Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Уважаемый Tavrid, ответственные за решение этого вопроса специалисты делают все возможное для его скорейшего урегулирования. По факту получения результатов, Вы будете проинформированы дополнительно. Приносим искренние извинения за причиненные неудобства!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Delta official Доброго дня офіційний представник банку Дельта. На минулому тижні писав Вам про відмову відділення в м.Львів, вул. Героїв УПА, видавати мені кошти в валюті депозиту, в розмірі не меншому ніж дозволяє НБУ. Сьогодні вже після закінчення депозиту і написання мною наперед заяви на замовлення коштів, на відділенні мені кажуть, що можу забрати максимум 200 дол.в день. Вже писав на ваш сайт звернення, відповіли, що посприяють, але всеодно на відділенні кажуть одне й те саме. Ви маєте якийсь вплив на Ваших працівників, чи їм все дозволено і кому хочуть, тому видають кошти, а кому не хочуть ні?
kreatyv написав:Delta official Доброго дня офіційний представник банку Дельта. На минулому тижні писав Вам про відмову відділення в м.Львів, вул. Героїв УПА, видавати мені кошти в валюті депозиту, в розмірі не меншому ніж дозволяє НБУ. Сьогодні вже після закінчення депозиту і написання мною наперед заяви на замовлення коштів, на відділенні мені кажуть, що можу забрати максимум 200 дол.в день. Вже писав на ваш сайт звернення, відповіли, що посприяють, але всеодно на відділенні кажуть одне й те саме. Ви маєте якийсь вплив на Ваших працівників, чи їм все дозволено і кому хочуть, тому видають кошти, а кому не хочуть ні?
Шановний kreatyv, щоб у нас була можливість посприяти у вирішенні Вашого питання, повторно просимо направити Ваші дані, посилаюсичь на це повідомленні, на нашу електронну адресу: info@deltabank.com.ua; consultant@deltabank.com.ua.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Rack написав:abc111 Со вторника обещали по валюте более стабильно подкреплять.Отставить истерику - она работает против Вас же.
это не ИСТЕРИКА, это крик души 8 лет разом..., но такого обслуживания НЕ БЫЛО , поэтому хочется Дельте подсказать- так работать нельзя ....ПРИЧИНА ЭТОГО --- дельта не возвращает депозит по окончании срока !!!!!!!
Flicker написав:Відписуйте кожен , як йдуть виплати по валюті, так будемо знати загальну картину на сьогодні.
Уже писал. На прошлой неделе три раза отдали по полной по постанове НБУ. Поэтому чтобы дальше не ходить открыл новый депо. Как для меня тест банк прошел нормально.
abc111 вся валюта ушла на покупку банков Откуда её взяться если ставки понизили, клиенты паникуют и выносят валюту. На МБ покупать не выгодно. Мне 150 евро собирали два дня...
У кого есть опыт снимания с дол.карты(виза) дельты в Европе, помогите разобраться по вопросу об направлении конвертации валюты и какой реальный лимит банка по снятию за рубежом?
Востаннє редагувалось expert2009 в Пон 08 вер, 2014 10:43, всього редагувалось 1 раз.
Неделю пытаюсь получить начисленные проценты в валюте. Кроме обещаний ничего. С ужасом думаю о том, сколько времени нужно будет убить по окончании срока вклада чтобы забрать его. Отделение в Запорожье.
expert2009 написав:abc111 вся валюта ушла на покупку банков Откуда её взяться если ставки понизили, клиенты паникуют и выносят валюту. На МБ покупать не выгодно. Мне 150 евро собирали два дня...
У кого есть опыт снимания с дол.карты(виза) дельты в Европе, помогите разобраться по вопросу об направлении конвертации валюты и какой реальный лимит банка по снятию за рубежом?
Уважаемый expert2009, сообщаем, что лимит снятия наличных в банкоматах за границей составляет 10 000 грн. в сутки. Со схемой конвертации есть возможность ознакомиться на нашем сайте: http://deltabank.com.ua/f/1/personal/de ... i_Visa.pdf