Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 614615616617618 ... 1097>
Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 18:47

Scanderbeg написав:
Як кризис-менеджер він є абсолютним нулем. І чи не він був "наглядачем" в банку "Україна"? Чому саме нам виділили цього дегенерата? Досить з нас. Я хочу іншого!

Так вам никто не мешает! Идите и добивайтесь, чтоб сняли Майданюка! Методы борьбы у всех разные, я вам свой не навязываю, и вы тоже, будьте так добры, не навязывайте мне свой. В нашей ситуации все средства борьбы хороши. Я подала в суд, написала жалобы в несколько инстанций, сейчас готовим письмо в МВФ. Кто-то ходит на акции - тоже борьба! И вы сделайте хоть что-нибудь, а то меня на все не хватает! Открою вам страшную тайну: у меня, кроме этого форума, информации, которую я собираю по всему интернету, судебных процессов по депозиту и письма в МВФ есть еще своя личная жизнь и работа.

Ну так і сиділи б собі і розмазували б сльози по щоках! Нащо в суди лізти? І мені байдуже, як справа в інших банках. І річ у тім, що депозити видають! Хіба вам не приклад ініціативна група? І вас влаштовує непрозорість цього процесу? Мене -- ні.

По моему я меньше всего похожа на ту, которая размазывает слезы! :lol:
А если и кто-то забрал свой депозит у Майданюка, то за определенный откат и уж никак не напрямую. В таких случаях это делается через доверенных лиц (если не знаете). На форуме куча подобных предложений забрать свой депозит за откат 30-40%! Что ж вы до сих пор его не забрали?
По поводу инициативной группы - не знаю, я рядом не стояла, поэтому не позволяю себе утверждать того, в чем не уверена.

Вас, кстати, на форуме практически не видно. Но сейчас, когда пошло какое-то оживление по поводу подачи письма в МВФ, вы тут как тут: "письмо в МВФ - фигня, суды - фигня, акции - фигня!" А что вы вообще делаете для возврата своего депозита? Сидите, разинув клюв и ждете, пока кто-то что-то сделает для вас? В таком случае, или как-то начинайте бороться (любыми методами) или избавьте меня на будущее от ваших комментариев по поводу моих действий.
Morgana

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 18:49

ASSOL написав:+100! Да не обращайте внимания, у человека дефицит общения, и к тому же не понимает, что МАЙДАНЮКИ все одинаковые, а таких порядочных, как покойный из "Киева" -единицы.

Між іншим, комічно підтверджується моя думка про сублімацію. Якраз я пропоную цілком реальну річ -- домагатися зняття Майданюка з посади голови ТА, а замість цього агресію перенесли на мене і мені уже доводять, що від моїх дій ніякої користі! Це як алккоголік, який причину своїх негараздів бачить в чому завгодно, тільки не в пияцтві.

Усі майданюки різні. Я проведу аналогію з футбольною командою. Ми є колективним власником клубу, а є тренер. Ми усі можемо не дуже добре розбиратися в деталях тренерського фаху, але чудово знаємо, які результати ми хотіли б бачити. Після провального сезону тренера звільняють і наймають іншого. Можна правда почати писати позови до ФІФА та УЄФА...
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 18:54

З січня місяця п. Майданюк особисто відповідають за стан банка. Якщо нічого на краще не змінилося (а стало гірше, насправді), то винен Майданюк і за це треба відповідати посадою. Не впорався -- гуд бай! Як кризис-менеджер він є абсолютним нулем. І чи не він був "наглядачем" в банку "Україна"? Чому саме нам виділили цього дегенерата? Досить з нас. Я хочу іншого!

А кто не дает???Добивайтесь!! Выберите вектор, в правильном направлении которого Вы уверены- и ВПЕРЕД!!! А то Вы чрезмерно настойчиво пытаетесь навязать свое мнение ув.Моргане, прекрасно понимая, что в данный момент она делает важное дело, а вы ее как будто специально отвлекаете.

Уверены в своей правоте???Отлично,будьте мужиком- идите и докажите!!!
Чика возьмите в помощь, еще кого-то, сделайте хоть что-нибудь полезное!! ХОЧЕТЕ IНШОГО??? ТАК СДЕЛАЙТЕ ХОТЬ ЧТО НИБУДЬ ДЛЯ ЭТОГО!!!
Востаннє редагувалось ASSOL в Вів 07 кві, 2009 19:10, всього редагувалось 1 раз.
ASSOL

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 18:55

Scanderbeg написав:
До речі, теж не погана ідея, нехай пан Майданюк пояснить громадскості, на яких підставах саме цим людям було видано депозити?

:shock: Вы сначала найдите человека, который признается, что он получил депозит за откат? :lol:
Morgana

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:03

Morgana написав:
Scanderbeg написав:Як кризис-менеджер він є абсолютним нулем. І чи не він був "наглядачем" в банку "Україна"? Чому саме нам виділили цього дегенерата? Досить з нас. Я хочу іншого!

Так вам никто не мешает! Идите и добивайтесь, чтоб сняли Майданюка! Методы борьбы у всех разные, я вам свой не навязываю, и вы тоже, будьте так добры, не навязывайте мне свой. В нашей ситуации все средства борьбы хороши. Я подала в суд, написала жалобы в несколько инстанций, сейчас готовим письмо в МВФ. Кто-то ходит на акции - тоже борьба! И вы сделайте хоть что-нибудь, а то меня на все не хватает! Открою вам страшную тайну: у меня, кроме этого форума, информации, которую я собираю по всему интернету, судебных процессов по депозиту и письма в МВФ есть еще своя личная жизнь и работа.
Так от і хочу спрямувати вашу активність у правильне русло. Я сам нічого робити не буду. Я як тренер, який бачить, що спротсмен робить щось не так і підказує, що має бути зроблено. Ви трохи захплюєтеся самим процесом, а треба "захоплюватися" метою. Це як наркотик. Це називається "сутяжництво" -- безглузде і виснажливе нишпорення по судах.

Я пропоную простіший шлях.

Morgana написав:
Scanderbeg написав:Ну так і сиділи б собі і розмазували б сльози по щоках! Нащо в суди лізти? І мені байдуже, як справа в інших банках. І річ у тім, що депозити видають! Хіба вам не приклад ініціативна група? І вас влаштовує непрозорість цього процесу? Мене -- ні.
По моему я меньше всего похожа на ту, которая размазывает слезы! А если и кто-то забрал свой депозит у Майданюка, то за определенный откат и уж никак не напрямую. В таких случаях это делается через доверенных лиц (если не знаете). На форуме куча подобных предложений забрать свой депозит за откат 30-40%! Что ж вы до сих пор его не забрали?
По поводу инициативной группы - не знаю, я рядом не стояла, поэтому не позволяю себе утверждать того, в чем не уверена.
А видача депозиту за відкат є злочином. Давайте спровокуємо цей злочин і підключемо ментів до цього? І якщо буде справа "за відкати", то легше буде і Майданюка скинути?

Morgana написав:Вас, кстати, на форуме практически не видно. Но сейчас, когда пошло какое-то оживление по поводу подачи письма в МВФ, вы тут как тут: "письмо в МВФ - фигня, суды - фигня, акции - фигня!"
Я сиджу і аналізую. І бачу, що суди безглузді. В місяць -- одне засідання. Про акції не писав так відверто. Відносно листа МВФ, вважаю безглуздим. Але я пропоную цілком реальну альтернативу. Атакувати Майданюка і це може його якось сподвигнути до якихось дій.

Morgana написав:А что вы вообще делаете для возврата своего депозита?
Нічого.

Morgana написав:Сидите, разинув клюв и ждете, пока кто-то что-то сделает для вас?
Так, я розраховую на чудо, що банк рекапіталізує держава.

Morgana написав:В таком случае, или как-то начинайте бороться (любыми методами) или избавьте меня на будущее от ваших комментариев по поводу моих действий.
Ні, отут вибачайте. Буду писати своє бачення вашої борні. Зараз я бачу, що ви "працюєте" не в тому напрямку. Моя центральна теза полягає в тому, що працювати треба з тими людьми, які безпосередньо керують процесом. І в нашому випадку ситуація проста, бо всім керує Майданюк, а отже на нього треба тиснути.
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:09

Morgana написав:
Scanderbeg написав:До речі, теж не погана ідея, нехай пан Майданюк пояснить громадскості, на яких підставах саме цим людям було видано депозити?
Вы сначала найдите человека, который признается, что он получил депозит за откат?
А таких людей, я підозрюю, не існує.

Це наївне кидалово. Принаймні мої спроби вивчити це питання привели до того, що вони не пропонують кеш з дисконтом. Пропонуються якісь дурниці, або якісь речі -- автомобіль, наприклад.

Давайте будемо реалістами. Я б депозит в Укрпромбанку не купив би навіть з дисконтом і в 90%. Звідки ж пропозиції про 40%?
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:11

Ще одне цікаве спостереження з галини статевої психології. Тут у форумі жінки принципово активніші за чоловіків.

Чоловіку соромно показати загалові, що він лох. А реакція жінок бурхлива і занадто хаотична...
Scanderbeg

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:20

Morgana написав:
Scanderbeg написав:
До речі, теж не погана ідея, нехай пан Майданюк пояснить громадскості, на яких підставах саме цим людям було видано депозити?

:shock: Вы сначала найдите человека, который признается, что он получил депозит за откат? :lol:

а зачем искать за откат, я думаю есть люди на форуме, которые знают ФИО некоторых членов актива, пусть ВА обьяснит за какиие заслуги активу выдали депо, они шо были первые в очереди или герои - инвалиды ВО?
чик

Подякував: 6630 раз.
Подякували: 1170 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:48

Так от і хочу спрямувати вашу активність у правильне русло. Я сам нічого робити не буду. Я як тренер, який бачить, що спротсмен робить щось не так і підказує, що має бути зроблено. Ви трохи захплюєтеся самим процесом, а треба "захоплюватися" метою. Це як наркотик. Це називається "сутяжництво" -- безглузде і виснажливе нишпорення по судах.

Можно детский вопрос???Дядя, а кто ты такой??? Что это за наглые заявления типа хочу спрямувати... Спрямовуй у себя дома . Тренера мы себе не приглашали,, мы не в спортивной секции для подростков, выросли уже . Да и какой из дяди тренер???. Той, шо нiчого сам не робить, та ще i наркоту вживае
(а иначе откуда дяде известно "як це") _ от такого "тренера" и жена родная сбежала, видимо, вот он Морганочку нашу и выбрал для своего внимания, вот только дядя опустился уже до неприкрытого хамства(см. выше), еще такое повторится- пожалуюсь модератору.

Дядя не согласен с действиями Морганы, ну просто оччччень недоволен, и тут же требует , чтобы она его защищала--это уже диагноз!!!
ASSOL

Повідомлення Додано: Вів 07 кві, 2009 19:58

Re: Про Майданюка

eivr написав:
Чукча написав:
eivr написав:1) Щодо притягнення його до відповідальності через суд.
Я консультувався з двома юристами. Обидва сказали, що це неможливо. Подробиці питайте в юристів.

А все таки, почему нельзя подавать на Майданюка? Что вам сказали юрисы? Если нельзя для всеобщего обозрения то хотя бы в личку напишите пожалуйста!

Юристы говорят, что для такого иска нет правовых оснований. Для любого иска нужны доказательства. Как Вы будете доказывать вину конкретного служебного лица? Очевидно, для этого нужна информация, которую законным способом получить простому человеку практически невозможно. В качестве такой информации могли бы выступать выписки по некоторым счетам (в т.ч. корсчету) банка. Эту информацию банк может предоставить только правохранительным органам.
Можно, конечно, подкупить какого-то сотрудника банка :) (чтоб получить информацию) но вряд ли суд устроит такой вариант. Да и Вас за это посадят :)
Если сможете законным способом получить информацию, доказывающую противоправные действия служебных лиц, тогда можете подавать в суд.

Но можно ведь и начать с малого, подать в суд на "простых пешек", которые непосредственно врали вам в лицо, а также другим вкладчикам (предоставив их показания в суде в качестве свидетелей). И пусть уже они доказывают, что они не причем, что выполняли указания сверху, предьявляя соответствующие документы внутреннего пользования. Гнусно, некрасиво, зато без подкупа должностных лиц :D
Black_C

#<1 ... 614615616617618 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ