Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Delta official Да не надо уже никаких мер. В понедельник сдал доллары, во вторник маму прооперировали. Я просто другим в назидание, чтобы не попали в подобную халепу.
attaman написав:Виконання умов договору Львівське відділення, Героїв УПА 18. Черговий раз нема готівки в банкоматах, черговий раз звертаюся в касу відділення і черговий раз мене посилають замовляти гроші. Вже задовбало. Бачу, треба спочатку тут писати, а потім вже йти у відділення... Сума в межах ліміту без попереднього замовлення - 25 тис.грн. Мої контактні дані є в книзі скарг згаданого відділення - запис за 21 липня. Маю надію найближчим часом отримати дзвінок з повідомленням, що можу зняти свої гроші відповідно до договору, без вигаданої бюрократії.
Хм... Раніше тут ще можна було чогось добитися. Тепер навіть тут ігнор. Шкода. А як все було добре в 11му році, коли відкривав рахунок... Прийдеться закривати. Процвітання вам і побільше терплячих клієнтів-альтруїстів ))
Шановний attaman, повідомляємо, що Ваше звернення було передане до відповідного підрозділу Банку. Ми приносимо свої вибачення за тимчасові незручності. В найближчий час питання буде врегульоване.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Delta official, третий раз задаю вопрос, почему не списаны деньги свифтом???? банк банкрот???? мне ни в личку ни на почту информация от Вас не пришла, еще раз настаиваю, предоставьте мне пожалуйста информацию о моих переводах... или корсчета уже совсем в нулях???? сроки на проведение платежа уже исчерпаны. или дайте письменный отказ в платеже и я буду судиться и списывать по решению суда. пока еще с Уваженинием..
Уважаемый ПотерпевшийДельта, Дельта Банк - стабильный Банк и работает в штатном режиме. Как уже сообщалось ранее, информация находится на уточнении. По факту сразу же Вас проинформируем.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Востаннє редагувалось Delta official в Чет 11 вер, 2014 22:21, всього редагувалось 1 раз.
Попросите пакистанцев которые освободили импринтера провести финансовые операции в мудельте начиная с 3го числа. Деньги везде на месте все хорошо, а висят в не проведенных.