз.
larnic написав:Не подскажете, может кто снимал в последнее время с ОК1 в Атмосфере наличные? 28 августа сняла в банкомате банка Пивденний (сеть Атмосфера) 5000 грн с ОК1-2000+2000+1000 грн
ОК1 Visa, может быть? С ОК1 Дебит - ограничения как я описал.
Нет, и с ОК1 Visa, и с ОК1 Дебит в Пивденном сняла по 5000 грн
Alexus999 написав:Ответ официального представителя ПУМБ на его внтке: Де-факто Постанова НБУ №540 обмежує депозитних клієнтів ПУМБ лише в отриманні валютної готівки у наших банкоматах з можливістю отримувати USD. Щодо інших випадків, то, як і раніше, клієнти зможуть отримувати готівку у відповідній валюті зі свого рахінку у касах ПУМБ згідно з встановленими НБУ лімітами (зараз це еквівалент 15000 грн/день). viewtopic.php?p=2528894#p2528894
Если со счета будет выдача, то тогда ДА, а по карте нет!!! Если Вы будете снимать сумму в ин. валюте с использованием карты, то вам выдадут гривну, если со счета без карты то тогда да, валюту