mike41 написав:Я звичайно також перепрошую, але не зовсім зрозумів, що цим хотіли сказати, пане заначка?
а що ж тут не зрозумілого? хтось питає поради, бо на те й форум, а хтось патетично починає розмірковувати над вартістю думок. то ж я вам і пропоную викласти ваші реквізити, щоб усі бажаючі могли вам перерахувати гроші за ваші репліки. щонеясно?! бо, видно, ви собі ціни ніяк не складете.
Якщо відсканувати з обох боків зображення карти, то бажаючі можуть не тільки перераховувати, а і в іншому напрямку попрацювати.
mike41 написав:Я звичайно також перепрошую, але не зовсім зрозумів, що цим хотіли сказати, пане заначка?
а що ж тут не зрозумілого? хтось питає поради, бо на те й форум, а хтось патетично починає розмірковувати над вартістю думок. то ж я вам і пропоную викласти ваші реквізити, щоб усі бажаючі могли вам перерахувати гроші за ваші репліки. щонеясно?! бо, видно, ви собі ціни ніяк не складете.
Якщо відсканувати з обох боків зображення карти, то бажаючі можуть не тільки перераховувати, а і в іншому напрямку попрацювати.
У мене їх ціла колода, й усі порожні або майже порожні. А учора закривав "неактивні" валютні рахунки в ПУМБі, щоб на бідність не експропріювали кількацентові залишки (їм же ж відбудовуватись треба). Так ті кілька центів віддадуть на 46-й день - 2 листопада. Ось і міркуйте про надійність, миттєву ліквідність, загальну платоспроможність, клієнтоорієнтованість та таке інше ... П.С. Так само було й у "Форумі" напередодні кирдиченка...
Кто что думает про ОТП как вариант на месяц-три(для откупа доллара) Вроде и ставки низкие(что хорошо), и хозяева европейские, и депобаза стабильна и резервы формируют, но как то стремно, что у них очень большая часть портфеля в валюте. При росте курса если мама не дольет капитала могут тоже лесь. А вообще самое время пользоваться для откупа руссо-фашисто-банками. Вы не только покупаете ценный мех(бакс), но и наносите убыток банку(соответственно и РФ как его акционеру) по статье торговля валютой. Двойной профит =)
Обмежити можливість платникам єдиного податку працювати з юрособами (лише 50% платежів ФОП на валові витрати) для того, щоб не скорочувати "соціальні стандарти" - це не популізм? Підняти акцизи на пальне до 5% щоб не скорочувати "соціальні стандарти" - це не популізм?? 2% з купівлі валюти, щоб не скорочувати "соціальні стандарти" - це не популізм???
А заплатите за ці "реформаторські ініціативи" - саме Ви.
При цьому ви чули від Яценюка думки про денонсацію угоди з Кіпром? Хоч раз чули??
П.С. Яценюк з Турчиновим - у "Народному фронті", до блоку ПОП відношення не мають
SSilent написав:А вообще самое время пользоваться для откупа руссо-фашисто-банками. Вы не только покупаете ценный мех(бакс), но и наносите убыток банку(соответственно и РФ как его акционеру) по статье торговля валютой. Двойной профит =)
SSilent написав:Кто что думает про ОТП как вариант на месяц-три(для откупа доллара) Вроде и ставки низкие(что хорошо), и хозяева европейские, и депобаза стабильна и резервы формируют, но как то стремно, что у них очень большая часть портфеля в валюте. При росте курса если мама не дольет капитала могут тоже лесь. А вообще самое время пользоваться для откупа руссо-фашисто-банками. Вы не только покупаете ценный мех(бакс), но и наносите убыток банку(соответственно и РФ как его акционеру) по статье торговля валютой. Двойной профит =)
Як дотепер, в нас ще не лягла жодна донька закордонмами. Оршагос текерек пенцлар (так, коли не помиляюсь, звучить повна назва ОТП угорською) - це приватизований колишній ощадбанк УНР часів Матіаса Ракоші. Нині чи не найбільший банк країни. Але не варто й забувати, що старий сапер Водічка повторював Швейкові: "Плохо ты, брат, мадьяров знаешь!"
"– А вы рассматриваете варианты покупки не проблемных финансовых учреждений?
– Я не знаю, кто на банковском рынке сегодня чувствует себя действительно хорошо. Да, мы проводили due diligence в некоторых учреждениях. В том числе мы рассматривали Universal Bank греческой группы Eurobank. Николай Лагун купил его за 95 млн евро. Мы предлагали около 20 млн евро. Я не совсем понимаю, за что именно Лагун заплатил такие деньги. Возможно, операция проводилась для увеличения капитала самой группы «Дельта»."
http://gazeta.zn.ua/macrolevel/valeriya ... ery-_.html Теперь о том, что происходит сейчас. Отток депозитов только с начала этого месяца (1–16 сентября) достиг 6,4 млрд грн, в том числе 0,4 млрд долл. — это инвалюта. Если мы возьмем с начала года, то это 101 млрд грн (чтобы было корректно, валютные депозиты мы считали по валютному курсу 8 грн/долл.).
Отток был и в августе. Так что оттоки у крупнейших ритейловых банков в период горячего военного конфликта были просто неизбежны. Вдобавок на освобожденных территориях отток даже усилился. Почему? Потому что банки были закрыты, в зоне АТО они не работали, а как только открылись — люди понеслись в кассы снимать деньги.
Когда я эти цифры называла в Вашингтоне, говоря, что у нас отток примерно 30%, никто ни во Всемирном банке, ни в МВФ не верил, что в такой ситуации банковская система вообще может выжить. Поэтому я не буду критиковать своего "попередника", даже если у меня есть вопросы к качеству залогов или процедур по выданным кредитам. Тогда нужно было гасить пожар, потому что система этого просто не выдержала бы. Теперь мы ожидаем стабилизации ситуации, так как у нас перемирие, и мы надеемся на настоящий мир уже в ближайшем будущем. Валерия ГОНТАРЕВА: "Мы согласовали с МВФ дополнительные административные меры"
Для сравнения данные НБУ за август
Загальний обсяг депозитів у національній валюті в серпні порівняно з попереднім місяцем збільшився на 0,7 % і становив 380,7 млрд. грн. (з початку року зменшився на 9,9 %), обсяг депозитів в іноземній валюті (у доларовому еквіваленті) за цей період знизився на 3,3 % (з початку року – на 28,6 %) – до 22,0 млрд. дол. США.
Обсяг депозитів юридичних осіб у національній валюті в серпні зріс на 4,2 % (з початку року зменшився на 3,0 %) – до 163,7 млрд. грн., в іноземній валюті (у доларовому еквіваленті) знизився на 3,3 % (з початку року – на 22,5 %) – до 6,1 млрд. дол. США.
Обсяг депозитів фізичних осіб за місяць зменшився: у національній валюті на 1,8 % (з початку року – на 14,4 %) – до 217,0 млрд. грн., в іноземній валюті (у доларовому еквіваленті) – на 3,2 % (з початку року – на 30,6 %) – до 15,9 млрд. дол. США.
SSilent написав: А вообще самое время пользоваться для откупа руссо-фашисто-банками. Вы не только покупаете ценный мех(бакс), но и наносите убыток банку(соответственно и РФ как его акционеру) по статье торговля валютой. Двойной профит =)
zzzzzzz Спасибо за ссылку. reef По рашабанкам - с коротких точно выдадут - вон Гонтарева русским по белому сказала "У нас нет понятия "российские банки". У нас есть украинские банки с российским капиталом.". Значит травить их не будут, но пасти будут.