Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
тобто ,як що умене є вже картка для виплат в грн ,мені потрібно відкрити в usd?
sadtol, так, абсолютно вірно. Відзначимо, що якщо карта потрібна Вам для проведення інтернет-платежів, для зручності Ви можете відкрити віртуальну Інтернет-карту в своєму акаунті Приват24. Інтернет-картка замінює звичайну пластикову картку міжнародної платіжної системи VISA під час здійснення оплати в мережі Інтернет. Більш детально ознайомитись з інформацією Ви можете на http://privatbank.ua/ua/platezhnie-kart ... net-karta/.
З повагою, ПриватБанк.[/quote] а універсальнну карту в usd відкрити можна?
Haza А зачем выкидывать? У меня одновременно на 1 счет и голд, и универсальная и временная. Тремя одновременно и пользуюсь))) Если хочешь какую выкинуть, сначала заблокируй ее. Они все одновременно работают. Смотри, что бы потом кто нибудь не подобрал и не воспользовался.
Haza написав:В мене 2 питання: 1. Була звичайна карта "Універсальна", отримав голду. В П24 бачу стару і нову карту. Стару можна закрити, скориставшись П24 і пластик викинути? 2. Обмін валют в П24. "У Вас нет карт для оплаты в валюте ГРН", хоча є Універсалка + КДВ. Це із-за того що баланси на картах нульові чи якісь "танці з бубном" потрібно ще робити? Дякую
Haza написав:В мене 2 питання: 1. Була звичайна карта "Універсальна", отримав голду. В П24 бачу стару і нову карту. Стару можна закрити, скориставшись П24 і пластик викинути? 2. Обмін валют в П24. "У Вас нет карт для оплаты в валюте ГРН", хоча є Універсалка + КДВ. Це із-за того що баланси на картах нульові чи якісь "танці з бубном" потрібно ще робити? Дякую
Haza, добрий день!
Дозвольте, будь ласка, нам детальніше розглянути ситуацію, що склалася. Повідомте на help@pb.ua деталі питання, вказавши посилання на відгук та контакти для зворотного зв'язку, щоб ми змогли перевірити інформацію і надати Вам предметну відповідь.
Менеджер, який видавав універсалку голд, сказав, для активації карти необхідно поповнити її на суму від 50 грн. Я так і не зрозумів, чого саме від 50 грн і чому саме таким чином. Інших шляхів немає? Просто цікаво
Менеджер, який видавав універсалку голд, сказав, для активації карти необхідно поповнити її на суму від 50 грн. Я так і не зрозумів, чого саме від 50 грн і чому саме таким чином. Інших шляхів немає? Просто цікаво
Козак-характерник написав:Не понял...а че приват-вклады теперь с капитализацией не открываются?
тоже вчера в ступоре был, но поддержка подсказала: открываешь с переводом процентов на карту, а потом в свойствах открытого вклада меняешь способ начисления процентов на капитализацию