Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
PrivatBank а вот, помните красивый флаг Украины, который появился в меню мобильного приложения приват24 для яблока и ведра с 24 августа(дня флага)? При нажатии на иконку появляется флаг Украины на весь экран с двумя кнопками: поделиться через фейсбук и твиттер. Это хорошо, патриотично и позитивно. Сегодня нажал на кнопку "поделиться через фейсбук". И что мы видим, блеать? Мы делимся сообщением "I love Urkaine". Для твиттера аналогично. У вас хоть проверятся кем-то, то что студенты наваяли? Исправляйте! Проверялось на яблочной версии.
0720 Так проблема у тому, що при друці договору, завантаженого з П24 між моїм примірником і примірником, що роздрукує собі банк, можуть виникнути принципові розбіжності. Причому, на примірнику банку не буде мого підпису, а на моєму - підпису особи, що оформила договір, але обидва будуть мати чудові скановані печатку і підпис голови правління. Як, у такому випадку, буде проходити розгляд таких "документів"?
klug написав:0720 Так проблема у тому, що при друці договору, завантаженого з П24 між моїм примірником і примірником, що роздрукує собі банк, можуть виникнути принципові розбіжності. Причому, на примірнику банку не буде мого підпису, а на моєму - підпису особи, що оформила договір, але обидва будуть мати чудові скановані печатку і підпис голови правління. Як, у такому випадку, буде проходити розгляд таких "документів"?
klug, Вашим договором з банком, є публічна оферта розміщена на нашому сайті (http://privatbank.ua/terms/), що містить умови та правила надання банківських послуг, до якої приєднується клієнт, підписуючи заяву у відділенні банку. Також, Ви можете роздрукувати договір за оформленим вкладом в інтернет-банку Приват24, в меню: "Депозити - Мої депозити - Детальніше - Роздрукувати договір". З повагою, ПриватБанк
Востаннє редагувалось PrivatBank в Нед 07 вер, 2014 17:00, всього редагувалось 1 раз.
klug написав:0720 Так проблема у тому, що при друці договору, завантаженого з П24 між моїм примірником і примірником, що роздрукує собі банк, можуть виникнути принципові розбіжності. Причому, на примірнику банку не буде мого підпису, а на моєму - підпису особи, що оформила договір, але обидва будуть мати чудові скановані печатку і підпис голови правління. Як, у такому випадку, буде проходити розгляд таких "документів"?
Треба просто одноразово вiдвiдати вiддiлення та отримати належним чином пiдписаний документ.
Я вам бiльше скажу — редакцiя договору постiйно та в односторонньому порядку змiнюється банком. В мене є двi значно рiзних редакцiї одного й того ж договору з одним i тим же номером, сумою та вiдсотковою ставкою. Обидва документи оформленi належним чином, але перший — в день укладення, а другий — через пiвтора роки (договiр дворiчний).
Кумедно, але це Приват — то ж звикайте до кумедностi.
Уважаемый Приватбанк, почему сегодня с утра в Приват24 не отображаются Депозиты? Когда почините??? Пробовал разные браузеры, очищал кеш - не помогает. Выписки по картам есть, а на депозитах - зависает. Есть ли еще у кого такая проблема, иди это только у меня? А почему нельзя снимать и открывать депозиты через мобильное приложение Приват24? Ведь это же так удобно!!!