Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Dbaspov написав:Человек снимал в дельтовском банкомате. Причем тут МастерКард? МастерКард о данной транзакции и не знает.
Человек снимал с у.е. карты грн, посмотрите в выписке MyDelta, есть меню "Заблоковані суми" - там все мои списания, я тоже снимаю с USD карточки ГРН через опр.кол-во дней эти транзакции появятся в меню "Операції за рахунком", причем на 1 оперцию будет 2 записи 1- я снятие ГРН 2- я 1% комиссии за конвертацию П.С, Появятся если опять у Дельты очередной хе_рни не будет с платежами.
Востаннє редагувалось pkostya в П'ят 19 вер, 2014 15:45, всього редагувалось 2 разів.
Jorj Все равно списывают больше. Сегодня снял 50 грн. в банкомате с Ощадной №1 Debit. Комиссии эквайера нет. Согласно тарифов Дельты комиссии за снятие тоже нет. Комисиия за конвертацию - 1%. Захолдилось 4,06 у.е. Прийдет списание - в понедельник, гляну сколько списалось.
koliankovskiy написав:Тільки шо вирішив спробувати зняти кошти в гривні в банкоматі дельти з доларової карточки... для проби... одним словом - незважаючи на ліміт ніби-то 2500 грн., мені видали два ради по тисячі і ще раз 200 грн. - тобто 2200грн. на подальшу спробу отримати ще 200 грн. (навіть не 300) - банковмат відповів, що ліміт суми перевищено (((
Тільки що зайшов і глянув в майдельта - і впав в шок... до знятят був залишок грубо 212 доларів - зараз грубо 34 - тобто система зняла 178 доларів (за 2200 грн) - отже курс грубо 12,36.... нема слів... курс платіжної системи на сьогодні 13.50 - то якийсь прікол на сайті?
шо за розводілово??????
Шановний koliankovskiy, дозвольте зазначити, що блокування суми при проведенні операції здійснюється по курсу платіжної системи, з яким є можливість ознайомитися безпосередньо на сайті МПС. Списання проводиться по курсу Дельта Банку для платіжних карток на день надходження запиту від банку-еквайєру, який обслуговує обраний Вами банкомат.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Jorj по-перше, я уточняв в колцентрі - і мені сказали, що ніякої комісії не буде...
по-друге, мені не важливо в кінці кінців той 1%, але від суми 2200 грн. - це 22 грн. ітого на купівлю валюти я б мав витратити 2178 - ну нехай вже буде 2170 грн. 2170 ділимо на 178 доларів (які в мене в майдельті зняло) - виходить - курс 12,20грн...
з другого боку - 2170 ділимо на курс для платіжних крток на сьогодні 13.5 - виходить грубо 160 доларів. Тобто або за тих пару днів, що пишуть, в майдельта відбудуть коректування і мені докинуть різницю грубо 18 доларів, або то повна ж*** ...
Може то в Польщі ще попробувати зняти злоті в банкоматі В кол-центрі клялися, що при операціях за бгром - лімін еквівалент 10 тис. грн.
2 ДО Утром сделал перевод через MyDelta в другой банк , и как мне сказали в колл-центре он все еще у вас . Чего его до сих пор не отправили ? У вас же нет проблем с этим ? или уже есть ?
koliankovskiy написав:Тільки шо вирішив спробувати зняти кошти в гривні в банкоматі дельти з доларової карточки... для проби... одним словом - незважаючи на ліміт ніби-то 2500 грн., мені видали два ради по тисячі і ще раз 200 грн. - тобто 2200грн. на подальшу спробу отримати ще 200 грн. (навіть не 300) - банковмат відповів, що ліміт суми перевищено (((
Тільки що зайшов і глянув в майдельта - і впав в шок... до знятят був залишок грубо 212 доларів - зараз грубо 34 - тобто система зняла 178 доларів (за 2200 грн) - отже курс грубо 12,36.... нема слів... курс платіжної системи на сьогодні 13.50 - то якийсь прікол на сайті?
шо за розводілово??????
Шановний koliankovskiy, дозвольте зазначити, що блокування суми при проведенні операції здійснюється по курсу платіжної системи, з яким є можливість ознайомитися безпосередньо на сайті МПС. Списання проводиться по курсу Дельта Банку для платіжних карток на день надходження запиту від банку-еквайєру, який обслуговує обраний Вами банкомат.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Тогда объясните. Курс Мастера - 0,077519 С 50 грн. имеем - 3,88 у.е. 1% - 0,038 (0,04 у.е.) Т.е. всего должно было захолдиться 3,92 у.е. С какого чуда захолдилось 4,06.