Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Vorlon написав:Интересно, как мне это сделать, если я раньше ВСЕГДА видел сумму, которую я должен Укртелекому за прошлый месяц, а теперь не вижу - я должен её угадать?
1 - счета от телекома не приходят? 2 - заплатить ту же сумму, которую "раньше ВСЕГДА видел", в под конец года зайти и узнать задолженность не позволяет что-то? 3 - просто зайти раз в месяц на телеком и узнать? 4 - можно нанять управляющего, который за Вас это сделает.
...... 5 - я кстати тоже хочу, чтобы все мои счета сами оплачивались, и желательно не моими деньгами
Хмм, как пожаловался ДО, что не списываются комиссии за пользованием чужим банкоматом, так сегодня и списались. Такое чувство, что файлы\платежи банков-партнеров обрабатывают в ручном режиме по запросам...
Из позитивного еще отмечу, что в кассах с гривной дела начали налаживаться. Снял 2000 и готовы были дать еще (но уже не нужно было).
Плюс, о чудо, сегодня наблюдал работающий и заправленный банкомат Дельты. Хмм, похоже, пациент выздоравливает?
Цікавить питання через фічу ПОПОВНЕННЯ БУДЬ-ЯКОЇ КАРТИ, а можна поповнити Дельтівську наприклад Приватівською,чи тільки з Дельтівської на будь-яку карту? спочатку ввожу яку потрібно поповнити, а потім можна вибрати тільки Дельтівську(з якої потрібно перекинути).
Як швидко доходять гроші,хто вже користувався цим сервісом?
Востаннє редагувалось melkh в Вів 16 вер, 2014 22:54, всього редагувалось 1 раз.
Розкажу і я про свої сьогоднішні пригоди. Пробував проплатити певну суму на рахунок в інший банк - отримав повідомлення встановлений ліміт. Ок, думаю, йду в відділення його зніму. Мені там кажуть, тимчасово ліміти не піднімаємо - внутрішнє розпорядження банку. А НБУ в курсі, я питаюсь. На що мені відповіли, беріть пишіть - самі знаєте, який буде результат. Добре, думаю, за декілька днів перекину суму, яка потрібно. Роблю проплату і ввечері перевіряю стан - "в обробці". Блін, дзвоню ще раз на гарячу лінію і кажу, згідно вашого документу проплата має пройти до 8 години вечора. На що мені відповіли, що насправді транзакція може зайняти 3 дні!!! Кажу, хочу тоді замовити гроші - відповідають звертайтеся в відділення. Коли я там сказав суму, мені відповіли, що цю суму прийдеться знімати дуже дооовго. Жах. Треба валити звідси і по-швидше. Відділення в центрі Києва, якщо комусь цікаво, яке саме - кину в приват
меня честно говоря всегда такие вопросы поражали .. я вот никогда не понимал это просто лень или жадность до такой степени что переведя 1 грн. боятся с нее потерять полкопейки комиссии какой-нибудь поэтому обязательно спросят кто переводил как быстро зашло как быстро ушло а не взяли ли комиссию и т.п.
melkh написав:Цікавить питання через фічу ПОПОВНЕННЯ БУДЬ-ЯКОЇ КАРТИ, а можна поповнити Дельтівську наприклад Приватівською,чи тільки з Дельтівської на будь-яку карту? спочатку ввожу яку потрібно поповнити, а потім можна вибрати тільки Дельтівську(з якої потрібно перекинути).
Як швидко доходять гроші,хто вже користувався цим сервісом?
Шановний melkh, інформуємо, що за допомогою послуги поповнення будь-якої картки в сервісі "Дельта платежі" є можливість з карти Дельта Банку поповнювати картки інших банків, а також картки нашого Банку. Гроші на картку зараховуються відразу (поповнення картки відбувається он-лайн).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Шановний Mazyuk, інформуємо, що ліміти для переказу коштів в СДБО "myDELTA" встановлені стандартні: - 5000 грн (10 000 грн для Клієнтів категорії VIP) на добу; - 80 000 грн на місяць. Також Ваше звернення передано до відповідного підрозділу Банку.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/