желаю банке быстрейшего выздоровления.
а проблемы с валютой у многих банков, к сожалению.
продавать валюту банк сейчас не будет. ну разве что начнут нести на кассы массово валюту сдавать, а это из области фантастики.
|
|
![]()
Шановний doctor_tolik, для підвищення якості обслуговування Клієнтів в СДБО "myDELTA" модуль "Оплата рахунків та послуг" замінений на більш зручний сервіс - "Дельта Платежі". Зокрема, за допомогою функціоналу "Дельта Платежі" є можливість оплатити послуги мобільних операторів. Всі шаблони і підписки, створені в модулі "Оплата рахунків та послуг", будуть перенесені в "Дельта Платежі" найближчим часом. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: ДельтаДякую, не помітив кнопку.
Але прокоментуйте, чому я з мобільного не можу зателефонувати в банк за номером 0800? автовідповідач перенаправляє мене на 044, хоча це "влетить" в копієчку. Вперше стикаюсь з таким, в Уні , Приваті, Авалі з такими прикрими моментами не стикався(. Власне питання у мене до Дельт таке- як отримати файл платіжної квитанції в пдф з зображенням печатки, щоб підтвердити факт оплати отримувачу. Востаннє редагувалось doctor_tolik в Вів 16 вер, 2014 14:35, всього редагувалось 1 раз.
![]() Дозвольте зазначити, що у разі завантаженості лінії 0 800-500-600, Вам надається можливість звернутися до Контакт-Центру Банку: — за номером 044 428-95-95; — за допомогою скайп-телефонії (deltabank_ukraine); — через форму зворотнього зв'язку, яка розміщена на сайті Банку: deltabank.com.ua/contact_center. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() ДО, когда будет проведен палтеж в другой банк от 08.09.2014? Пошел уже 6-й банковский день...
![]() Уважаемый a_nikitin149,
прикладываем максимум усилий, чтобы внешние платежи как можно быстрее были отправлены с Банка. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше:
![]() Re: Дельтазайшов у майдельта,нажав на "дельта платежі"-і "введіть номер телефону",а потім код із смс.Ввів код із смс-ваш номер телефону не валідний.Чому так?
![]() Re: ДельтаКто-нибудь вчера-сегодня пополнял МТС в МУДЕЛЬТЕ.
На счет деньги зачисляются?
|
|