|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 07 кві, 2009 15:40
чик написав:Подробнее всех о деятельности временной администрации (введена постановлением Правления НБУ от 20.01.2009) ответил Укрпромбанк. Звонили мы по телефону колл-центра 8-800-500-23-50. Ответили нам достаточно быстро: пока вклады, на которые не распространяется мораторий, получают при наличии в учреждении денег, по специальной картотеке. Для того, чтобы попасть в такую картотеку, нужно обратиться в отделение, где оформлен вклад… когда я давал туже инфо от своего нач. отделения на меня тут полфорума набросилось, что я дезу толкаю и сплетни распускаю - жду блин ваших извинений господа-товарищи
ЧИК-чирик!!Хоть я и не набрасывалась, но скажу для всех:"Ребята, давайте жить дружно!!!" Мы делаем общее дело( ну кроме тех, кто форумом ошибся)!!!
Киевляне пусть простят за "наглость", мы прекрасно понимаем, что делают в основном все они!
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 15:59
Scanderbeg написав: Я вам, Моргано, продав непогану ідею.
 Сколько я вам должна? Ви маєте організаторські здібності і замість, аби лазити по місіях МВФ, ви б зв'язалися з гарними хлопцями та дівчатами з метою організації протестів на відсторонення Майданюка.
PS: Пане Майданю, ви не думайте, що у вас позиція занадто залізо-бетонна. Я би вам радив самому подати у відставку!
Странная у вас позиция... Вот вы обгаживаете наше письмо в МВФ, а сами предлагаете реальный бред! Ну причем тут Майданюк? Уберут его, поставят другого! Работа у него такая! Кроме того, ведь это не он довел банк до такого состояния! Возьмите к примеру те банки, где нет Майданюка (Надра, Родовид и т.д.) - там что, деньги выплачивают?! Самый лучший временный админ был в банке "Киев", который сказал, что деньги в банке есть и пообещал их выплатить. А потом его грохну... ой, сорри, "сердечный приступ" это сейчас называется.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 16:01
Morgana написав:Странная у вас позиция... Вот вы обгаживаете наше письмо в МВФ, а сами предлагаете реальный бред! Ну причем тут Майданюк? Уберут его, поставят другого! Работа у него такая! Кроме того, ведь это не он довел банк до такого состояния! Возьмите к примеру те банки, где нет Майданюка (Надра, Родовид и т.д.) - там что, деньги выплачивают?! Самый лучший временный админ был в банке "Киев", который сказал, что деньги в банке есть и пообещал их выплатить. А потом его грохну... ой, сорри, "сердечный приступ" это сейчас называется.
Вы не поняли идею . Целью не является возвращение депозитов ВСЕМ вкладчикам (что в сущности невозможно). Scanderbeg написав: Ідея така -- ми вам акції протесту про відсторонення Майданюка, а ви нам (тобто 10-15 чол.) повертаєте депозити.
Востаннє редагувалось Ferlakur в Вів 07 кві, 2009 16:05, всього редагувалось 1 раз.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 16:02
Lesia написав:Чукча написав:Morgana, совершенно согласен с Вашим вектором! По поводу ответов из НБУ, если надо могу выложить скан последного, отвечали не долго... всего чуть меньше двух месяцев, из 4 адресатов ответил один!!! Смысл такой, что да, действительно, они должны отдать деньги, но все вопросы к Майданюку!!! А вот Майданюк, мне лично, ни на доно письмо не ответил! И привлекать его к админ- ответственноси, хотя бы, я попытаюсь. Есть мысли.
Майданюку писала 4 раза, 3по почте 1 в приёмную заносила лично, ответы приходят через 2 месяца, а то и больше, с даты получения письма адрессатом, текст один и тот же - в таком плане "извените, простите, мы не виноваты это всё проделки НБУ, а мы просто исполняем их приказы и хотим чтобы банк стал - стабильным.....и т.д." И самое основное что пишу на имя временного администратора, а ответ приходит за подписью - "Начальника департамента организації продаж продуктів роздрібного бізнесу" ...???
Мне Укрпром ответил через 1,5 месяца, когда повестку в суд получил.
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 16:05
Ferlakur написав:Morgana написав:Странная у вас позиция... Вот вы обгаживаете наше письмо в МВФ, а сами предлагаете реальный бред! Ну причем тут Майданюк? Уберут его, поставят другого! Работа у него такая! Кроме того, ведь это не он довел банк до такого состояния! Возьмите к примеру те банки, где нет Майданюка (Надра, Родовид и т.д.) - там что, деньги выплачивают?! Самый лучший временный админ был в банке "Киев", который сказал, что деньги в банке есть и пообещал их выплатить. А потом его грохну... ой, сорри, "сердечный приступ" это сейчас называется.
Вы не поняли идею . Целью не является возвращение депозитов ВСЕМ вкладчикам (что в сущности невозможно).
Правильно, вернут тем, кто активнее требует и предпринимает какие-то действия. Ну или большие суммы (от 100 000 у.е.) за приемлемый откат. А наши суммы им просто не интересны (откат маленький)
-
Morgana
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 16:12
Morgana написав:Правильно, вернут тем, кто активнее требует и предпринимает какие-то действия. Ну или большие суммы (от 100 000 у.е.) за приемлемый откат. А наши суммы им просто не интересны (откат маленький)
Мда, Вы на своей волне...  Прочитайте внимательно пост Scanderbeg, там речь совсем о другом.
-
Ferlakur
-
-
- Подякував: 323 раз.
- Подякували: 322 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 16:21
Morgana написав:Scanderbeg написав:PS: Пане Майданю, ви не думайте, що у вас позиція занадто залізо-бетонна. Я би вам радив самому подати у відставку!
Странная у вас позиция... Вот вы обгаживаете наше письмо в МВФ, а сами предлагаете реальный бред! Ну причем тут Майданюк?
??? Майданюк це конкретна особа, яка приймає конкретні рішення. От наприклад Майданюк може прийняти рішення видати комусь депозит і він приймає і депозити комусь таки видають! Наприклад, ініціативній групі N1... До речі, теж не погана ідея, нехай пан Майданюк пояснить громадскості, на яких підставах саме цим людям було видано депозити? А от як може нам допомогти МВФ, я не розумію. І навіть, якщо наш уряд пристане до пропозицій МВФ відносно рекапіталізації, то все одно це рішення проходитиме через п. Майданюка! І саме від нього залежить, що буде обрано за пріорітет, чи повернення депозитів, чи затягування часу. Принаймні атака на Майданюка може змусити його частіше виходити на люди і щось пояснювати, а не тільки у переддень переводу банка у тимчасові члени ФГВ! Я якось не дуже слідкую за ситуацією з іншими банками, але мені здавалося, що тамтешні голови ТА якось більш люб'язно ставилися до ЗМІ і щось постійно пояснювали. Де наш Майданюк? Він мені не подобається як голова ТА насамперед тим, що нічого не робить. Саме за його керівництва банк перевели у тимчасові члени ФГВ! Morgana написав:Уберут его, поставят другого!
Чисто статистично не може бути усе проти нас. Має ж колись пощастити! Наступний може бути краще. Morgana написав:Работа у него такая!
Будь-яку роботу можна робити добре, а можна пагано. Майданю усе робить пагано. І не треба його захищати. Захищайте себе і мене. Morgana написав:Кроме того, ведь это не он довел банк до такого состояния!
З січня місяця п. Майданюк особисто відповідають за стан банка. Якщо нічого на краще не змінилося (а стало гірше, насправді), то винен Майданюк і за це треба відповідати посадою. Не впорався -- гуд бай! Як кризис-менеджер він є абсолютним нулем. І чи не він був "наглядачем" в банку "Україна"? Чому саме нам виділили цього дегенерата? Досить з нас. Я хочу іншого! Morgana написав:Возьмите к примеру те банки, где нет Майданюка (Надра, Родовид и т.д.) - там что, деньги выплачивают?!
Тобто ви хочете бути "як всі"? Ну так і сиділи б собі і розмазували б сльози по щоках! Нащо в суди лізти? І мені байдуже, як справа в інших банках. І річ у тім, що депозити видають! Хіба вам не приклад ініціативна група? І вас влаштовує непрозорість цього процесу? Мене -- ні. Що зробив Майданюк для пошуку інвестора, що він зробив для відбиття атаки Привату, що він зробив, аби банк не перевели у тимчасові члени ФГВ? Що зробив Майданюк для передачі справ у прокуратуру для покарання шахраїв, що розікрали банк? Абсолютна бездіяльність. Результати -- негативні по всіх фронтах. Хіба ви цього не бачите? Morgana написав:Самый лучший временный админ был в банке "Киев", который сказал, что деньги в банке есть и пообещал их выплатить. А потом его грохну... ой, сорри, "сердечный приступ" это сейчас называется.
Ми здається з вами дещо помінялися ролями. Тепер уже я оптиміст, а ви песимістка.
-
Scanderbeg
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 17:30
Scanderbeg написав:Майданюк це конкретна особа, яка приймає конкретні рішення. От наприклад Майданюк може прийняти рішення видати комусь депозит і він приймає і депозити комусь таки видають! Наприклад, ініціативній групі N1...
Ви можете якось заохотити (підкупити) Майданюка, але примусити не зможете. Scanderbeg написав:До речі, теж не погана ідея, нехай пан Майданюк пояснить громадскості, на яких підставах саме цим людям було видано депозити?
Він на Вашу ідею і звертати уваги не буде. Scanderbeg написав:А от як може нам допомогти МВФ, я не розумію.
Українські можновладці повинні зрозуміти, що не ВСІ гроші можна красти. Зрозуміти це їм допоможе МВФ. Навіщо МВФ дає кредит Україні? Щоб Україна розплатилася з зовнішніми боргами. Якщо всі гроші МВФ будуть вкрадені (а все йде саме до цього), то як Україна погасить зовнішні борги? Якщо ми проінформуємо МВФ, то частина грошей НЕ БУДЕ ВКРАДЕНА і є маленька ймовірність, що ці гроші підуть на рекапіталізацію банків. Scanderbeg написав: І навіть, якщо наш уряд пристане до пропозицій МВФ відносно рекапіталізації, то все одно це рішення проходитиме через п. Майданюка!
Не Майданюк вирішує. Він лише виконує те, що мусить. Якщо пан Ю та пані Т не мають наміра рекапіталізувати банки, пан Майданюк нічого робити не буде. Scanderbeg написав:Наступний може бути краще.
Не буде. Тому що... читайте вище.
-
eivr
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 18:35
Morgana написав:Scanderbeg написав: Я вам, Моргано, продав непогану ідею.
 Сколько я вам должна? Ви маєте організаторські здібності і замість, аби лазити по місіях МВФ, ви б зв'язалися з гарними хлопцями та дівчатами з метою організації протестів на відсторонення Майданюка.
PS: Пане Майданю, ви не думайте, що у вас позиція занадто залізо-бетонна. Я би вам радив самому подати у відставку!
Странная у вас позиция... Вот вы обгаживаете наше письмо в МВФ, а сами предлагаете реальный бред! Ну причем тут Майданюк? Уберут его, поставят другого! Работа у него такая! Кроме того, ведь это не он довел банк до такого состояния! Возьмите к примеру те банки, где нет Майданюка (Надра, Родовид и т.д.) - там что, деньги выплачивают?! Самый лучший временный админ был в банке "Киев", который сказал, что деньги в банке есть и пообещал их выплатить. А потом его грохну... ой, сорри, "сердечный приступ" это сейчас называется.
+100! Да не обращайте внимания, у человека дефицит общения, и к тому же не понимает, что МАЙДАНЮКИ все одинаковые, а таких порядочных, как покойный из "Киева" -единицы.
-
ASSOL
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 07 кві, 2009 18:40
[quote="ASSOL"]просто прикольная реакция у народа на одну и ту же инфо, кстати, а это мне прикольно: Майданюк це конкретна особа, яка приймає конкретні рішення. От наприклад Майданюк може прийняти рішення видати комусь депозит і він приймає і депозити комусь таки видають! Наприклад, ініціативній групі N1... Хіба вам не приклад ініціативна група? І вас влаштовує непрозорість цього процесу? Мене -- ні. Що зробив Майданюк для пошуку інвестора, що він зробив для відбиття атаки Привату, що він зробив, аби банк не перевели у тимчасові члени ФГВ? Що зробив Майданюк для передачі справ у прокуратуру для покарання шахраїв, що розікрали банк?
по моему вполне здраво и по факту возврата депо инициативной труппе, вполне реально попробовать прижать ВА -это не война с приватом и всё слишком уж очевидно
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2