Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
mlynok написав:DO чому не приймаєте SWIFTівки у валюті?
Шановний mlynok, повідомляємо, що Дельта Банк приймає SWIFT-перекази. Прохання деталізувати Ваше запитання в особистих повідомленнях.
------------------------------------------------------------------------------------- Так брехня це. Не приймаєте. А після дзвінка на гарячу лінію морозитесь. Чому? Пухнаста тваринка підкралася?
Шановний mlynok, як повідомлялося раніше, Дельта Банк приймає SWIFT-перекази. Якщо у Вас виникли конкретні зауваження - прохання деталізувати їх в особистих повідомленнях.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
[quote="2565946:Delta official"]Шановний mlynok, як повідомлялося раніше, Дельта Банк приймає SWIFT-перекази. Якщо у Вас виникли конкретні зауваження - прохання деталізувати їх в особистих повідомленнях.
-------------------------------------------------------------------------------------Який сенс у приватних повідомленнях, якщо банк відверто бреше? (Як на гарчій лінії, так і функціонери безпосередньо у відділенні забувають і забивають.)
mlynok Re: Дельта DO чому не приймаєте SWIFTівки у валюті? SWIFTівки оформляють, але вони відправляються дуже повільно. По інформації з відділення на вул. Нижній Вал (економіст Яна), на пятницю (19-го) не були ще відправлені SWIFTівки, які вона оформила (1-го). Помітив, що у відділеннях вже не розповідають зворушливі подробиці про технічний збій. Кажуть так як є. Нема коштів!
Востаннє редагувалось darmet в Суб 20 вер, 2014 22:02, всього редагувалось 1 раз.
ну а как вы хотели, чтоб вам ответили? ... свифт принимают типа но система типа не работает ... денег в банке полно, но по техническим причинам не работают банкоматы ... вы же видите, что сотрудники банка все проблемы пытаются преподнести не как тотально-глобальные, которыми они являются на самом деле, а типа как случайные точечные технические пролемы с отдельными клиентами, а в основном прекрасная маркиза ...
Якщо банк не видає коштів з поточних рахунків у валюті, чи можу я теж відмовитися від своїх зобов"язань і не сплачувати банкові кредиту і відсотків по ньому?
Шановний mlynok, як було зазначено раніше, якщо Ви бажаєте, щоб ми підключились до врегулювання Вашої ситуації, повторно звертаємось до Вас з проханням уточнити всі деталі.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ «Лояльний» — короткостроковий вклад з підвищенними відсотками та лояльними умовами дострокового розірвання договору! Детальніше: http://deltabank.com.ua/personal/deposits/lojalnij/
Якщо банк не видає коштів з поточних рахунків у валюті, чи можу я теж відмовитися від своїх зобов"язань і не сплачувати банкові кредиту і відсотків по ньому?
Delta official написав:Шановний mlynok, як було зазначено раніше, якщо Ви бажаєте, щоб ми підключились до врегулювання Вашої ситуації, повторно звертаємось до Вас з проханням уточнити всі деталі.
Даталі такі: банк не видає коштів з моїх поточних валютних рахунків. Чи можна переоформити мій кредитний договір так, щоб я теж нічого не платив банку поки той не почне виконувати своїх зобов"язань?
Востаннє редагувалось mlynok в Суб 20 вер, 2014 21:38, всього редагувалось 1 раз.